RZV Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Stiu ca au mai fost discutii dar am crezut ca-i mult prea important si merita propriul topic....:old Stan Patitu' ASA...Aventura reinmatricularii la bulgari..sau cum dreak sa intri in legalitate in loc de puscarie....... Speta; cumpar masina inscrisa pe BG....de la cunostinta de pe forum-omul fara intentie nasoala, binevoitor, masinamacanic ok..sau oricum, acceptabil bine pt mine care vroiam perfecta...nu exista.. Omul are toate actele posibile din BG-carte,ITP Bulgaresc,asigurare, talon mic,imputernicire de la bulgar..tot-tot.... Are masina de 7 luni....eu de 4.....se face anul trebuiesc reinnoite.... paranteza: eu,giurgiuvean la origine vad cum functioneaza zvonistica pe forum,pe la Giurgiu, Vama....politie, actiuni comune cu bulgarii..incep sa-mi fac probleme.....prima reactie incerc sa-l fac pe bulgarul care detine masina sa-mi dea CHITANTA DE PLATA DE LA IMPOZIT.....nimik,nimik...ca nu se plateste, la bg, ca ei declara ca masina circula in RO si gata, ca el imi reface actele inca un an pt 250E fara masina.......dubios.....in cond in care dupa o perioada mi-a trimis procura notariala pe numele meu..... pina aici specific ca am si procura initiala pe numele romanului initial, si procura pe numele meu facuta ulterior, si contract de vinzare-cumparare tipizat romanesc,plus toate actele posibile din BG mai putin o chitanta amarita de la fisc,prin care se certifica plata impozitului.... Vorbesc cu Gepetto,ii arat actele,plecam la Ruse la prima ora,cu scopul sa schimb proprietarul in Bulgaria din Bulgarul X in Gepetto SRL,amic, prieten si pers pe care pot s-o tavalesc la o adica....ridem, povestim ,vama,Ruse, cafea,ajungem la notar....Contract V-C in Bg se face numai la notar. Ridem in hol ,suntem primii clienti la 8 dimineata,pina apare notarita bulgaroaiaca cea mai buna femeie urita :lol: (buna sexual vorbind), numai zimbet...nu se poate vinde numai in baza imputernicirii, aveti nevoie si de amarita aia de fituica de la fisc.....de cind? de la 01 ianuarie....numai zimbet....pai.....nu o am......pai......mergeti la Silistra,este nevoie de ea in original.....eram la Ruse...... :oops: draci, nissan....viteza....muzica buna....ridem, fumam....ne opreste un militian care-mi spune ca mai am asigurare o saptamina.....in bulgareste,eu in romana,ne intelegem injurind fiecare in limba lui.......ridem ,plecam.....Silistra apare din spatele unor dealuri dupa 120 km si o ora si un pic.....Grandios...... Am uitat sa spun, sunt insotit strategic de asociatul lui Gepetto si bulgarul lor ,pe post de traducator -mediator-cunoscator a legilor bulgaresti....ok, gasim fiscul din Jud Silistra,intram,asteptam, iar intram ,iesim.....observ schimbare in obrajii batrinelului zimbitor (observator-traducator).....ceva nu-i bine.....anormal...... Bulgarul proprietar a scos masina de la fisc inca din prima sapt in care a fost inmatriculata..acum fix un an,in baza imputericirii date primului roman, care FUNCTIONEAZA PE POST DE CONTRACT DE V-C dupa legea bulgareasca.....masina nu apare la fisc,si sunt trimis la un avocat de peste drum,la la vecinul notar, ala la Sofia la alt avocat,inapaoi la primul,la un sef de la fisc.....deja mi-e rau....as impusca ceva....... Urmeaza 4 ore de avocati,notari,declaratii, mers la fisc, declaratii,traduceri, traducator oficial.....tacim complet 5 stele.Raspuns final,nu se poate, in cel mai scurt timp posibil,se radiaza si de la politie, DIN OFICIU, ca tot am zgindarit cacatul si acum se vede si miroase deja cum organul nu veghiaza.....dupa un an calendaristic in care nu a fost platit impozitul.....acum i-as impusca pe toti :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Iarasi bani, asteptari,declaratii cu sa moara ma-ta, sa-ti moara la .......ma jur si pe statuia din parc, lasa-ma sa-mi platesc impozitul ma masina in care am bagat citeva mii de E....... ce mai..... deja lumea ne cunoaste,suntem crezuti de binevoitori, explicam a mia oara procedura prin care putim a fraieri si sfirsim prin a-l da in git pe bulgarul neplatitor la fisc plus cu plata impozitului aferent pentru un an,contra chitanta trebuincioasa....iar bani...platim,sunt fericit si plec repede la Ruse su o amarita de foaie stampilata si o chitanta de zici ca-i factura de metro....sa facem actele ce trebuiau facute pina la 9.....este deja 15;30..... Acum actele-s ok,masina merge luni la schimbat numerele de bg,cu noul proprietar.....sper sa fie ok de acum incolo.....pina acum ,juridic vorbind,este ok intr-un final....o sa vedem mai departe. Concluzie scurta.... 1.daca nu ai actele masinii enumerate mai sus, imputernicirea si CHITANTA DE LA PLATA IMPOZITULUI.....esti fazan,nu poti vinde,reinmatricula,nici macar in BG....si incepind cu ian 2011 nici un notar din Bg care-i notar,nu tepar,nu mai face actele fara chitanta aia... 2. dupa un an, radiata fiscal adica fara plata impozitului,masina se RADIAZA DIN OFICIU si de la politie......adevarat ca inca se bilbiie sistemul,dar se mai da un enter, o chestie....o sa mearga curind.....or sa radieze pe banda....si atunci o sa fii un fraier care merge cu Mitsubishi si numerele tale sunt mai nou de o luna/saptamina puse pe un Yaris al unei domnisoare bulgaroaice......adica esti FAZAN si bun de dosar si chiftele.... Hai bafta dragilor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: ATENTIE la Bulgari.... De aia mi-am facut firma in Bulgaria si mi-am inmatriculat citeva masini pe ea.Chestia care o descrii e cit se poate de reala si functioneaza inca de la inceputuri.Eu mi-am furat-o inca de acum 2 ani si de aia am decis ca e mai bine sa fiu sub propria-mi suparaveghere.Ce vrei uscaturi sunt peste tot...... Ps:de cind cu inmatricularile noastre la ei si-au luat-o bulgarii in cap la mare arta.Acum o luna cind am fost chiar la Ruse sa inmatriculez masina varului meu un cretin avea pretentia sa ii dau 20 de euro ca nu stiu ce informatii pretioase mi-a dat.Nu a mai fost nevoie de traducator sa inteleaga ce era la gura mea ca a tulit-o rapid,credea ca s-a intilnit hotul cu prostul........... Editat Martie 10, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Aham.....si...........de aia fiecare se descurca dupa cum are 00-le.....adica fiecare pt el....nu zice nimeni nimik..... Nu a mai patit-o nimeni?....aa uitasem,aici pe forum toti suntem impecabili, cumparam si acumulam informatii..de ajutat,sau informat sau impartasit din experiente,fiecare pe banii lui...... Nu o luati in nume de rau.... inca nu m-am obisnuit cu pretul....:ha:....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: ATENTIE la Bulgari.... Aham.....si...........de aia fiecare se descurca dupa cum are 00-le.....adica fiecare pt el....nu zice nimeni nimik..... Nu a mai patit-o nimeni?....aa uitasem,aici pe forum toti suntem impecabili, cumparam si acumulam informatii..de ajutat,sau informat sau impartasit din experiente,fiecare pe banii lui...... Nu o luati in nume de rau.... inca nu m-am obisnuit cu pretul....:ha:....... Riscam sa fie un dialog in 2:ha::ha: dar fie: La mine stii cum a fost?Tot la fel am luat o masina de prin Iasi,la fel totul ok pina in Bulgaria....... Am incercat la vremea aia sa gasesc o varianta,singura care mi s-a parut plauzibila a fost ca impreuna cu inca 2 prieteni(aflati si ei in situatii similare) sa facem o firma.Sincer vrei sa iti spun ca ne-am dus ca boii fara nici o cunostiinta nimic?Nu ma crezi dar asa a fost,dar pina la urma am razbit si de atunci a fost totul ok.In momentul in care ceream informatii in tara nici dracu nu spunea nimic sau se oferea sa mearga cu noi bineinteles contracost(super exagerat).Dupa ce am facut firma s-au gasit o groaza de amici care sa ne roage sa ii rezolvam si pe ei,cind le spuneam pretul(pe firma e un pic mai mare decit pe pf dar totul e mai sigur) ma luau la impins vagoane ca vreau sa fac avere pe spatele lor.Asa ca........................ Ps: referitor la faptul ca nimeni nu zice nimic:personal imi vad de treaba mea,nu pot sa comentez nimic legat de inmatricularile in tara vecina atit timp cit un coleg de al nostru are o afacere in domeniu,plateste sa o promoveze aici pe forum. De ce sa ma bag in" borsul" lui? Editat Martie 10, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Pentru ca nu ma bag in afacerea nimanui....eu am semnalat o stare de fapt,reala si foarte periculoasa.Fiecare doarte asa cum isi asterne.Fiecare raspunde de faptele sale penal,civil si moral indiferent ca-i roman sau bulgar. Si eu am prieteni,si au fost costuri zero app de partea lor.......in conditiile in care ,repet de la 1 ian 2011 s-a schimbat major situatia..... Eu i-am plimbat pe oamenii aia toata ziua de colo-colo cam 300km si sincer......cred ca-i scot si la restaurant dupa ce am numere noi:ha:. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Te-ai distrat bine? :ha::ha::ha: Fazani? :grin: NU ... "GUSTERI" asa se numesc baietii care inmatriculeaza ei ieftin! :grin: Unii inmatriculeaza ieftin si dupa un an iti dau la cioc... Altii sunt seriosi dar sunt oleaca mai scumpi poate...asta-i viata ...nu tot ce e ieftin e si bun. :grin: Eu sunt cu unele masini in al treilea an ... :h5...si daca lucrurile merg asa in scumpa noastra tarisoara o sa le tin si in urmatoarele cateva decenii tot acolo ...:old LE - problema asta nu e de la 01.01.2011 ...e de mult timp cu radiatul ...numai ca unii au fost prea "inteligenti" sa o vada ...Deh, principiul pragul usii ...dai cu capu, iese cucui! :grin: ...Pe de alta parte ...cred ca e al 10-lea topic cu Bulgaria ...mai deschidem inca 10? :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Yoane, asta-i topic cu cazuri reale..lasa-l asa,te rog...celelalte sunt cu reclame,cum fac sa...si gen. Acum,stiam situatia de la inceput,inca de cind am luat masina am tatonat terenul la Gepetto,sa o mut.. Ce nu stiam nici eu nici el pina azi, a fost aparitia OBLIGATORIE a fituiciila schimbarea de proprietar in Bg....pina acum, se schimbau actele fara discutie la notar....mai nou este obligatoarie si chitanta mentionta. Pacat ca am lasat pe ultima suta actele,dar este normal,le refac si eu cind expira, nu la jumatatea perioadei, si am dat mult mai multi bani sa invat lucruri mai putin folosioare. Am descoperit ca in Bg daca pui problema cum trebuie ai mult mai mlte drepturi decit in Romania. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Pana la urma cat e impozitul la masina in Bulgaria de merita sa o radieze? E chiar asa mare? don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... 100-150E maxim...bani pe care-i baga in buzunar,inca de la inceput radiind masina. Omul poate fi ok, dar ca sa te convingi, mergi cu el la Administratia financiara, si fii martor la plata...la fel in fiecare an..... Tentatia-i uriasa la salariile lor mai mici chiar decit ale noastre..... Si mai este ceva,azi invatata....se feresc sa aiba mai mult de 2-3 masini,ca pers fizice..ori creste impozitul-ceva gen ai trei case se dubleaza la a treia, ca la noi ori se tem rau de fisc care-i intreba constant de unde au bani din salariul la sa aiba 3 masini?Cum ii ai si de ce nu au declarat veniturile?!?.. Informatii care au costat citeva sute de E.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Si pana la urma cat ai platit RZV-ule impozit la patrol si pana la urma hai sa o dam tiganeste pe fata: ce varianta ne recomanzi tu sa fim in siguranta de acum incolo sa o urmam negresit si intocmai!:hl Ai scris doua sute de posturi aici dar n-am inteles nimic ...te-ai agitat, ai fumat, ai ras, te-ai enervat, magnific nu-i asa?...dar concret cat ai platit pana la urma impozit ca un baiat corect ce esti? :wink: Iti aduci aminte acum 3 ani ...imi recomandai in parcare la metro inscrierea masinii in BG (ca ai tu baieti de incredere ...eram cu patrolul albastru cu numere de toll cand era toata gasca intreaga inainte de o umanitara parca :grin:) ...cu 800 de euro (nu se poate mai ieftin...aia era cu impozit anual inclus? :grin:) ...la doua luni dupa aia am gasit eu cu 500 euro ...ce vremuri ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... multumesc RZV. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: ATENTIE la Bulgari.... :ha::ha::ha: ce ai Yoane? ce fumasi man? :ha::ha::ha: Am pus o poveste. REALA, A MEA....mama mea..... Tu.....ai uitat cum ai ajuns intimplator la Milka?.....sau acum 3 ani stiai tot?!? Acum 3 ani.....eu amice stau la 30 km de Ruse......de 32 ani......am mai vazut si eu vama, vamesi spirle si smenari...... EU nu recomand pe nimeni,am spus povestea mea,si gata..... Daca ai citi cu atentie,am spus ca m-am FOLOSIT DE PRIETENI ,sunt dator luni la Gepe 600E...DUPA ce totul este ok.....pina atunci asociatul lui a cheltuit cu mine azi~700Leva....in fata mea de fiecare data..... Reinmatricularea,FARA taxa bulgareasca (ca masina a fost inmatriculata in Bulgaria),numere noi, asigurare,KAT revizia si impozitul pe anul asta cind intra pe firma lor,imp pe anul trecut, avocat, traduceri,notar,tot tot tot ma costa 600E pe mine.Nu stiu daca-i mult, putin,la fel ca la altii dar eu atit dau. Si ii dau luni dupa ce este totul gata,unui prieten care m-a ajutat.EU,pentru mine. Cui ii stric ploile cile-i mai inteligent, mai cunoscator sau mai cu mot,nu ma intereseaza...ma intereseaza doar de mine. App sa nu se intelegaga gresit,masina este inmatriculata la Silistra-a fost- pe o filiera necunoscuta,fara prezentare aici si fara recomandaria aici....asta in cazul in care mai apare cineva deranjat de dezvaluirea problemelor mele personale cu masina mea. Bulgarul se numeste KRASTEV KRASEN PETROV..POATE MAI SUNT SI ALTI FERICITI :g ps; Am spus inainte sa ma intrebi, Yoane ce recomand....poti sa-ti inscrii masina si la Mos Craciun....daca mosu este cetatean bulgar si PLATESTE IMPOZITUL CIND ESTI SI TU DE FATA, dupa care-ti inmineaza frumos chitanta.Este singura hirtie care te ajuta pe tine si eventualul viitor proprietar daca tu o vinzi unei cunostinte sau unui amic de pe forum......binenteles insotita de toate actele masinii.... Nu stiu exact cit este impozitul,vedeam rosu in fata ochilor si toate actele sunt in Bulgaria.....o sa-ti comunic luni cind intru iarasi in posesia lor, dupa reinmatriculare...si o sa am si chitanta de la impozit. :tk Editat Martie 10, 2011 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Deci pan la urma nu platisi bre impozitu? De fumat n-am baut si nici de baut n-am fumat nimic, nimic ...asta-i sigur! Io merg pe incredere ...am adresa bulgarului si doua kile de benzina in 4 sticle de jumate dalea de ursus si o pereche de chiloti rupta in 4 pusa in botul lor si muiata in benzen fac cat o mie de vorbe ...:2dr Dar nu-i cazul ...nu au disparut si sunt oameni mult prea cumsecade ... Bulgarii nostri platesc ... din cate stiu eu ...altfel nu s-ar mai obosi sa radieze masinile nesimtitilor care s-au folosit primul an de ei si acum se fac ca ploua ... :wink: Cand am ajuns eu "intamplator" la Milka i-am facut cu ochiu, i-am aratat parul de pe piept si a reduso de la 800 la 500 sau cum?...Ce dracu ...suntem copii? :sp La Milka am ajuns prin Adiv6 ...El m-a trimis acolo ... Si ptr ca oamenii au fost seriosi cu mine si m-au ajutat si in alte probleme lingvistice, sa zicem, DREPT MULTUMIRE i-am recomandat si la altii FARA NICI UN INTERES FINANCIAR si implicit fara sa fac un business din asta. Nu am crezut de cuviinta ca trebuie sa-mi iau comisioane prin rezolvarea acelor probleme ...cum nici nu am luat la suspensii, gume, piese si in ce dracu combinatii m-am mai bagat... Am scris-o aici sa stati naiba linistiti ...Bani nu am luat niciodata de la nimeni ... doar de la Max .... era sa iau odata demult (BAN)... :ha: Impozitul este intre 20-140 leva/an in functie de mai multe chestii ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... bre Yoane....ce vrei sa-ti spun? Am platit azi impozit la o masina radiata,pe numele unui bulgar, unui nene un pic sef pe starda lui acolo la Silistra......cu chitanta si instiintare oficiala......plus ......zimbete.... leva la ghiseu, probabil o mica amenda pentru repunere pe rol.....PLM,Yoane esti trecut prin viata.... Actele sunt in Bulgaria,au nevoie de ele sa inmatrculeze rabla, nu crezi?...atit imi aduc aminte....numai amenda vehiculata la un moment dat era 300leva..... Daca citesti cu atentie, o sa vezi ...100-150 E cheltuiti....am luat chitanta si am multumit Dumnezeului meu roman..... ce dreak vrei,desene?:grin:......luni le fac poze la chitante daca te ustura sa stii fix cit..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Nu te aprinde bre asea. Nu ma ustura ...sa stii de ce bani cheltui tu ... :grin: E urat ca ai patit asa, io sincer intram cu patrolul in casa peste bulgaroi si ii mancam din farfurie tocana lui de cacat de pe masa ... E plin internetul de "inmatriculatori" d'astia ieftini ... si mai mult decat (de parca nu ar fi destul) atat e lumea plina de romani dastia creduli ... :wink: incat ...nu mai zic naiba nimic ... :grin: ...intelegi tu ... Totusi nu te-a usturat asa rau ma RZV-ule, vaz ca zambisi toata ziulica ... :wink: (se egzista o vorba: acolo sus e cineva care nu doarme chiar tot timpul ...:old). Te pupa tata, ciao! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Iar ma bag ca musca in dialogul de 2 dar cred ca titlul ar trebui schimbat in "Atentie la teparii bulgari" ca pina la urma urmei nu sunt toti bulgarii asa dupa cum nu toti romanii suntem hoti si curve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Titlul este ok....de unde stii tu ca nea Mos Craciun ala este tepar sau nu? dupa fata........sau face testul lui Yon cu sticla de benzina si daca-i tremura mina il pica? Intotdeauna ultimul cuvint pt Yon.......:ha:mi-a ajuns ideea de chiftele bulgaresti......asta mai lipsea sa-i platesc si casa aluia,oare cit o fi o incadrare la distrugere in BG? si eventual combinata cu niste numere false,exact ce-mi doream,barbati cu par pe piept, asa,bonus,ca impozitul a fost incasat de doua ori, si de bulgar si de statul bulgar........ Auzi, am ris,pai ce drak vroiai sa facem mah 250 km cit ne-am plimbat plin Bulgaria? Sa plingem?......deja ma gindeam ce mai pot sa scot de pe masina si cu ce le car acasa :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Mie-mi pare buna atentionarea lui RZV. Unul ca mine, neavizat, poate sa o incaseze in o situatie de asta. E bine ca a gasit solutie, e bine ca ne-a zis si cum a facut si cat l-a costat. Ne da un reper. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Iar ma bag ca musca in dialogul de 2 dar cred ca titlul ar trebui schimbat in "Atentie la teparii bulgari" ca pina la urma urmei nu sunt toti bulgarii asa dupa cum nu toti romanii suntem hoti si curve. Asa da... Se exista doua probleme insa: 1. Cine l-o fi dus pala la Silistra? 2. Ce merita labagii (bisnitarii) care profita din combinatia asta cu BG (adica produc lovele) si dupa se dau la fund cand apar problemele? In ambele cazuri in nici un caz nu e vb. de oamenii seriosi de orice nationalitate ar fi ei ... Rezeveule...nu tin sa am ultimul cuvant ... stai lin ... probabil ca ai inteles ideea mea. Sau poate ca nu ... da' nu-i bai "zambeste, maine poate fi mai rau!" :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... La Silistra...... azi ,patrolul......:grin: La inmatriculat...... recomandare la fostul proprietar roman de la un amic,tot roman,care cred eu ca-i in aceeasi situatie ca mine..este pe forum,daca vrea,poate sa se deconspire :2dr, eu am luat masina in 23 octombrie ,deja inscrisa in Bulgaria.....undeva la mijlocul lunii martie are un an de la prima inmatriculare in Bg. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... RZV-ule daca nu dai cartile pe fata... topicul asta este degeaba! Adica tot ce scriseram noi acilea ... e caca maca. Daca tot facusi risipa de timp sa ne povestesti patania matale ...zi-ne si cine-i fericitul posesor de frigider "7 sertare" marca ...? Noi n-am plans sa stii ...da macar vrem sa stim pe cine trebuie sa "batem" ... :ha: Pe Boc nu putem desi am vrea ...La bulgar nu putem intra in casa cu Patrolu ca ii murdarim persanele ...atunci ...ce naiba ... ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Impozitul este intre 20-140 leva/an in functie de mai multe chestii ... :wink: Indraznesc sa te contrazic, fara sa te superi. Am chitante si de 200 leva/an - de obicei pentru Cherokee si alte acarete cu miliarde de centimetri cubi. El oricum a trebuit sa plateasca pe 2010, si in banii aia intra si ce va plati in 2011. :wink: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... E foarte posibil ce zici tu Bigdude. La 2.8 impozitul e undeva la 60 de leva. La motorul de 3 e undeva la 100 de leva. La un motor de 3.5 stiu ca s-a platit undeva la 140 de leva. La 4.2 voi vedea anul asta la sfarsit cat e ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Poate ar trebui sa facem o lista cu persoanele/firmele de incredere care se ocupa de asa ceva. Nu vreau sa se faca publicitate pe site dar mai bine afli dinainte prin cine sa rezolvi problema inmatricularii decat sa apara plangeri mai tarziu. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Poate ar trebui sa facem o lista cu persoanele/firmele de incredere care se ocupa de asa ceva. Nu vreau sa se faca publicitate pe site dar mai bine afli dinainte prin cine sa rezolvi problema inmatricularii decat sa apara plangeri mai tarziu. Cred ca nu stii ce spui... o sa iasa (din nou) un pui de jihad pe forum. :) @Yonutz: + amenzi. Oricum asta nu are relevanta. NU incercam sa subliniez faptul ca e mai mult sau mai putin, pur si simplu am completat ceea ce ai spus. Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate