gepetto Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Yonutz , taxele sint diferite si in BG persona fizica / firma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... RZV imi pare rau de ce ai patit dar si la telefon ti-am zis acum 1-2 saptamini ca este cea mai scumpa varianta. E pacat ca tu ai platit retroactiv impozitul pentru o masina pe care nu ai folosit-o tu. Eu nu am inteles daca exista contract de vinzare-cumparare intre bulgar si romanul de la care tu ai luat masina. Practic tu ai patit cum ar pati orice roman cumpara o masina din RO si nu il verifica la financiar pe vinzator si se ia cu miinile de cap cind vede ce datorii are. Cine ti-a spus ca reinoirea actelor te costa 240 euro(adica asigurare,itp,carte verde ) sa stii ca nu te-a mintit.La DOBRICH ,ITP-ul este conditionat de plata unui impozit pausal de 20 de euro la orice masina care nu apartine bulgarilor.Astazi am facut prelungiri pentru 2 masini. Si este adevarat ca la masinile care propietarii au cartea de identitate si contractul de vinzare-cumparare nu sunt declarate la financiar(daca sunt pe persoane fizice).Atunci cind vrei sa platesti impozitul neaparat ai varianta de inmatriculare pe firma sau rezidenta.Nici un bulgar nu mai accepta sa inmatriculeze fara contract de vinzare-cumparare din cauza faptului ca au fost probleme in RO cu furturi,accidente,etc. si prefera sa isi apere spatele. Interesant este ce spui cu radierea de la politie dar aici nu cred ca ai dreptate .La ei este la fel ca si la noi in RO unde daca nu iti platesti impozitele ti le cumuleaza si apar penalizari iar statul roman te prinde la financiar cind vinzi masina sau casa si atunci isi recupereaza banii,dar nu are nici o legatura cu politia sa ti-o radieze din circulatie. Exemplu pe forum o masina de RO inmatriculata in BG radiata apoi de la financiar in RO iar politia RO nici nu vrea sa auda de radiere din circulatie pina nu vine de la politia BG rezolutie. Pentru a evita situatia ta de reinmatriculare(fara ecotaxa doar) am atentionat peste tot sa se aiba grija de numerele de inmatriculare pentru ca in cazul pierderii se repeta procedura de inmatriculare si este posibil sa se plateasca retroactiv si impozitul. Dar odata inmatriculata masina in BG revinzarea intre persoane romane se poate face foarte simplu cu un contract de vinzare-cumparare si apoi cu obtinerea procurii de la BG catre cetateanul roman. P.S Masina nu este inmatriculata de mine,nu stiu cine a fost propietarul roman care ti-a vindut masina si eu nu fac decit inmatriculari cu TX,asa cum am mai mentionat si pe thread-ul in care mi-am prezentat activitatea si noutatile la momentul respectiv. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Din cate stiu eu, @Rzv are dreptate. Daca impozitul nu este platit, dupa un an masina se radiaza din oficiu. Multi circula pe la noi crezand ca sunt cu acte in regula, dar de fapt ei circula cu masini neinmatriculate sau mai bine zis radiate din bg. Am zis si o mai spun, parerea mea etse ca cea mai buna varianta este cu rezidenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Nimani nu neaga ca REZIDENTA este cea mai buna varianta.Dar este la alte preturi.Rezidenta era o varianta si pentru RZV. Eu am de 3 ani PAJERO si nu mi-am platit impozitul decit partial primul an.Si nu este radiat de la politie. Poate depinde si de colaboratorii bulgari pe care ii ai. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Din cate stiu eu, @Rzv are dreptate. Daca impozitul nu este platit, dupa un an masina se radiaza din oficiu. Multi circula pe la noi crezand ca sunt cu acte in regula, dar de fapt ei circula cu masini neinmatriculate sau mai bine zis radiate din bg. Am zis si o mai spun, parerea mea etse ca cea mai buna varianta este cu rezidenta. Poti fi mai explicit? Da-ne un exemplu concret cu cineva care nu si-a platit impozitul la fisc si masina i-a fost radiata din circulatie! Toti stim sau am auzit sau va fi sau cat de curand.... Eu nu inteleg cum poate cineva sa radieze din circulatie o masina neavand nici un act? Eu am C.I. a masinii in original, certificatul de inmatriculare al ei, procura ,plus contractul de vanzare-cumparare cum poate cineva sa-mi radieze masina din circulatie? Ce treaba are Fiscul cu Serviciul de Inmatriculari? Mi se pare ca unii de pe aici se trezesc vorbind fara a prezenta vre-o dovada concreta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... mda. ca sa explic cine este acel ce trebuie sa se deconspire: EU sunt. revenind:) merg cu masina de 3 ani, cu numere de bulgaria, m-a oprit politia de cateva ori, si a noastra, si a bulgarilor. am trecut granita si am fost controlat si de bulgari, si de romani, m-au verificat in calculator, si pe mine, si masina. inseamna ca e OK, nu?:) ca si la noi, si la bulgari....cand RADIEZI masina, trebuie sa duci actele in original, placutele de inmatriculare...sau cel putin asa stau lucrurile in mintea mea:) tu, razvane, ai facut ce ai facut pentru ca te-ai grabit. bulgarul este un om cat se poate de ok, a zis ca rezolva tot, se duce sa plateasca impozitul daca asta e dorinta ta, dar ca nu intelege de ce trebuie platit, pentru ca el nu si-a platit impozitul nici la masina lui. inca ceva...am motocicleta, inmatriculata in romania, de vreo 4 ani. in ultimii 2 ani nu m-am dus sa platesc impozitul, acesta fiind in jur de 15-20 de lei pe an, pentru ca mi s-a parut penibil sa stau la coada pentru atata lucru...ce zici tu, am motocicleta RADIATA sau nu? eu zic ca NU (tocmai mi-a venit fisa fiscala, si tb sa platesc in jur de 40 de lei + penalizari)!!! ma bucur pentru tine, ca asa cum spui tu, "IMPOSIBIL" fiind sa o poti inmatricula chiar si pe numele altui bulgar, pentru ca nu ai avut acea chitanta, de care ti-am spus ca iti fac rost, de-aia m-am si dus astazi acolo, ba chiar mai mult, am si vorbit la telefon ca ne vom intalni sa mergem impreuna, ai reusit sa faci ce, repet, "IMPOSIBIL" fiind sa o vinzi, ai reusit sa o vinzi altcuiva si sa o inmatriculezi. ma bucur pentru tine ca ai reusit IMPOSIBILUL! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... discutia asta, in care toti se pricep, mai mult sau mai putin...toti au auzit, toti stiu...dar cand sunt intrebati de unde????, stii de ce imi aminteste, razvane?:) imi aminteste ca patrolul nu pleaca de pe loc cu roti de 37 frate....de asta imi aminteste...banuiesc ca stii la ce ma refer, nu?:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 (editat) Re: ATENTIE la Bulgari.... Mai oameni buni, Eu sunt de acord intr-o oarecare masura cu ceea ce spuneti: hotul neprins, negustor cinstit - INSA, situatia este cat se poate de reala. S-a discutat de multe ori in parlamentul de la sud de Dunare despre radierea autoturismelor din circulatie, si evident din oficiu, pentru neplata impozitelor. Daca merge, si daca v-a oprit politia si nu v-au facut nimic nici in Bulgaria nici in Romania, asta nu inseamna ca "las-o ba ca merge asa". Atata timp cat pentru un autoturism nu sunt platite taxele prevazute de lege, e clar ca ceva nu e in regula si eu unul daca mi-as inmatricula masina (ca neavizat / novice), si masina as tine-o pentru mine - nu ca sa o dau a doua zi la combinatie pentru profit, as face tot ce e posibil ca sa pun capul linistit pe perna. Nu incerc sa incriminez pe nimeni, nu arat spre nimeni cu degetul - ba mai mult - nu vreau sub nici o forma sa creez discutii incarcate cu nervi sau in contradictoriu; pur si simplu va intreb daca vi se pare normal ca acele taxe ce trebuiesc platite plin lege sa nu fie platite pentru ca "se poate si asa"? In mod normal ar fi trebuit ca baza de date a Bulgariei sa fie accesibila Politiei Romane de la inceputul acestui an. Din fericire pentru multi, Bulgarii sunt pregatiti numai ca la Bucuresti treaba se misca "romaneste" si e clar ca va mai dura. Nimeni insa nu stie sa spuna concret pana cand. Aceasta interconectivitate a bazelor de date va trebui sa fie implementata si in tarile noastre (cele mai proaspet aderate in UE), desi in restul statelor din comunitate acest lucru este de mult posibi - in speta verficarea starii unui autoturism nu doar in Interpol, ci si in amanunt (daca este radiata financiar, daca are poprire administrativa de la vanzare, daca e leasing, etc.) - exact asa cum se pot verifica de exemplu in SUA autoturismele intre state. Au existat razii organizate de Ministerul de Interne si in trecut, unele acoperite de media, inclusiv de PRO TV (vezi aici)., respectiv (aici). CONCLUZIA: Deocamdata se poate fara plata impozitului, insa atunci cand nu se va mai putea, consecintele nu vor avea cum sa fie placute. Editat Martie 11, 2011 de BigDude Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 (editat) Re: ATENTIE la Bulgari.... nu vreau sa ma contrazic cu nimeni ,dar am vandut masina inmatriculata RO in Bulgaria ( si invers)si pana cand l-a aceasta nu s-a facut transcrierea (inmatricularea) in Bulgaria la Constanta nu aparea radiata .Romania nu are ,,nr de export ,,sa spunem ,cu nr provizorii nu poti iesi din tara ,asa ca se pleaca cu nr definitive (astea normale care le are toata lumea ).In Romania nu poti radia o masina de la politie doar in baza facturi (contract v-c) chiar daca cumparatorul are alta nationalitate (sau domiciliu in afara tarii) .Aceiasi treaba se intampla si la Bulgari cand procesul se desfasoara invers , colegul Asfalttango poate ,zic eu confirma ce am scris mai sus. acum daca bulgarii cer impozitul platit la zi e ceva normal ,datorita faptului ca si la noi se cere certificat fiscal cand vinzi ceva . acum daca faci v-c BG-BG ai nevoie de chitanta RO-RO ai nevoie de certificat fiscal BG-RO ca si cumparator nu ai nevoie de nici o chitanta RO-BG ca si cumparator nu ai nevoie de fiscal am mai discutat cu Yonut despre faptul ca stie cazuri cand au fost masinile radiate din cauza ca nu au fost achitate impozitele . nu exista baza legala ca cineva (institutie ) sa-ti radieze masina DE LA POLITIE doar pt faptul ca nu platesti impozitul . de fapt orice autovehicul care este inmatriculat intrun stat membru UE se poate radia DEFINITIV din circulatie(si aici vorbesc de la politie) doar cand se aduc acte doveditoare ca acesta a fost distrus,scos din circulatie, (bon remat ,etc). nu confundati radirea de la FISC cu radierea de la POLITIE nu are nici o legatura ,se poate face una si fara cealalta. in rest se face transcriere (in baza actelor de v-c)chiar daca cumperi masina din Romania ,Bulgaria etc ,adica se transmite dreptul de proprietate. radierea de la politie de la 1 ianuarie 2008 se face doar definitiva in cadru UE . exista o singura solutie ca bulgarul s-a poata radia masina de la politie : declara pierdute (furate) actele (cartea si talonul) si placutele de inmatriculare cu declaratie la notar . asta se intampla la cei care s-au inteles cu bulgarul sa plateasca impozitul respectiv amenzile si nu au facut lucrul asta . Editat Martie 11, 2011 de sorinct Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Bai oameni buni.....Adriane.... nu sustineti idiotenii degeaba..... Adevarat ca inca nu functioneaza, dar sistemul este implementat in BG ....cit de curind masinile vor fi radiate si de la politie daca nu este platit impozitul timp de un an,si masina declarata vinduta unui roman in baza procurii.... nu confundati doua cazuri deiferite.. daca o declari si nu platesti si daca o declari si dupa 2 saptamini o declari iarasi vinduta....sunt doua cazuri diferite,total. La noi, se spune ca vor fi radiate in cazul 2 si nu se intimpla nimik...pina cind?pina intr-o zi cu soare probabil...... da BG se intimpla deja dar rar,adica abia acum se pune sistemul la punct,dar sistemul functioneaza.....va doresc sa nu fiti controlati...altfel .......:uameni chiftele bulgaresti. Lasati gargara, acceptati realitatea, vrajeli am vazut si auzit tone......ce PLM il costa pe bulgar plata impozitului.....maxim 100E,adica in loc sa bage i buzunar 100-150 baga 250E....si tu esti pasibil cu pedeapsa cu inchisoarea......verificati actele nu exista impozit pausal de x euro....este vrajeala, este platit, sua nu.....Asfalt, iarta-ma dar nu ai drepatate,am vorbit de 100E cu t avocati bulgari.....verificati daca nu credeti.......18-20E sunt taxele diverse pt RAR in BG.....care se face fara verificareala politie....merge inca,dar nu garanteaza 100% legalitatea...... Fratilor,am fost acolo....am auzit si platit sa aud ce va spun...nu-i de gluma,este real....mergeti pina in bg si verificati,costuri minime....pe urma spuneti ca-s timpit sau nu..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Sa presupunem ca politia bulgara radiaza din oficiu masinile care nu au platit in totalitate impozitul. Statul bulgar a dat dovada de pragmatism si cind a fost cazul a coborit taxa de inmatriculare la masinile peste 120kw pentru a face mai multi bani. Daca ar radia din circulatie masinile automat ar pierde banii pentru asigurari si cartile verzi,pentru itp-uri,pentru vignetele de tranzit si ar prierde si toate cheltuielile conexe facute de romani anual la reinoirea actelor.Adica ar pierde foooarte multi bani.Nu cred ca bulgarii isi permit luxul acesta.Daca vor dori sa adune si bani pe impozit cred ca vor adopta alta solutie.Spre exemplu acum in DOBRICH se plateste obligat 20 euro impozit pentru orice masina,impozit platit la banca intr-un cont.Un fel de impozit pausal.Fara aceasta plata nu poti face ITP-ul. Si eu i-am intrebat de nenumarate ori pe colegii bulgari si chiar pe organele lor si toti mi-au spus acelasi lucru pe care l-am transmis si eu. Cel putin pina in momentul in care scriu bulgarii nu au radiat din circulatie masini pentru neplata impozitului. Ce va fi in viitor...nu pot ghici,dar cel putin din punctul meu de vedere,daca dracul va fi asa negru voi face o firma in BG si ii voi ajuta pe toti sa depaseasca situatia neplacuta. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Treaba ii f simpla. Cine vrea sa doarma linistit se intereseaza is isi rezolva si cine nu crede ca patrolul nu pleaca cu roti de 37" sa ma rasfoiasca un pic pe youtube. Cius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Daca ar radia din circulatie masinile automat ar pierde banii pentru asigurari si cartile verzi,pentru itp-uri,pentru vignetele de tranzit si ar prierde si toate cheltuielile conexe facute de romani anual la reinoirea actelor.Adica ar pierde foooarte multi bani.Nu cred ca bulgarii isi permit luxul acesta.Daca vor dori sa adune si bani pe impozit cred ca vor adopta alta solutie.Spre exemplu acum in DOBRICH se plateste obligat 20 euro impozit pentru orice masina,impozit platit la banca intr-un cont.Un fel de impozit pausal.Fara aceasta plata nu poti face ITP-ul. Fratilor......mergeti pe mina omului..........unde in lumea asta ati auzit de impozit pausal ? pentru masini radiate fiscal? Vorbe? Am auzit de la toata lumea ca nu se plateste....... si cind am ajuns acolo...se plateste,nene..... Ia nu mai butonati voi.....sa-l vad pe primul care merge si verifica la fisc,sa vina sa spuna ca nu plateste......... Restu-i .....reclama.........imi pare rau ca stric businessul,dar nu-i ok ce se intimpla:ig si riscurile sunt mari..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... mda. ca sa explic cine este acel ce trebuie sa se deconspire: EU sunt. revenind:) merg cu masina de 3 ani, cu numere de bulgaria, m-a oprit politia de cateva ori, si a noastra, si a bulgarilor. am trecut granita si am fost controlat si de bulgari, si de romani, m-au verificat in calculator, si pe mine, si masina. inseamna ca e OK, nu?:) ca si la noi, si la bulgari....cand RADIEZI masina, trebuie sa duci actele in original, placutele de inmatriculare...sau cel putin asa stau lucrurile in mintea mea:) tu, razvane, ai facut ce ai facut pentru ca te-ai grabit. bulgarul este un om cat se poate de ok, a zis ca rezolva tot, se duce sa plateasca impozitul daca asta e dorinta ta, dar ca nu intelege de ce trebuie platit, pentru ca el nu si-a platit impozitul nici la masina lui. inca ceva...am motocicleta, inmatriculata in romania, de vreo 4 ani. in ultimii 2 ani nu m-am dus sa platesc impozitul, acesta fiind in jur de 15-20 de lei pe an, pentru ca mi s-a parut penibil sa stau la coada pentru atata lucru...ce zici tu, am motocicleta RADIATA sau nu? eu zic ca NU (tocmai mi-a venit fisa fiscala, si tb sa platesc in jur de 40 de lei + penalizari)!!! ma bucur pentru tine, ca asa cum spui tu, "IMPOSIBIL" fiind sa o poti inmatricula chiar si pe numele altui bulgar, pentru ca nu ai avut acea chitanta, de care ti-am spus ca iti fac rost, de-aia m-am si dus astazi acolo, ba chiar mai mult, am si vorbit la telefon ca ne vom intalni sa mergem impreuna, ai reusit sa faci ce, repet, "IMPOSIBIL" fiind sa o vinzi, ai reusit sa o vinzi altcuiva si sa o inmatriculezi. ma bucur pentru tine ca ai reusit IMPOSIBILUL! :h5 Acum am vazut......bah tie nu tie asa, un pic rusine?Sau jena?Sau oricum? Cum plm, ma faci prost in fata? Adica bulgarul ala dragutz face o imputernicire la o sapt dupa inmatriculare,unui roman, scoate masina de la fisc pe motivul vinzarii,adica nu mai este proprieter de drept, si, dupa 7-8 luni, eu cumpar masina din Ro, si Bulgarul......imi face mie procura,LA CEVA CE EL A DECLARAT CA NU MAI ESTE AL LUI CU 7 LUNI IN URMA......dragutul,ce baiat.... Ai un singur neuron, sau ce? Ai vrea sa am incredere in asta? Problema ta ca esti credul,auzi ca bulgarul nu si-a palatit impozitul....si ce?Sau tu motoreta...si ce? il platesti cind vrei tu,CA ESTE DECLARATA LA FISC.........NU RADIATA,alta aste procedura,sunt situatii diferite. Ti-am explicat asta cind m-ai sunat spasit dupa etapa Bulgaria. Credeam ca ai inteles....ce PLM ii tii partea unui bulgar care m-a/ne-a intepat?sau ai ceva interes........? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... @mao:)) si eu am avut problema asta, cu 37;)) cauta pe forum:) acum...razvane...stii care e problema ta?:) ai vrut sa muti masina, ti-am zis ca te ajut, ca mergem impreuna sa luam impozitul de la bulgar, mi-a spus omul ca ma asteapta, ca merge sa si-l plateasca daca vrei neaparat. eram pe drum, pe autostrada, te-am sunat, ai zis ca rezolvi tu. am ajuns acolo, am vorbit cu omul, foarte deschis de altfel. stii ce ai facut tu?:) te-ai dus ca vinzi o masina...si nu ai asteptat sa iti dea omul aia si ai facut plangere impotriva lui ca ce??? ma rog, treaba da, dar e pacat:). ca ti-a oferit omul varianta sa-ti faca itp si toate alea cand vii cu mine, ca a raspuns la telefon cand l-am sunat, ca a zis ca plateste impozitul cand vrem noi. ce sa mai zic...tu chiar nu iti dai seama..........ca daca era ILEGAL sa o vinzi...nu puteai frate s-o mai vinzi si s-o inmatriculezi in alta parte NICIODATA, mai ales cu toti aia cu care ai vb tu...te-au pus sa-l dai pe om in gat ca sa te lase sa o poti vinde....crezi ca au ei puterea asta in fata legii? sa incalce o lege (tu zici ca e ilegal sa o vinzi, ca nu o puteai vinde), doar ca sa-ti inmatriculezi tu masina pe alt bg. acum...mi-am amintit de ceva:) eu mi-am cumparat masina din germania...mi-a dat neamtul fisa fiscala?=)))))) NU. tu stii ce trebuia sa faci? trebuia sa mergi cu mine, asa cum am stabilit, nu sa te manance undeva sa te duci singur si sa faci rahatul praf, pe bani, ai tai dealtfel. mentionez ca nu ma ocup cu inmatriculat masini, nu castig nimic din chestia asta, nimic nimic nimic, nu-mi strica nimeni nicio "combinatie" daca scrie aici nu stiu ce, chiar nu...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... cum sa VINZI ma masina in baza unei procuri??????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Hai ca deja esti nesimtit, my friend...sa mor eu....:ha: Cum plm sa merg la bg tau, cind de 3 luni iti spun ca nu am incredere in el? Cum Plm sa merg la bg tau cind pt o imputernicire platesc 310 lei via intermediar?adica tie? costa 20-30 leva....si se poate trimite prin curier.... Cum sa merg cind ti-am spus ca vreau sa o mut, inca de cind am cumparat-o? Sa merg sa ce?Bulgarul a raspuns la tel si mi-a spus...."se rezolva da-mi nr masinii'...... adica, nu stii nr la masina ta? iti dai seama cite masini avea omul in situatia aia......intimplator ,la fisc apare tot cazierul fiscal.....nu ai vrea sa stii..... Ia gata, sa fii sanatos cu bulgarul tau in brate.A cam supt-o omuletul acum......nu are de ca sa-si faca probleme, daca totul este in regula,asa cum sustii tu si el, poate sa doarma linistit.......:ha::ha: Si inceteaza sa vorbesti prostii ca nu stii ce spui...... 1.la inmatricularea D-RO,RO-BG,D-BG...nu te intreaba nimeni de fiscal..... 2.procura tine loc de contract de V-C.....esti inca un copil...bucura-te... PS hai sa inchidem disc aici ca nu am chef de cearta......app Am inca sa-ti dau cei 310 lei......nu uit si nu-i fac uitati.....asta asa , sa nu intelegi ca-ti dau teapa... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: ATENTIE la Bulgari.... Balciul s-a incheiat. Intalniti-va si bateti-va, dati-va cu toporul in cap, e problema voastra, NU A NOASTRA. Fiecare dintre cei care am citit/participat la acest topic au ajuns in mod singur la o concluzie pana acum. Fiecare cu ale lui. RZV ptr ca ai jignit un user iei avertisment. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate