hnicu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Sal la toata lumea. Am si eu o nelamurire : Aro 320 basculabil avea priza de putere pentru actionarea pompei hidraulice. Intrebarea: Pompa hidraulica era prinsa direct de priza de putere sau era un al 3-lea cardan scurt care facea legatura intre pompa hidraulica si priza de putere de pe cutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: cutie viteza aro 320 basculabil Am avut un ARO 320 cu hidraulic pentru bena ; pompa suplimentara era montata pe motorul de Brasov sub pompa de alimentare fata in fata cu cea de sarvodirectie si avea in spatele caroseriei un rezervor de ulei care alimenta cilindrul ; s-ar putea pe modelele mai vechi sa fi fost pe priza de putere dar pe modelul nou era pe motor :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hnicu Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 (editat) Re: cutie viteza aro 320 basculabil chestia ce zici mai sus am vazut-o artizanal facuta nu de fabrica. Am vazut undeva pe un site cutie aro 320 cu priza de putere si maneta in interiorul cabinei. pompa era atasata de priza de putere dar nu mai stiu cum! Editat Martie 11, 2011 de hnicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate