lulu_ord Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 buna ziua! am un discovery 1 si de ieri nu mai merge semnalizarea.am verificat sigurantele si sunt ok,dar nu gasesc releul de semnalizare. am fost la service si nimic. poate ma ajuta cineva!!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Aprilie 29, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: nu mai semnalizeaza am gasit releul, si se tot bloca, asa ca am comandat unul nou. dupa ce l-am montat merge semnalizarea doar pe partea dreapta, pe stanga si pe avarii nu merge?!!!?!!?!!? e posibil sa nu fie releul care trebuie(nu l-am desfacut sa vad daca seamana cu celalalt la interior) sau sa am un scurt ceva?? :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danuzu Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: nu mai semnalizeaza Salut,sa nu fie defect blocul de lumini adica maneta de semnalizare ,eu am patit cu faza scurta nu mi-a mai mers si am schimbat blocul,Din cate am auzit este o problema des intalnita la disco 1 cu acest bloc de lumini,incearca sa faci rost de unul si sa faci o proba,bafta ! Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98'' it's not a jeep it's a f**king land rover ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: nu mai semnalizeaza Salut,la mine nu mai semnaliza pe stanga,i-am schimbat blocul degeaba,era o mufa oxidata. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Mai 11, 2011 Autor Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: nu mai semnalizeaza am gasit si eu problema... facea un scurt cu lampa de pozitie din bara din spate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: nu mai semnalizeaza am gasit releul, si se tot bloca, asa ca am comandat unul nou. dupa ce l-am montat merge semnalizarea doar pe partea dreapta, pe stanga si pe avarii nu merge?!!!?!!?!!? e posibil sa nu fie releul care trebuie(nu l-am desfacut sa vad daca seamana cu celalalt la interior) sau sa am un scurt ceva?? :hl:hl:hl Presupun ca nu ti-ai descarcat un RAVE sa vezi acolo si scheme si tot asa-i ? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: nu mai semnalizeaza asa-i !!!???!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate