sixone Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 aveti idee pe un pajero LWB se potriveste un rezervor mai mic de la SWB sau poate alta masina? ma gandeam sa-mi pun o instalatia de GPL pe masina, dar sa montez butelia in locul rezervorului. am vazut prin anglia, din rezervorul de 90L au facut unul de 30-40 si in restul spatiului e butelia de gaz. sau exista cineva care face/modifica rezervoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB E posibil sa intre rezervor de dacia papuc (1.9 D), in stanga cardanului spate, mai exact intre cardan si lonjeronul stanga. Are vreo 40-45 de litri capacitate si e nitel turtit, adica e pe lungime. E foarte posibil sa incape acolo, iar in locul rezervorului original, poti pune bomba. Mergi la un piese auto si masoara rezervorul acela de dacie si vezi cam cum ti-ar intra. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB si cu pompa de benzina ce fac, cum o bag in rezervor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB O inlocuiesti pe cea de pe rezervorul de dacie. Oricum, cand cumperi rezervorul de dacie, ti-l da fara pompa. Daca e nevoie, bagi flexul, aparatul de sudura, autogenul, etc. Sa se potriveasca la dimensiuni rezervorul sub masina, ca restul vine de la sine, e par la ceas, cum s-ar spune:grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB hm.. intrebarea era defapt daca s-ar potrivi la gaura care e in portbagaj, unde e pompa acum.. sau renunt la aia si prind pompa direct de rezervor si apoi accesul se va face pe sub masina? imi poate recomanda cineva in bucuresti un service care sa ma ajute cu lucrarea asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popescu_emil2003 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB dacia papuc cu motor de 1.9D nu are pompa de alimentare de nici un fel cu atat mai putin pompa electrica pe rezervor dar presupun ca se poate adapta chiar in interiorul lui dar cel mai simplu cateva bucati de tabla si iti confectionezi unul pe ce dimensiune iti trebuie tie si nu mai dai bani pe un rezervor pe care oricum trebuie sa-l modifici oricum in stanga si in dreapta cardanului ai suficient spatiu sa montezi un rezervor confectionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB din cate am vazut eu in dreapta cardanului (cum vezi masina din spate) e toba finala deci nu cred ca e loc si nici indicat sa pui un rezervor, iar in stanga nu prea e asa mult loc. oricum, cred ca toata instalatia (rezervor benzina si gpl) ar trebui sa vina in spatele puntii, deci n-ar trebui sa aiba legatura cu cardanul. mai sap, probabil cel mai simplu e de facut unul, trebuie sa gasesc pe cineva care sa-l faca. mai trebuie montata pompa si sonda pe el, cred ca-s separate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB taie rezervorul astfel incat sa ramai cu doua capete pe care sa le sudezi, ramai si cu prinderile originale ma refer la furtunul de alimentare si poate cu gaura de la pompa de benzina, in schimb ai nevoie de un sudor bun. am eu un rezervor pe care ti-l pot dona daca cumva iese ceva ff prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB multumesc de sfaturi.. momentan n-am gasit pe nimeni care sa faca lucrarea sau sa fie un pret convenabil.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB Daca vrei te ajut eu cu sudura, dar cu datul rezervorului jos nu pot sa te ajut fiindca sunt proaspat operat la umar(motor)...daca vrei il rezolvam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB alex: mersi mult de ajutor. am mai vorbit cu cineva, daca nu rezolv nimic te anunt. o sa-l dau jos eu si vin daor cu rezervorul. mersi inca o data. nasol cu accidentul, recuperare usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB Da e perfect daca vi cu el dat jos, daca nu rezolvi ne auzim la un tel 0766248787 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB salutare ,nu te sfatuiesc sa faci asa ceva ,eu am rezervor de 30 l si mi sa stricat un pic instalatia de gaz (cred ca so infundat cu ceva) si nu ai vrea sa stii cate canistre tre sa duci cu tine si cum miroase in masina pune butelia de gaz in portbagaj si lasa rezervoru asa scuze de rasp la discutie spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB pai, nu poti remedia problema cu GPL-ul? de acord ca un rezervor de 30L nu e suficient, se presupune ca merge si gazul. de curiozitate cum ai facut instalatia, rezervorul sau ai cumparat masina asa? momentan nu am timp dar ma gandeam sa analizez si problema cu HHO-ul, din review-uri pe net pare sa reduca consumul cu 20-30%. ma gandeam sa fac o instalatie experimentala sa vad daca functioneaza.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB pai, nu poti remedia problema cu GPL-ul? de acord ca un rezervor de 30L nu e suficient, se presupune ca merge si gazul. de curiozitate cum ai facut instalatia, rezervorul sau ai cumparat masina asa? momentan nu am timp dar ma gandeam sa analizez si problema cu HHO-ul, din review-uri pe net pare sa reduca consumul cu 20-30%. ma gandeam sa fac o instalatie experimentala sa vad daca functioneaza.. asa am cumparat masina , zilele astea incerc sa remediez problema gazului. daca vrei pot sa-ti trimit ceva poze cu modificarile (rezervor ,butelie gaz) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB da, te rog trimite-mi niste poze sau pune-le aici, sunt curios cum arata.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB da, te rog trimite-mi niste poze sau pune-le aici, sunt curios cum arata.. rogu-te da-mi adresa de mail ca sa-ti trimit pozele (aici nu ma prea descurc sa le postez) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB pozele primite de la marius: Editat Aprilie 11, 2011 de sixone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 (editat) Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB Salut am si eu o problema, am o butelie de gaz GOALA pe care vreau sa o tai cu autogenul numai ca am fost avertizat ca este posibil sa fe intample si lucruri nedorite(ex: explozie) cu toate ca eu i-am dat robinetul jos si este deschisa cum ar veni. Stiu ca a mai fost pe aici o discutie cu privire la pericolul de explozie in cazul taierii de rezervoare sau cazul meu o butelie si parca explica cineva ca ,,rezervorul,, trebuie umplut cu gaze de esapament sau ceva de genul asta,dar nu o mai gasesc. daca o umplu cu apa o avea ceva??? Gata am gasit discutia respectiva http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70032-lipire-rezervor , totusi daca aveti vreun sfat este bine venit! Editat Martie 12, 2012 de alex_pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB basme din batrani ..gaze de esapament si alta avioane bagi aer cu compresorul in ea si scoti totul afara ... eu sidez zilnic rezervoare si butelii si inca nu am sarit in aer in cel mai rau caz bagi apa si iasa tot aerul afara ca si recomandare la rezervor custom ..as recomanda unu din aluminiu facut dupa forma caroserieri sau unu care sa ocupe cat mai putin loc si sa intra cat mai mult combustibil ....pompa de benzina se poat emonta in interior sau una externa ...variante sunt ...oricum nu trebuie unu mai mare de 3 bari si cea originala este minuscula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB Salutare cam ce grosime ar trebui sa aiba materialul pentru un rezervor custom?Vreau si eu unul si caut o solutie pentru ca original este o gramada de bani.Multumesc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB pe aluminiu 2-2,5 mm dintro coala de alu de 2,5 mm se pot face 2-3 bucati depinde de dimensiuni si costul unei coale de tabla este cam 200-250 lei ..restu dai la un sudor cam 100-200 lei depinde cat de meserias este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB basme din batrani ..gaze de esapament si alta avioane bagi aer cu compresorul in ea si scoti totul afara ... eu sidez zilnic rezervoare si butelii si inca nu am sarit in aer in cel mai rau caz bagi apa si iasa tot aerul afara ca si recomandare la rezervor custom ..as recomanda unu din aluminiu facut dupa forma caroserieri sau unu care sa ocupe cat mai putin loc si sa intra cat mai mult combustibil ....pompa de benzina se poat emonta in interior sau una externa ...variante sunt ...oricum nu trebuie unu mai mare de 3 bari si cea originala este minuscula Multumesc de raspuns, am umplut-o cu apa si am taiat-o fara griji. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: modificare dimensiuni rezervor pajero LWB Mersi si eu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate