Vizitator horoiu ciprian Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 pai cum daca vreau si eu sa dau un mesaj de vanzare la vanzari masini si nu mi da voie cumsa fac ca mi cere sa am 20 de postari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal De ce nu incerci sa incepi cu inceputul ??? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal Sau incerci pe Autovit daca nu ai rabdare. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator horoiu ciprian Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal da acum ce am mai gresit mam prezentat ce ar trebui s mai fac ca o iau razna de tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal Sa citesti si sa respecti regulamentul!!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal da acum ce am mai gresit mam prezentat ce ar trebui s mai fac ca o iau razna de tot Pai nu poti sa intelegi ca NU SUNTEM SITE DE VANZARI/CUMPARARI ???? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator horoiu ciprian Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal asta m am prins si eu dar avem aici o rubrica cu vanzari masini teren si ce gresesc ma rog daca postez si eu un anunt cum a postat toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal asta m am prins si eu dar avem aici o rubrica cu vanzari masini teren si ce gresesc ma rog daca postez si eu un anunt cum a postat toata lumea Te-ai obosit totusi ca sa citesti Regulamentul forumului sau stam sa pierdem vremea degeaba cu tine? Se pare totusi ca ai gresit site-ul. Insist sa te muti pe autovit.ro sau alte site-uri dedicate anunturilor de mica publicitate in domeniu auto. La revedere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: sal Oare niva vroia sa vanda de a nimerit tocmai aici ?:hw Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: sal pai cum daca vreau si eu sa dau un mesaj de vanzare la vanzari masini si nu mi da voie cumsa fac ca mi cere sa am 20 de postari poi la biserica cum e???....in caz ca vrei sa rezolvi ceva cu "Domnul"...nu faci 20 de matanii??...dupa caz 20 flotari(asa era in armata)....ce aici e greu sa ai 20 postari?..adica nu sunt neaparat o cifra..de fapt cand ai cateva postari,incepi sa faci vechime,deci o sa ai ceva habar de ceea ce se petrece aici si iti dai seama in ce fel de comunitate ai intrat...cele 20 postari sunt un fel de maturizare...daca intelegi..?:old....si ziceai ceva de o niva? Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: sal poi la biserica cum e???....in caz ca vrei sa rezolvi ceva cu "Domnul"...nu faci 20 de matanii??...dupa caz 20 flotari(asa era in armata)....ce aici e greu sa ai 20 postari?... Super tare comparatia! :h5:ha: Cu acordul tau si cu o bere pt dreptul de autor :x, voi folosi fraza aceasta si in alte situatii asemanatoare. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: sal La un alt forum la care sunt membru nici nu poti accesa rubrica de vanzari-cumparari daca nu ai 20 de posturi [nu de umplutura] si 30 zile vechime.Oare ce o fi atit de greu de priceput?:uameni Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: sal Decat matanii de 2 lei, si fara sa crezi in ele, mai bine zici ce ai de zis, si nu mai dai pe la biserica!! De cele mai multe ori, daca sunt din obligatie, acele 20 de matanii vor fi in plus, fara calitate, fara substanta si inutile. On topic: .Cu vechimea e altceva. Sa fie obligati sa se prezinte, sa rasfoiasca forumul timp de x ore, iar la 1 luna, ai drept sa postezi la vanzari. Cu Dumnezeu inainte !! :grin: Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: sal Super tare comparatia! :h5:ha: Cu acordul tau si cu o bere pt dreptul de autor :x, voi folosi fraza aceasta si in alte situatii asemanatoare. :grin: berea e importanta:2dr....acordul il ai 100%:h5 @maiden fiecare crede in felul lui..in cine vrea ..eu am facut o simpla comparatie...Respect!:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate