nan florin Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Este cineva pe-aici partener Europ Assistance? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Tractari Europ Assistance ? CASA AUTO MB CONSTANTA-Dealer Hyundai Constanta Ce te intereseaza? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Tractari Europ Assistance ? Ma intereseaza daca vreunul dintre voi face tractari pentru Europ Assistance, deoarece conform contractului de colaborare semnat anul trecut, tariful /km si celelalte servicii au fost reduse, in timp ce carburantii au cam luat-o razna, astfel ca nu prea se mai merita sa faci tractari pentru ei. Am sunat la reprezentanta lor din Bucuresti si mis-a promis ca se vor revizui tarifele, insa pana acum nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Tractari Europ Assistance ? Nici cu ei nu s-a revizuit nimic si nici curse nu le dau. Mai exista 2-3 parteneri in Constanta si i-a facut sa se bata intre ei care lasa tariful mai jos ia cursele.Din ce am auzit eu ei facureaza la 2,5+TVA. Eu nu lucrez cu contracte tocmai din aceasta cauza.Toti vor mocca...sau aproape mocca...sa le faci serviciile si ei sa te plateasca atunci cind vor. Dar din pacate sunt si tractaragii care accepta aceasta situatie. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate