nan florin Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Cum mai merg tractarile auto pe la voi? Pe-aici treaba merge foarte slab. Preturile la noi variaza intre 1,7 - 2 ron/km pentru autoturisme si de la 2,2in sus pentru cele mai mari (dube, utilaje, tractoare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto Este bine....in Bucuresti se cere si 1,2 ron/km... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto Slab.Foarte slab. 80-100 oras. 1,5-2 ron/km turisme. De la IASI au venit in BG si cu 1 ron/km. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto In oras la noi in general se merge cu 50 ron. Sper sa se mai dezmorteasca ceva daca incepe programul ,,RABLA". Este cineva aici cu doua autoplatforme care nu merge sub 2 ron/km si culmea are in firecare zi platformele ocupate lucru pe care nureusesc sa-l inteleg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 (editat) Re: Preturi tractari auto si culmea are in firecare zi platformele ocupate lucru pe care nureusesc sa-l inteleg. Asa este peste tot. Editat August 6, 2011 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto Sau are cunostinte pe la receptionerii de service care contra comision recomanda si dau numarul de telefon. Asa este si la noi politia are preferatii ei si service-urile au simpatiile lor:grin: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto Asa e cu politia. Cand am avut accidentul langa Giurgiu imediat au sunat baietii la politie la doua service-uri. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto Asta indiscutabil, se da spaga ,cel de care vorbeam il are pe nasul lui care este subofiter la rutiera la Politie. Eu trebuia sa merg la Timisoara cu o masina lovita iar cei de la circulatie l-au lamurit pe proprietar sa mearga cu cel pe care i l-au recomandat ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Preturi tractari auto Eu am avut cazuri in care am ajuns cu 5-10 minute mai tirziu decit tractarea politiei,eu fiind sunat de client si clientul spunind ca a chemat deja tractarea si la japca ceilalti au luat masina pe motiv ca incurca circulatia. La noi orice este posibil.... La noi se poarta si alarmele false in care concurenta te trimite dupa cai verzi pe pereti. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Preturi tractari auto se pare ca situatia este la fel de roz in toata tara la buzau se merge 80-100 in oras si de la 1.5 ron/km in afara Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate