Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

daihatsu rocky

marga1

Postări Recomandate

de curand am achizitionat un daihatsu rocky cu motor de 2.8 diesel normal aspirat, sunt atat de multumit de motor, singura problema la masina e ca nu are un suport pe cutia de viteze, iar in sarcina se rasuceste putin. se poate strica ceva la maisina daca nu gasesc suportul respectiv?

apropo are cineva de vanzare inca un motor de 2.8 de daihatsu, as vrea sa il pun pe o alta masina :)

daihatsu rocky 2800cc normal aspirat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: daihatsu rocky

de curand am achizitionat un daihatsu rocky cu motor de 2.8 diesel normal aspirat, sunt atat de multumit de motor, singura problema la masina e ca nu are un suport pe cutia de viteze, iar in sarcina se rasuceste putin. se poate strica ceva la maisina daca nu gasesc suportul respectiv?

apropo are cineva de vanzare inca un motor de 2.8 de daihatsu, as vrea sa il pun pe o alta masina :)

motor daihatshu aspirat: Alexandru-telefon 0722660276

:wink:

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
Vizitator cocos_san2000

vreau sa cumpar eu motorul insa nu mai este valabil numarul de telefon.Am vorbit cu omul,ne-am inteles la pret,omul a zis ca pleaca intr-o delegatie si acum cand vreau sa vin sa-l ridic,nu pot da de persoana.Pot primi noul numar de telefon va rog?

Link spre comentariu

vreau sa cumpar eu motorul insa nu mai este valabil numarul de telefon.Am vorbit cu omul,ne-am inteles la pret,omul a zis ca pleaca intr-o delegatie si acum cand vreau sa vin sa-l ridic,nu pot da de persoana.Pot primi noul numar de telefon va rog?

omul e plecat in delegatie in canada undeva prin tundra, pe la cercul polar!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cocos_san2000

Vreo idee um as putea sa-l cumpar? Are cineva numarul sotiei,tatalui ,fratelui,etc, sau chiar un numar de telefon prin care as putea lua legatura cu el personal.Multumesc

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

am rezolvat cu suportul de la cutie

dar acum in weekend a fost o festivitate la noi in oras si s-a organizat o competitie offroad, iar de atunci cred ca am rupt o foaie de arc pe stanga spate

acum daca stiti pe careva care ar putea sa ma ajute cu o foaie de arc as da o bere:x, nu stiu unde sa mai caut

daihatsu rocky 2800cc normal aspirat
Link spre comentariu

dar acum in weekend a fost o festivitate la noi in oras si s-a organizat o competitie offroad, iar de atunci cred ca am rupt o foaie de arc pe stanga spate

acum daca stiti pe careva care ar putea sa ma ajute cu o foaie de arc as da o bere:x, nu stiu unde sa mai caut

eu am potcovit- cu niste arcuri noi de aro 244

din arcurile de aro am scos din foi si am lasat doar pachetul de sus (cred ca 4 foi), am mutat suporturile de pe sasiu cu 10 cm spre fata masinii, si gata.

suspensia noua e nemipomenita! arcurile noi au costat 1100 sau 1000 roni

:old

Link spre comentariu

Ai putea sa le springuesti si sa adaogi o foaie in plus, yo am facut asta la feroza cu 350 ron ambele si sunt multumit

Nobody remains virgin, life fucks everyone
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare