marga1 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 de curand am achizitionat un daihatsu rocky cu motor de 2.8 diesel normal aspirat, sunt atat de multumit de motor, singura problema la masina e ca nu are un suport pe cutia de viteze, iar in sarcina se rasuceste putin. se poate strica ceva la maisina daca nu gasesc suportul respectiv? apropo are cineva de vanzare inca un motor de 2.8 de daihatsu, as vrea sa il pun pe o alta masina :) daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: daihatsu rocky Ideal ar fii sa gasesti suportul. La Feroza era rupt si scotea zgomote ciudate . Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: daihatsu rocky de curand am achizitionat un daihatsu rocky cu motor de 2.8 diesel normal aspirat, sunt atat de multumit de motor, singura problema la masina e ca nu are un suport pe cutia de viteze, iar in sarcina se rasuceste putin. se poate strica ceva la maisina daca nu gasesc suportul respectiv? apropo are cineva de vanzare inca un motor de 2.8 de daihatsu, as vrea sa il pun pe o alta masina :) motor daihatshu aspirat: Alexandru-telefon 0722660276 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: daihatsu rocky la mine nu scoate nici un zgomot, doar se rasuceste putin cand e in sarcina daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cocos_san2000 Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: daihatsu rocky vreau sa cumpar eu motorul insa nu mai este valabil numarul de telefon.Am vorbit cu omul,ne-am inteles la pret,omul a zis ca pleaca intr-o delegatie si acum cand vreau sa vin sa-l ridic,nu pot da de persoana.Pot primi noul numar de telefon va rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: daihatsu rocky vreau sa cumpar eu motorul insa nu mai este valabil numarul de telefon.Am vorbit cu omul,ne-am inteles la pret,omul a zis ca pleaca intr-o delegatie si acum cand vreau sa vin sa-l ridic,nu pot da de persoana.Pot primi noul numar de telefon va rog? omul e plecat in delegatie in canada undeva prin tundra, pe la cercul polar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cocos_san2000 Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: daihatsu rocky Vreo idee um as putea sa-l cumpar? Are cineva numarul sotiei,tatalui ,fratelui,etc, sau chiar un numar de telefon prin care as putea lua legatura cu el personal.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: daihatsu rocky am rezolvat cu suportul de la cutie dar acum in weekend a fost o festivitate la noi in oras si s-a organizat o competitie offroad, iar de atunci cred ca am rupt o foaie de arc pe stanga spate acum daca stiti pe careva care ar putea sa ma ajute cu o foaie de arc as da o bere:x, nu stiu unde sa mai caut daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: daihatsu rocky am rezolvat cu suportul de la cutie dar acum in weekend a fost o festivitate la noi in oras si s-a organizat o competitie offroad, iar de atunci cred ca am rupt o foaie de arc pe stanga spate acum daca stiti pe careva care ar putea sa ma ajute cu o foaie de arc as da o bere:x, nu stiu unde sa mai caut eu am potcovit- cu niste arcuri noi de aro 244 din arcurile de aro am scos din foi si am lasat doar pachetul de sus (cred ca 4 foi), am mutat suporturile de pe sasiu cu 10 cm spre fata masinii, si gata. suspensia noua e nemipomenita! arcurile noi au costat 1100 sau 1000 roni :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: daihatsu rocky am rezolvat cu suportul de la cutie dar acum in weekend a fost o festivitate la noi in oras si s-a organizat o competitie offroad, iar de atunci cred ca am rupt o foaie de arc pe stanga spate acum daca stiti pe careva care ar putea sa ma ajute cu o foaie de arc as da o bere:x, nu stiu unde sa mai caut Ai putea sa le springuesti si sa adaogi o foaie in plus, yo am facut asta la feroza cu 350 ron ambele si sunt multumit Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: daihatsu rocky am schimbat 2 foi pe fiecare parte foile sunt de aro si masina sta dreapta si putin mai ridicata, dar sunt multumit am avut noroc ca m-a ajutat mult geticman :)) dau o bere :x daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate