Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pierderi de ulei pe la grup spate

iacob andrei

Postări Recomandate

Salut,

Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu pierderile de ulei pe la grupul spate?am comandat deja acel semering de la grup pe unde se face golirea uleiului,ca initial am vazut ca pe acolo se pierde ulei,dar m-am uitat azi pe sub masina si am mai vazut niste pete de ulei pe la imbinarea "axului in grup"(nu stiu daca am pronuntat corect ca nu ma pricep la mecanica)

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pierderi de ulei pe la grup spate

si eu am aceeasi problema uneori si mi-a zis un mecanic ca ar exista nu stiu ce garnitura de cauciuc acolo...eu inca nu am reusit sa o gasesc...

Suzuki Vitara '96 1.6 16V.

Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.

Link spre comentariu

Acolo unde intra axul cardanic in grupul spate exista un simering care cu siguranta este "terminat". Eu am schimbat toate simeringurile sa fiu linistit. Iti recomand sa pui unul original ca sa nu ai surprize iar... La fel si in partea din fata exista un simering identic. Bafta!! Daca nu reusesti sa identifici codul simeringului.. incerc sa caut eu ambalajul pe care l-am pastrat si postez codul:wink:

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu

Multumesc pentru informatie. O sa incerc astazi sa rezolv problema.

Suzuki Vitara '96 1.6 16V.

Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate.

Link spre comentariu

Vizitator greyland

Acolo unde intra axul cardanic in grupul spate exista un simering care cu siguranta este "terminat". Eu am schimbat toate simeringurile sa fiu linistit. Iti recomand sa pui unul original ca sa nu ai surprize iar... La fel si in partea din fata exista un simering identic. Bafta!! Daca nu reusesti sa identifici codul simeringului.. incerc sa caut eu ambalajul pe care l-am pastrat si postez codul:wink:

Ciaooooo! Postezi , re rog frumos, dimensiunile sau codul acelui simering? la mine s-a terminat repectivul simering de pe fata din cate imi zicea mecanicul. Multumesc

Link spre comentariu

Viper eu am facut comanda de acele semeringuri de la grup,de golire si de umplere,dar din ce imi spui tu vad ca e vorba de altele...astept codurile de la semeringuri sau daca nu macar sa imi spui ce sa comand...raman dator

:tk

Link spre comentariu

Mai jos gasiti codul simeringului (09283-40021). Repet, acest simering este in capatul axului cardanic, la imbinarea cu grupul spate. Este identic cu cel din fata> Grija la montaj sa nu il ciupiti. :wink: Bafta

http://img23.imageshack.us/img23/1754/dsc00655resized.png

Uploaded with ImageShack.us

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare