Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nume de cod : Mistretu !!!

Tinelos

Postări Recomandate

Dragi prieteni , dupa ce am scapat de Toyota LC BJ73 (Uf ce bine, a fost ca o amanta de care nu mai scapam) , am revenit la prima iubire , Nissan , Patrol GR , Y60 (scurt) (am avut 3 Terrano si detin si un Pathfinder). Acuma in opinia mea , e mare diferenta intre Nissan si Toyota , in favoarea Nissanului bineinteles , NO OFFENCE , dar m-am plimbat cu mai multe Toyota si mai multe Nissan.Parerea mea , repet ,si nu vreau comentarii pro sau contra.

Buun ... sa va prezint achizitia :

an `90

2.8 td

AC , geam el , trapa ,inchidere centralizata

Altimetru si ceasurile alea de inclinare (cred ca sunt din fabrica)

Dif blocabil (la rotile din fata cuplajele sunt puse pe auto si cu cheia de roti le poti pune in pozitia lock , ma lumineaza si pe mine cineva ce cu ele?)

Interiorul e impecabil.

Am mers cu el cu 130-140 km/h , si am ramas impresionat...

Pe aripi scrie America , intr-adevar a fost adus in `99 din America in Italia , este vreo particularitate America asta la Patrol ?

Vreau sa il pastrez mai mult stock , si ca schimbari vreau :

1.Cauciucuri mai bune (cele pe el sunt 10x15LT) (daca ma ajutati cu ceva oferte ) , dar nu pentru off-road extrem ... gen symex sau mai stiu eu ce...

2.snorkel (imi place mie cum arata) :)

3.Un bull-bar cu proiectoare sau o bara ceva ARB (home made bineinteles ????)

Cum fac cate vreo modificare va tin la curent.

A si era sa uit i-am pus numele DIABLO :ha: nu stiu de ce ... As vrea ceva stikere , din nou apelez poate stiti ceva ce se poate la comanda.

Si acum poze ...

IMAG0298.thumb.jpg.8da573e1ffd27283f56d7486175aad73.jpg

IMAG0295.thumb.jpg.995bc87ad7efd92e3fdaaf30ac955fff.jpg

IMAG0294.thumb.jpg.ecd57d9655c3d96c85ecac0427a08d35.jpg

IMAG0299.thumb.jpg.0dc4c7abaaa51145a30403dafa483e1f.jpg

IMAG0297.thumb.jpg.d1da995c9110758146a71e2860207404.jpg

IMAG0296.thumb.jpg.47b26504ec5200e199bca02a448800c2.jpg

Editat de kato
Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Nume de cod : DIABLO

Felicitari pt achizitie ! F misto combinatia de culori !!!

Pt stickere, doar axxamd este autorizat sa le produca pe cele cu sigla "Club 4x4", dar poate sa-ti faca orice doresti :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52575-autocolante-tematica-offroad

:h5

Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie.

Am vazut pe autoscout in Italia faza cu Gr America si din ce ziceau aia sunt mai accesorizate decat cele normale.

Ar trebui sa-ti schimbi si avatarul.

Daca vrei spune-mi si mie de ce nu ti-a placut Toyota? Poate intr-o buna zi o sa vreau altceva si probabil alagerea o sa fie intre un Patrol si o LJ.

Mersi.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Toyota sincer nu mi-a placut din cauza ca era foarte rigida , nu avea stabilitate , zgomotoasa pana la cer .... Dar nu vreau sa mai comentez , inclin sa cred ca doar cea care a fost a mea era asa. Patrolul e altceva ...in fine ... gusturile nu se discuta.

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie si so folosesti fericit.

Eu am cautat Toyota si mi-am luat Nissan deci nu am facut o alegere gresita.

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

frumoasa masina ...este autoutilitara...care a fost pretul final daca nui secret?

Masina nu e vanzare.Un pret mic pentru o astfel de jucarie.Omul respectiv nu prea stia ce vinde...:c1

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

te pot innoi cu asa ceva.......

Multumesc , foarte tentante ofertele , nu stiu la pret daca sunt tot asa... :wink:

Un pret te rog pt un snorkel?

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Salut. M-am decis asupra constructiei unei bare model ARB ... ma ajuta si pe mine cineva cu niste poze cu detalii sau chiar o schita ?

Va multumesc...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Multumesc , o sa vina poze , dar nu cu schimbari super majore.Repet , vreau sa o las cam stock ...

Cel putin asa gandesc o perioada .... am mai facut eu asa ... :h5

Later edit : Deja i-am prezentat mecanicului meu modelul de bara dorit ... E o provocare si pt el ... O sa va arat la finalul lucrarii.

Editat de Tinelos
Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

pentru ce ai nevoie de ferotania aia in botu masini ........mai ales ca nu o bagi in teren ...........plus ca trebuie sa umbli la suspensia fata pentu ca este foarte grea...........................frumoasa masina......poate ne vedem ..........

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

Astazi am fost impreuna la stilist :) O inalt totusi nu mai mult de 5 cm , bara arb v-a fi in constructie de marti incolo, si la cauciucuri m-am oprit asupra unor goodyear wrangler mtr , dar sincer nu stiu ce sa fac , sa iau 31 (cum am acum pe ea) sau 33 (daca o inalt poate imi incap rotilr fara sa dau jos aparatorile de noroi) Ce ziceti? Bara de teflon de unde pot cumpara la un pret rezonabil?Pt inaltarea de pe fata am inteles ca teflonul mam costa vreo 300 |RON.Planuri ar fi , ma apuc de strans bani!!! :)

Cu respecte , Silviu.

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Asa arata acum ... o sa primeasca si chit de inaltare dar datorita unor cheltuieli mai mari ce se apropie curand , o sa stagneze proiectul pt 2 luni...

Stiu , e urata ca e joasa , dar , sper sa iasa ceva frumos....

.

In schimb merge si asa in teren (in limita dotarilor standard...), sunt chiar multumit de aceasta masina....

IMAG0352.thumb.jpg.424cb89a5c7bb866698828431a7a490a.jpgIMAG0351.thumb.jpg.73673625d22247e5ddf7819a91c2112e.jpgIMAG0353.thumb.jpg.24ecf9855c0e234241da4e755c917370.jpg

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Daca o sa lovesti fierul ala de ceva, o sa iti strice toata fata masinii.

sper sa nu aflii niciodata cum iti deformeaza masina la un soc minor.

Drum bun!img%20%2835%29.gif

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Am iesit un pic si in teren...Daca am vrut cauciucuri AT , acum ocolesc noroaiele mari... Multumesc pentru urari tuturor , cred ca la vara incep transformarile majore... pana atunci mai mergem asa , vorba unui prieten , "Pe unde merge Loganu , merge si asta ,daca nu il modifici ... " :grin:

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Prietenul vorbeste prostii, iar tu, daca-l crezi, inseamna ca nu stii ce ai cumparat. Poate era maii bun un logan !? :wink:

S-o stapanesti sanatos!

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

Eh...glumea, vroia sa ma convinga sa il modific , el are un patrol super frumos...si cred ca vrea sa ma faca "adept"....

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Domn Patrol a primit inca un set de 5 roti Simex jungle (de la Hary :) danke! ) , au fost montate (sunt pe 33) , s-a mai inaltat un pic , nu am umblat la arcuri , doar am dat jos overfenderele originale , pe care as vrea sa le inlocuiesc cu cele de la Manolo ...Flexeaza bine , vad ca nu freaca nimik ...O sa revin cu poze...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare