Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nume de cod : Mistretu !!!

Tinelos

Postări Recomandate

Re: Nume de cod : DIABLO

Eh Kato , forma are a ta , are a lui Robi , sau multe altele de pe forum (pe care nu le-am vazut live) , a mea are doar croi in closh :))

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eh Kato , forma are a ta , are a lui Robi , sau multe altele de pe forum (pe care nu le-am vazut live) , a mea are doar croi in closh :))

Lasa ca incet le faci pe toate....daca ai nevoie de sfaturi ...suntem aici !

cu respect

kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Mda , a facut astazi prima recuperare (un frate Navara) suspendat ... s-a comportat foarte bine ,dat fiind faptul ca la sfarsit Navara impinsese noroiul cu farurile si Patrolu ziceai ca e mistret la scalda....:ha:

Pun o poza , doua , mai multe dupa ce il spal ! :grin:

P.S Am montat si niste amortizoare noi ,adica 4 :ha:.

IMAG0470.thumb.jpg.9c13196af3b294795cce9aaebdca4c36.jpg IMAG0469.thumb.jpg.0f64162e94a976ca8e75742e834a0f14.jpg

Si cu aceasta ocazie rog un moderator sa imi schimbe titlul topicului daca se poate si nu fac vreun rau .... Nume de cod : Mistretul

:ha:

Kato poate ma ajuti tu , as fi recunoscator ... dau o :x

Editat de Tinelos
Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Re: Nume de cod : Mistretu !!!

@tinelos, nu te-ai prin ca lumea de pe-aici se da in vant dupa poze "cu noroi"?

Mai faine primele, parerea mea! Ii sta bine Mistretului cu Simex-uri Jungle, dar am vaga senzatie ca or sa atinga un pic in aripi la incrucisarile puntilor. Daca nu ma insel, sunt cele ale lui Hary. Interesant profilul. Ai facut o alegere buna!

Cat mai multe plimbari!

Link spre comentariu

@tinelos, nu te-ai prin ca lumea de pe-aici se da in vant dupa poze "cu noroi"?

Mai faine primele, parerea mea! Ii sta bine Mistretului cu Simex-uri Jungle, dar am vaga senzatie ca or sa atinga un pic in aripi la incrucisarile puntilor. Daca nu ma insel, sunt cele ale lui Hary. Interesant profilul. Ai facut o alegere buna!

Cat mai multe plimbari!

Da rotile sunt de la Hary , deocamdata nu au atins ....

Referitor la poze , sunt sigur ca Mistretul cu blana murdara e mai placut la ochi :D , doar l-am prezentat si in varianta curata ...

Masina o folosesc , practic , pe drumuri forestiere sau/si paraie , etc ... deoarece am activitate in exploatari forestiere/vanatoare (am o firma de exploatari forestiere si sunt director la o asociatie privata de vanatoare). Asa ca pe langa faptul ca ma ajuta in activitatile mele zilnice e o placere sa o conduc ....

@gaspar andrei : Multumesc...

Editat de Tinelos
Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

lasa ca ai sa mergi cu mine odata de o sa atinga rotile si in tavan :ha: atunci ai sa vezi :ha:

Robi...nu speria omu..ca nu mai vine cu noi..:ha:

Tinelos...nu-l loa in seama...numai gura este de el...:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Frumoasa masina, felicitari pentru proiect!

Dar as vrea sa stii ca "Mistreti" au mai fost pe aici....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42947-Proiect-Mistretu

Bafta in continuare!

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Sa nu intram in ale cinegeticii .... mistretul (Sus scrofa) e o specie , dar ca orice specie are si subspecii (ex. Sus Scrofa scrofa , Sus Scrofa ussuricus ,Sus Scrofa cristatus , etc). Scuze daca am calcat pe langa topic , nu vreau sa fac un topic de vanatoare , doar vreau sa exemplific si sa lamuresc ca un nume (pseudonim , porecla , etc) poate fi dat dupa anumite caracteristici , stari de spirit . Eh , de aceea dragi colegi care poate ma considerati un plagiator , as dori sa va spun ca nu am cumparat "patentul"/"brandul" "mistret" de la nimeni , cum de altfel nici voi !

Va multumesc ,

Cu respect ,

Silviu.

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

La montarea troliului (locul de prindere) ma ajuta si pe mine cineva cu niste idei / sfaturi ? Intentionez sa pastrez bullbarul ...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Modificari ulterioare ... : un plin de euro5 :banana :x

:ha::ha::ha:

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Modificari ulterioare : Geamuri negrese (cu certificat) , troliu (de la un coleg de pe forum)

Urmeaza niste prahuri sanatoase , si scarita pe usa din spate ....

Pozete :

IMAG0518.thumb.jpg.46f47440d8f7f5233229eab316296652.jpgIMAG0529.thumb.jpg.e4f364f2f04feb064da0244a999041da.jpgIMAG0528.thumb.jpg.90f458d151375a7b067d476a890eb816.jpg

pencil.png

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Astazi a iesit un pic in teren ... deh am luat autorizatie la caprior ... Numai ca eu am cam depasit arealul capriorului si am ajuns in cel al cerbului/ursului.

Ceva poze cu peisajul :

IMAG0548.thumb.jpg.b3916a8961b2eadf6678f80f3ac6d797.jpgIMAG0542.thumb.jpg.43472fa18d29e00c38462f5b7f3f1c52.jpgIMAG0530.thumb.jpg.52bf73865fab3d9a9e9841d0ff26780c.jpgIMAG0533.thumb.jpg.a6cedadcce9d6129413b92ffd5dd51da.jpgIMAG0536.thumb.jpg.04cb94e4413009bd24899408fb41cb8d.jpgIMAG0540.thumb.jpg.88d458673ec081899889602df1351feb.jpg

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Sa traiti dom'derector, foarte frumosa masina, mai aveti de dat jos plasticul barii fata ca e degeaba zic eu.

Bullbarul putea sa fie ceva mai reusit si cu montatul troliului s-a cam gresit- din experienta de forestier la troliul care 'trage pe dedesupt' gura de role se monteaza mai jos, de ce? fizica fratilor. Asa ca atunci cand o sa te trolezi sa te legi de ceva mai sus nu de alta dar: se uzeaza cablul rapid si cam in acelasi loc, apare o forta de apasare si de acolo multe alte probleme...poate stiti dar zic si eu ce am vazut!! Oare cand trec si eu de pe utilaje pe masini!!!!!???

Spor la taiat ca de plantat...0

Link spre comentariu

Daca imi spui si despre ce plastic e vb , o sa vad ce pot face !

Cat despre plantat ... nu prea ai dreptate ... s-au plantat la noi 30.000 de puieti de molid doar in primavara asta ...Dar asta e o alta discutie ...

Editat de Tinelos
Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

buna!ce becuri sunt in proiectoare? am primit si eu azi 2 proiectoare identice dar cu niste becuri de 100w iar pe ambalaj scrie ca trebuie 55w... :h5

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Salut , eu am becuri de 55w! Nu ma prea pricep la electrica , dar cred ca e de ajuns ! Bafta !

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

S-au montat si praguri laterale , foarte bine construite (multumesc madi , catalinrs4 de la timisoara)...

Problema cu pragurile , o rezolvam mai demult , dar colegul nostru oldcarsmaniac spunea in pm -urile lui catre mine asa :

"Salutare! Incerc sa le trimit azi. Nu stiu sigur daca cei de la FAN lucreaza, dar au sediul chiar langa mine si mi-este usor sa ma interesez. Daca nu au program, le trimit luni.

Toate cele bune!"

Si cum le-am primit de la Basescu asa ale-am primit si de la el ... Culmea ca nici nu mai raspundea la pm ...

Dar intr-un final , am facut rost din alta parte ...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

S-au montat si praguri laterale , foarte bine construite (multumesc madi , catalinrs4 de la timisoara)...

Problema cu pragurile , o rezolvam mai demult , dar colegul nostru oldcarsmaniac spunea in pm -urile lui catre mine asa :

"Salutare! Incerc sa le trimit azi. Nu stiu sigur daca cei de la FAN lucreaza, dar au sediul chiar langa mine si mi-este usor sa ma interesez. Daca nu au program, le trimit luni.

Toate cele bune!"

Si cum le-am primit de la Basescu asa ale-am primit si de la el ... Culmea ca nici nu mai raspundea la pm ...

Dar intr-un final , am facut rost din alta parte ...

Tinelos@...inconveniente si mici neintelegeri se mai intampla ...nu ai pierdut nimic material...vezi ca esti cu un picior in afara regulamentului adica...atac la persoana !!!....considera interventia mea ...un avertisment !

pentru asta exista P.M...mesaj privat....ca sa ramana asa !...privat...!!!

cu respect

kato

Link spre comentariu

Colegul vostru Oldcarsmaniac a fost un pic plecat (se poate observa si din postarile de pe forum care sunt mai rare), din aceasta cauza nu a putut sa-ti trimita pragurile.

Daca graba era mare, in anuntul cu pricina era si numarul de telefon al colegului respectiv si dadea cu placere lamuriri daca era sunat. Uneori raspunde si la beep, daca colegul interlocutor nu are credit suficient pe telefon.

Man, ideea e urmatoarea : am pragurile si acum, sunt de vanzare si acum, la pretul de 100 ron ambele. Daca nu voiam sa le vand, de ce dracului ma mai oboseam sa pun anuntul?

Sincer, nu era nevoie de PM-ul in care-mi explicai ca te enerveaza faptul ca eu "sunt un oltean ca toti ceilalti". Pe mine personal nu ma deranjaza, dar, fiind asa de neserios, poate-i deranjaza pe ceilalti asemanarea cu mine ... :grin:

Daca totusi ti-am provocat neplaceri ca nu am trimis pragurile in ziua in care voiai tu si totodata nu am avut timp sa-ti raspund la PM, imi cer public scuze.

Te salut cu toata stima mea olteneasca,

Tavi

Link spre comentariu

Ok , imi cer scuze si eu ... Kato , ai dreptate , nu vreau sa alunec cu topicul in probleme de etica ... Mama lor de praguri ... asa e Tavi! Mie cand imi trebuie un lucru , atunci il vreau , nu mai conteaza nimik....

Va salut....

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Update ! Kit distributie noua si scarita pe usa spate (deocamdata de design) ! O sa revin cu poze!

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare