IulianMelinteanu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Doresc a achizitiona o Niva din 2004 , starea nu o cunosc doar ca trebuie reconditionata destul de serios . Ce vreau sa stiu de la cunoscatori , ce se merita sa reconditionez , ce nu se merita , si ca costuri cum sta masina asta ? Vreau sfaturi despre partea tehnica : motor ,cutie, ambreiaj ,transmisie lucruri care ma intereseaza cu prioritate fata de tablaraie la care nu-s foarte pretentios si se fac reparatii la cere stiu ce ma asteapta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 (editat) Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 Intrebarea este-nu poti lua una la care sa nu trebuiasca sa reconditionezi? Cred ca daca faci suma,banii ajung cam tot pe acolo.Oricum vei avea parte de surprize si in cazul uneia cotata drept buna. In cazul in care motorul e ok si ar cam trebui sa fie la o masina din 2004,vei avea de atins -cam toata transmisia,grpuri fata,spate,cutie,ambreiaj -tot ce tine de directie si franare -alte alea daca vrei si estetica Ca preturi nu e de speriat tare,piese gasesti,dar atentie la calitatea lor. E cam ca la Daciile de pe vremuri.Fiind CEA MAI VANDUTA MASINA DE TEREN IN LUME,sunt si multe CAP-uri de prin Kirgistan care probabil fac piese Acuma depinde mult de ce individ a forjat-o inainte. De obicei e a doua masina in familie si domnuX isi cam baga ceva in ea,avand si un renume ca ar merge si cu jumate piesele din inventar:c1 Editat Martie 19, 2011 de fane-isuzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 Vorbeste cu colegul CRETU de pe forum ca el avea una si cocheta cu ideea de a o vinde. Masina lui e chiar ok si nu te pacalesti, asta daca mai vrea sa o dea. Si daca nu o da macar te sfatuieste la ce sa te uiti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 Vorbeste cu colegul CRETU de pe forum ca el avea una si cocheta cu ideea de a o vinde. Masina lui e chiar ok si nu te pacalesti, asta daca mai vrea sa o dea. Si daca nu o da macar te sfatuieste la ce sa te uiti Imi place masina , vreau o lada niva , am o ocazie la care nu vreau sa dau cu piciorul ,nici sa cumpar ceva foarte nasol , care nu am sa pot sa repar . Pe acest forum , vreau sa aflu daca la masina asta exista parti ale masinii care se repara greu , chiar imposibil de reparat . Masina estetic arata nasol , dar este o recuperata leasing la care respectivul a nenorocit-o inainte de a o da. Exemplu ... nu are scaune , a infundat usa si o aripa spate , etc .... nimic important pentru mine . Mecanica e ce-a mai importanta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 Revin cu afirmatia Daca motorul merge si transmisia e ok,e in regula. Ar trebui verificata bine. Tabla se poate repara.Dupa stiinta mea nimic nu e de nereparat,prin asta intelegand si schimbarea piesei in intregul ei nu numai carpeala acesteia. Daca reparatiile nu te deranjeaza si pretul e chiar asa de bun,merita Chiar,pretul cam care ar fi-de curiozitate:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 Revin cu afirmatia Daca motorul merge si transmisia e ok,e in regula. Ar trebui verificata bine. Tabla se poate repara.Dupa stiinta mea nimic nu e de nereparat,prin asta intelegand si schimbarea piesei in intregul ei nu numai carpeala acesteia. Daca reparatiile nu te deranjeaza si pretul e chiar asa de bun,merita Chiar,pretul cam care ar fi-de curiozitate:old pretul e 1000 euro plus taxele vamale care mai sunt circa 600 la care se adauga TVA . adica o bag pe firma ca am asa ceva . Ca principiu , ma intereseaza ce ai spus tu ! sa fie mecanica buna . tabla , oricum la o masina din 2004 , trebuieste refacuta . din poze , cred ca cel care a pierdut-o la leasing s-a batut joc de ea . Dupa mine nu cred ca avea ce sa-i faca la partea mecanica , inafara sa nu o repare , sa nu schimbe un ulei la timp , si sa ii rupa scaunele, da dea cu ea prin copaci (ceea ce se vede ca a facut) . Dupa mine lucrurile imprtante raman tot motor , transmisie . Suspensie , tablaraie se repara usor . am vazut pe anumite situri ca sunt ieftine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 nu exista nimic ce sa nu se repare ( cu strung , freza ,...) sa se schimbe ,sau sa nu se gaseasca ca piesa de mecanica ,sau de caroserie, ramane numai : fiabilitatea , pasiunea de a ti okupa timpul cu mecanica cu spalatul pe maini si frecatul unghiilor cu periutza ,de ulei si negreala :ha:!!! cam merita la banii astia ! bafta ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 Si continuarea?Ai luat masina? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 nu ! s-a dat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 O masina d'asta. la 1000 de iepuroi, asi lua si eu, fara sa o inmatriculez. Doar ca sa o am pt piese de schimb. Daca motoru functioneaza, grupurile sunt bune, cutia de viteze ok, deja renteaza afacerea. Tablarie? a mea din 2004 are o tabla groasa pe ea de numa. M-o injurat tinichigiu la cat o muncit ca sa-mi dezdoaie o usa infundata de un copac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 M-am uitat ieri pe net si gasisem una la 1200 euro.Daca vrei o caut si iti trimit pe privat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Re: sfaturi achizitie Lada Niva 2004 http://www.myvideo.ge/?video_id=895445 in caz ca nu esti hotarat 100% Editat Aprilie 7, 2011 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate