Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Club4x4fun

razvanutza

Postări Recomandate

Re: Club4x4fun

Inca o dovada ca "valorile inestimabile" de pe forum fie se lasa sub masa sau se arunca la gunoi intr-un altfel de caz. Am trait si eu astfel de situatii si e posibil sa mai trec si prin altele.

Respect ptr cei ce au puterea sa treaca peste toate cacaturile scrise pe forumuri de oameni fara minte sau mai bine zis cu mintea odihnita (care din punctul meu de vedere raman ce au fost mereu - niste Mitici anonimi) si se aseaza impreuna la masa. :h5

Respect ptr cei care au "clocit" o asemenea intalnire. Este o dovada clara ca exista un singur acoperis, un singur soare si o singura luna ptr toti. Mai presus de toate forumurile ... :wink: Asta cica se numeste HOBBY ... mai puternica decat framantarile, competitiile si lupta ptr suprematia ....

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca GOGANU :grin: i-a dat BAN(i) lui Max la intalnire :ha::ha::ha:..., in sensul ca a platit berea!!!:2dr :wink: :g:br:h5

Link spre comentariu

......am intentii pasnice.......PEACE........:h5

Zic si eu ceva: in realitate lucrurile stau altfel decat in spatiul virtual , (aviz celor care se cearta DOAR pe forum) asta NU inseamna ca @eu sau @max avem dreptate (ref.la contradictiile noastre ).............

NE VEDEM IN TEREN , acolo se face legea :fr2

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Da ! Bravo!

Asa este , spatiul virtual ne face mai rai(poate gresesc) sau mai buni(la fel).

Din pacate si gasca nostra din Ploiesti trece printr-un moment neplacut.

Poate gasim si noi intr-o zi puterea sa avem taria sa ne dam mana din nou.

@yonutz, cum faci tu de le scri pe toate intr-un mare fel!

Ma gandesc ca , uneori , se ajunge la discutii neprincipiale si datorita faptului ca am uitat de unde am plecat( asfalt intr-o benzinarie) si unde am ajuns(cel mai mare noroi vazut vreodata).....

Felicitari !:br

L.E. Timpul le rezolva pe toate.......

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Inca o dovada ca "valorile inestimabile" de pe forum fie se lasa sub masa sau se arunca la gunoi intr-un altfel de caz. Am trait si eu astfel de situatii si e posibil sa mai trec si prin altele.

Respect ptr cei ce au puterea sa treaca peste toate cacaturile scrise pe forumuri de oameni fara minte sau mai bine zis cu mintea odihnita (care din punctul meu de vedere raman ce au fost mereu - niste Mitici anonimi) si se aseaza impreuna la masa. :h5

Respect ptr cei care au "clocit" o asemenea intalnire. Este o dovada clara ca exista un singur acoperis, un singur soare si o singura luna ptr toti. Mai presus de toate forumurile ... :wink: Asta cica se numeste HOBBY ... mai puternica decat framantarile, competitiile si lupta ptr suprematia ....

n-ai sughitat?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Ai vb cand trebuia sa taci , NOSTRADAMUS ......... sau asa iti place sa fi si tu bagat in seama ......... de la tine a plecat toata raca sti bine de ce vb :tk

Sti bine ca nu sunt diplomat ......sunt din topor :grin: ..........nu cun spune nissan 4x4 :ha:

Max :rsp_ Gogane , ti-am spus si pe forumul tau .....asa DAAAAAAAAA cu nervi rautate , ducasa ...........ganditiva de unde am plecat , din :cl

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Fratilor, ma bucur ca am participat la respectiva intalnire. Ce nu inteleg unii este faptul ca discutiile aiurea dintre noi pe forumuri de obicei sunt artificiale si in realitate oamenii sunt altfel decat credem noi.

Suntem doar imbolnaviti de sindromul tastaturii. :grin:

Realitatea se vede la o astfel de masa sau, bineinteles, in teren. :grin:

Link spre comentariu

@nissan4x4

N-am sughitat dar m-am bucurat ca v-ati intalnit cand am auzit de la Razvan.

Categoric "personalitatile virtuale" nu au nici o legatura cu "personalitatile din realitate" in majoritatea cazurilor.

Ce nu am inteles: de ce pe forumuri e necesar sa dezvoltam alta personalitate decat aceea din realitate ... Probabil din dorinta de a fi mai "nu stiu cum" fata de ceilalti? Un fel de balon de sapun sau un fel de vis care se sparge odata cu contactul direct ...adica atunci cand se revine cu picioarele pe pamant ...

Am mai ajuns acum la o concluzie ....o chestie care probabil mi-a atras multe antipatii: spun verde in fata ce am de spus si sunt fericitul posesor al unei singure personalitati atat pe forumuri cat si in realitate ... Nenorocirea este (ptr unii) ca intotdeauna voi "functiona" asa. Nu pot si nu vreau sa fiu altfel.

Asa cum am spus in mai multe randuri ...nu am avut / am / voi avea niciodata de impartit ceva cu cineva. Nici pe forumuri si nici in realitate. Orice "antipatie" sau "reticenta" indusa de cineva intr-un moment al discutiilor in ceea ce priveste persoana mea nu sunt decat plasmuiri ale labirintului neinteles al propriei lui imaginatii ...:wink:

Lasand rautatile la o parte, intr-o zi toate aceste dispute se vor regla in teren cand cel injurat intotdeauna va gasi o sufa buna cu care sa-l traga safe din cacat pe cel cazut cu voia sau fara voia lui. Aceasta a fost, este si va fi intotdeuna firea lucrurilor ...fara exceptii! Cel putin pana acum... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@ GPS-cu , am inteles ............ tu ai sughitzat serios !:banana

Ar fi bine sa bei apa multa:2dr, ...... sigur o sa-ti treaca!

(NOSTRADAMUS? ........ multumesc , zau ca ma simt incantat!)

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

GPS-cu:

Am fost atentionat ca nu pe mine m-ai facut nostradamus, si sunt un pic dezamagit............

Vb lumea ca esti din topor? Pai aia e o scula mai buna decat orice drujba in padure..... Pt unul cu reputatie in offroad, asa ca matali, .....asta inseamna o mare lauda !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Bai vitejilor.... De ce nu va intalniti voi la o bere ca sa va rezolvati problemele fara sa ne stricati nou topicul?

:x:2dr

Ce-ti mai place la Bucuresti......agitatie......nebunie......intrigi........viata frate !!! :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare