Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Injectorul nr. 1 la 2.5TD VM Motori

bogdanbt

Postări Recomandate

La un Cherokee fabr 2000, 2,5TD (2.5 VMmotori), pot sa-i pun un injector(injectorul nr 1) second de la un Chrysler Voyager? Din fotografiile de pe ebay, injectorul pare acelasi doar ca firul senzorului e mai scurt. Se poate adauga? Daca aveti idee unde as putea gasi un injector la second hand, va rog sa ma anuntati.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Injectorul nr. 1 la 2.5TD VM Motori

Asa ar trebui sa fie cum zice trenu...

Ca sa fii mai sigur, cauta aceeasi generatie de Voyager...adica dupa 97 si pana in 2000-2001, cand s-a renuntat la 2.5 TD.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Pai da, trebuie de Voyager II, ca la Voyager I nici macar nu are senzor, am fost azi si am vazut la unul in curte 3 motoare de Voyager I, tot VM-uri, dar fara senzor. La Cherokee mai vechi, injectorul 1 n-are senzor?

Link spre comentariu

Este si la modele de Cherokee de dinainte de 97...

Curios ca n-ai vazut pe Voyager I....eu am un injector de rezerva de pe un Voyager din 95.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Ce-i drept, omu-avea motoarele scoase de pe masini, poate ln necunostonta de cauza , a taiat firul sau poate a vandut injectoarele si a pus in loc injector normal, in speranta sa vanda motoarele...cine stie

Link spre comentariu

salut, injector ce iti trebue sunt pe mai multe modele de autoturisme,de ex alfa romeo, opel frontera, ford scorpio, voyager, si diverse motostivuitoare, tu ce ai este motor vm 2 din 96 2001 injectorele sunt la fel la toate model cu fir............bafta:h5

momentan 2 buc 4,2 plus bmw 530 xdrive
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare