grandvitara Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 E de ajuns un 4x4 daca scrie Jeep pe el e si mai bine iar daca mai e si cu nr de Anglia e deajuns sa trecii ape involburate....:ha::ha: http://www.bzi.ro/un-iesean-si-a-infundat-singur-jeep-ul-in-mizeria-din-venetia-foto-video-213360 Deja ma doare capul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Bravo lor. In canalizare fac antrenamentele. AHAHAHAHA Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... :ha: .... barca, pe maluri, pluteste usor .... daca tot e canalizare, o fi intrat kkt la motor ??? :ha: cum si-o cauta unii cu lumanarea..... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... ''Maiestria soferilor si sutele de cai putere au reusit sa salveze situatia'' :)) Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Eu nu vad nimic de ras !!!.....daca se intepeneau in parcare la Mol....poate ! Baietii macar au sange in cardan....bravo lor !....la fel de bine se putea intampla in padure ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Eu nu vad nimic de ras !!!.....daca se intepeneau in parcare la Mol....poate ! Baietii macar au sange in cardan....bravo lor !....la fel de bine se putea intampla in padure ! NU tu troliu, nu tu inca o masina sa-l asiste din spate cu o sufa poate...nu tu snorkel si intri in mocirla pana-n motor... ce e de admirat? Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Eu nu vad nimic de ras !!!.....daca se intepeneau in parcare la Mol....poate ! Baietii macar au sange in cardan....bravo lor !....la fel de bine se putea intampla in padure ! Hai mai Kato.......sange in cardan sa te bagi in canalul cu rahat si cica te pregatesti pt competitie ? Pai cred ca mai degraba iti trebuie creier pt orice competitie...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... super filmul. merita vazut. mi-a placut de baieti....tehnica mai putin inspirata de a intra direct cu botul, dar astea sunt detalii nesemnificative... super coloana sonora de pe film.....please daca recunoasteti spuneti-mi. sar'na a am uitat....super imaginea cu apa din faruri....arta nu altceva.... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Hai mai Kato.......sange in cardan sa te bagi in canalul cu rahat si cica te pregatesti pt competitie ? Pai cred ca mai degraba iti trebuie creier pt orice competitie...... Astrale...nu am pomenit nimic despre creier ..!!! am spus doar ca au sange in cardan ....daca se organizeaza o competitie de trecut canale ...cu rahat sau nu :wink:...sa vezi atunci cine este campion !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Astrale...nu am pomenit nimic despre creier ..!!! am spus doar ca au sange in cardan ....daca se organizeaza o competitie de trecut canale ...cu rahat sau nu :wink:...sa vezi atunci cine este campion !!! :ha::ha::ha:........atunci le doresc multe "succesuri" in canale !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Totusi, omul e dator sa incerce.... Dar nu asa :ha::ha::ha::ha: Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Se pare ca ce au cautat au gasit. Ba chiar mai mult de atat ... Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Eu nu vad nimic de ras !!!.....daca se intepeneau in parcare la Mol....poate ! Baietii macar au sange in cardan....bravo lor !....la fel de bine se putea intampla in padure ! Cred ca nu au nici creier nici singe in cardan ci pur si simplu au facut rost de o masina(Jeep ba!) si au incercat sa faca un fel de off-road ca sa se dea rotunzi(dupa cum au vazut ei toamna trecuta la etapa de la Iasi).Cu parere de rau iti spun ca daca pt off-road in afara de cap iti trebuie doar "singe in cardan"(pe care de altfel il au mai toti pustii de 18 ani cu permisul luat) de azi inainte decretez ca personal sunt un loser in domeniu.:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Cred ca nu au nici creier nici singe in cardan ci pur si simplu au facut rost de o masina(Jeep ba!) si au incercat sa faca un fel de off-road ca sa se dea rotunzi(dupa cum au vazut ei toamna trecuta la etapa de la Iasi).Cu parere de rau iti spun ca daca pt off-road in afara de cap iti trebuie doar "singe in cardan"(pe care de altfel il au mai toti pustii de 18 ani cu permisul luat) de azi inainte decretez ca personal sunt un loser in domeniu.:ha::ha::ha: cum spui tu....:grin:... da o fi problema noastra...?... ca un om da cu tomberonu in rahat...au incercat si ei !!!...mai mult decat sa faca ceva miros prin zona de la rascolirea rahatului...nu cred ca au facut nimic rau !:grin: mi sa-u parut mult mai imbecili reporteri aia cautatori de senzational...!!! ....ce grabiti sunt toti sa critice....eu unul am vazut si mai rele....dar ce stiu eu ! nu-i cunosc personal pe pusti...asa ca nu ma pot pronunta in privinta IQ-ului !...dar consider ca este mai bine asa decat sa-i vad cu un ac in vena la un colt intunecos de strada !!! daca erau filmati cum ar fi trecut si nu ramaneau infipti....as fi vazut o gramada de aprecieri ! dar asa suntem noi Romani....mai catolici decat Papa si ne-am nascut toti dastepti....mai ales din spatele tastaturi.....:ha::ha::ha: pe mine, nu ma mai intereseaza subiectu ... ! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Nu stiu ce sa spun, nu am auzit "da-i pi lau" am dubii in ceea ce priveste locatia respectiva:grin: Ca de fiecare data un recital reportericesc... "adrenalina si sute de cai..." tot respectul pentru realizator inca un motv sa arunc telecomanda cu tv cu tot:uameni @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Foarte tare ! Bravo lor.....Insa imi pare rau ca n-au reusit. Asta este, puteau ramane impotmoliti oriunde. Important este ca au incercat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... cunosc locatia, si de asemeni stiu si cam ce se aduna in acel canal colector(unde mai pui ca zona e plina de stuf si papura si se aduna un fel de mal negru f vascos), iar baietii nu s-au gandit la asa ceva. insa cred ca si daca era doar apa curata nu cred ca putea urca pe malul celalalt tinand cont de rampa aia betonata. In ceea ce ne priveste pe noi ceilalti care dezbatem aici, sunt sigur ca fiecare dintre noi am ramas cel putin o data "blocati" in vreo fundatura mult mai putin nasoala ca asta. auzisem de intamplare dar nu vazusem(merci grandvitara), radeau apropiatii ca asa imi trebuie mie sa mi se intample ca sa imi treaca :ha: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Da... Deci bravo lor. Macar au incercat, au ajuns si mici vedete, si in canal nici macar rahat nu era, era doar mal. In schimb eu... si cu simex, am ramas in rahat (cacat) pe la 1600 metri, si nici nu a venit vreun reporter sa-mi faca poza si sa ma laud ca ma pregatesc pentru campionatul offroad 2015. Deci, ei au iesit mult mai bine, si altii de pe forum mor de ciuda (ca MO) :ha: :h5 (Giumalau 2009 - 1600 si ceva de metri) OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Daca vor mai aparea multi off-road-isti deastia urbani, care vor sa escaladeze cine stie ce obiectiv din oras, cred ca, cat de curand vom fi urmatiri precum baietii aia cu tuningurile ce se dau prin parcarile supermarketurilor cu drifturi si altele. Ce mama naiba. Nu e campul destul...:uameni S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Theo Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Totusi un pic de "creier" e necesar...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... e adevarat ca un om normal la cap, si-ar fi dat seama ca nu mai poti iesi de acolo, decat poate daca era masina modificata, dar na mai greseste omu'. Ideea ca e important e sa termini un traseu cu bine si sa ajungi acasa intreg, si nu sa fii kamikaze si sa omori masina pe unde e mai rau atata timp cat poti evita. Sa speram ca nu ii starnim pe comunitari astia locali ca si asa is destui de batuti in cap :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... Super de acord:g:g Daca tipul asta de gindire dupa unii inseamna ca faci "off-road de tastatura" atunci : Traiasca tastatura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Cica se antrena pentru competitii.......... foarte tareee...eu cred ca nu stiau cum sa apara la TV :grin: Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate