Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Top 10 Best SUV by BESTSUVRATINGS, USA

kosty90

Postări Recomandate

Re: Top 10 Best SUV

Si de cine e facut topul asta ?

De tine sau de vreo revista, publicatie, site de specialitate ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa zic amerianii...singura chestie interesanta care o au la auto e revista Consumer Report.:ha:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Asta e un top SUA si atunci si titlul ar trebui modificat ca atare.

Daca vorbim de optiunile europenilor in materie de SUV-uri cred ca se schimba radical problema.

In acelasi timp cred ca este si o usoara amestecatura de suvuri, din clase cu marimi diferite, unde e greu de comparat Escalade cu LR Freelander, poate doar la preferinta de cumparare.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Re: Top 10 Best SUV by BESTSUVRATINGS, USA

Da, nu stiu cat de relevant este un top al suv-urilor americane...

Incercam sa facem noi aici un poll, hai nu cu 10 dar cu 5 suv-uri care se vand si in romania?

SAAB policy "We believe that safety means avoiding accidents. Not just surviving them."
Link spre comentariu

Pentru edyman26 un top suv din romania :

1 Hyundai Tucson

2 Hyundai SantaFe

3 VW Tiguan

4 Renault Koleos

5 Mitsubishi Outlander

6 Ford Kuga

7 VW Touareg

8 Nissan X-Trail

9 Hyundai Veracruz

10 BMW X5

Topul a fost realizat de catre cei de la wall-street si avut la baza vanzarile masinilor.

Caut ceea ce sper sa gasesc
Link spre comentariu

Cel mai bine faceati un top al SUV-urilor asiatice, daca va uitati in postul precedent, jumatate sunt asiatice.

Care de altfel, sunt cele mai bune/accesibile/fiabile....dar este doar parerea mea.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Ai foarte mare dreptate mirciulica. Masinile asiatice nu au importanta daca sunt SUV-uri sau nu, au ajuns cele mai fiabile masini. Avand in vedere factorul calitate-pret pot sa spun ca asiatici(japonezi) in cativa ani vor avea cea mai mare industrie de masini.

Caut ceea ce sper sa gasesc
Link spre comentariu

Ai foarte mare dreptate mirciulica. Masinile asiatice nu au importanta daca sunt SUV-uri sau nu, au ajuns cele mai fiabile masini. Avand in vedere factorul calitate-pret pot sa spun ca asiatici(japonezi) in cativa ani vor avea cea mai mare industrie de masini.

Deja au.Toyota este cel mai mare producator auto.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Ca si unitati lunare vandute sunt convis ca Dusterul surclaseasa pe oricare dintre ele.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Sunt curios cati dintre proprietarii de asiatice nu au visat la un touareg, x5, ml, q7, cayenne etc... Iar tucson s-a vandut 70% doar 2x4... Ar fi interesant un top al dorintelor...

Sunt curios ce naiba ai de vandut de te muncesti asa de disperat sa faci 20 de postari. Ar fi interesant sa aflam, inainte de a te alege cu un ban.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

1 Hyundai Tucson

2 Hyundai SantaFe

3 VW Tiguan

4 Renault Koleos

5 Mitsubishi Outlander

6 Ford Kuga

7 VW Touareg

8 Nissan X-Trail

9 Hyundai Veracruz

10 BMW X5

Topul a fost realizat de catre cei de la wall-street si avut la baza vanzarile masinilor.

Cu top-urile astea se poate naste o lunga discutie....cine-l face, locul, criteriul, perioada, etc. Daca te duci dupa fiabilitate si satisfactia clientilor, in 2012 a fost lider Honda CR-V . In topul acela din USA nu vad Acura MDX...in cel romanesc nu prea poti compara Kuga cu X5, sunt din ligi diferite. Personal, cred ca astfel de topuri influenteaza un potential comparator rar spre deloc !!

CR-V 2.0 A/T Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă-Einstein
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

1 Hyundai Tucson

2 Hyundai SantaFe

3 VW Tiguan

4 Renault Koleos

5 Mitsubishi Outlander

6 Ford Kuga

7 VW Touareg

8 Nissan X-Trail

9 Hyundai Veracruz

10 BMW X5

Eu cred ca cel mai bun top ar fi topul masinilor inmatriculate, iar ca sa fie complet ar trebui sa stim si cate masini sunt inmatriculate in alte tari si circula in Romania.

Topul de mai sus este de fapt un top al fortei de vanzare pe care o are o anumita marca, prin forta de vanzare ma refer la reteaua de distributie si la finantare.

Daca mai continua impozitele astea aberante la masinile de peste 2000 cmc si timbrul de mediu, topul o sa devina din ce in ce mai irelevant. :(

Personal cred ca BMW X5 ar trebui sa fie in primele cinci locuri.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare