Flo123123 Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Am ajuns la nevoia unui suport pentru minim 2 biciclete . Va rog pareri / info, ca sunt cam afon. Distantele parcurse pina la locul plimbarii cu bicicleta sunt scurte, de ordinul zecilor de km (maxim) Parca mi-ar place ceva pe roata de rezerva ca sa nu ma cocotez tocmai pe plafon. Multumesc anticipat Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Suport biciclete am avut un suport de biciclete care venea prins pe carlig, stabilitate ok, practic ?ok. in schimb nu aveam un sistem antifurt si imi era teama sa-l las agatat prin locuri necunoscute ,........in schimb noua generatie de suporti de biciclete pe carlig ,au mai multe avantaje , se pot rabata ptr. accesul la usa spate daca este break ,au sistem antifurt si sunt umpic mai usoare ,iar prinderea bicicletelor se face far prea mare efort.ca si pret variaza in functie de firma producatoare , in jur de 100 de euro , pe okazii ,gasesti garantat. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Suport biciclete am vazut asa ceva live la norauto si la decathlon..au mai multe modele din care poti alege Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Suport biciclete am eu de vanzare suport pentru 2 biciclete dar modelul care se prinde pe carlig. pret informativ 250 ron :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Suport biciclete si noi, astia, care n-avem carlig??? gasim la decathlon pt. pus pe masina? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Suport biciclete am eu de vanzare suport pentru 2 biciclete dar modelul care se prinde pe carlig. pret informativ 250 ron :h5 fa si tu o poza suportului, te rog, ca m-ar interesa pe mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Suport biciclete Cel mai bun e cel care se pune pe carlig, nu afecteaza cu absolut nimic masina. Apoi, cel care se monteaza pe roata de rezerva de pe haion. Apoi suportul de plafon pentru cine are bari deasupra sau locasuri. Ultimul este cel ce se monteaza direct pe haion la Hatchback-uri. Eu va recomand brand-ul Thule, au toate versiunile pt toate masinile. Aici gasiti toate produsele care se comercializeaza in Romania http://www.thule.com/en/RO/Products/BikeCarriers.aspx Si in partea de sus a paginii aveti si un motor de cautare in functie de modelul masinii. Luati codul suportului si dati search pe gogule. Sunt f multi dealeri. Sunt aceleasi produse, doar pretul difera. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut T. Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Suport biciclete Pentru roata de rezerva iti recomand unul de la Fiamma (Italia). Se numeste Carry-Bike Backpack 4x4 si are codul 02093B38- Cauta pe google codul si ai sa vezi cum arata si dimensiuni. Informativ, un astfel de suport, costa 1100 lei -eu cred ca este cea mai buna solutie pentru un 4x4 deoarece s eprinde pe roata de rezerva. Acum, eu ca vanzator de Thule, iti pot recomanda si suportii de pus pe carlig, dar daca nu ai carlig nu ai ce face cu ei :) Cu stima, Ionut S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Suport biciclete si noi, astia, care n-avem carlig??? gasim la decathlon pt. pus pe masina? semaco, ai curaj sa te sui pe bicicleta? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Re: Suport biciclete Pina la urma am luat un peruzzo Se face o modificare la piesa de prindere, dar nu e o problema asta Pozele Editat Aprilie 11, 2011 de Flo123123 LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Suport biciclete De la Thule am si eu suportul pentru bicicleta este modelul Thule ProRide 591 Este suport pentru prindere pe masina, dar cu mentiunea ca il folosesc pe un Logan MCV, unde si asa inaltimea masini ridica ceva probleme, asa ca pentru cei cu masini inalte va recomand sisteme pe carlig, roata de rezerva sau alte prinderi. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 (editat) Re: Suport biciclete Pina la urma am luat un peruzzo Se face o modificare la piesa de prindere, dar nu e o problema asta Pozele [ATTACH=CONFIG]103185[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103184[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103186[/ATTACH] Te salut, spune-mi te rog cat costa, ce model este si de unde l-ai luat. Eu am gasit de la Thule modelul 963, foarte fain, dar este doar pentru America si Canada, asa ca o sa incerc un peruzzo Multumesc Editat Aprilie 25, 2011 de ciprian1975 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Suport biciclete Are cineva suport pentru carligul de remorcare? Cum se comporta? mi se par cam fragile, si parca n-am incredere sa-mi cumpar asa ceva..... (pentru 2 bicicleta) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Suport biciclete Te salut, spune-mi te rog cat costa, ce model este si de unde l-ai luat. Eu am gasit de la Thule modelul 963, foarte fain, dar este doar pentru America si Canada, asa ca o sa incerc un peruzzo Multumesc http://www.portbagaje.ro/ Dupa ce l-am folosit de cateva ori, sa stii ca mi se pare si mie cam fragil si se cam roteste in jurul surubului de prindere (se rasunceste stg/dreapta) si ar cam trebui prins si de acoperis ca sa nu se mai roteasca. La gropi parca si usa da semne de mai lasa-ma, asa ca, per ansamblu, este OK pt transport urban (de acasa la locul plimbarii ciclistice) dar la un drum lung nu m-as incumeta Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Suport biciclete Multumesc mult, dar m-ai cam dezumflat, eu am nevoie de un suport pt. 2 biciclete, suport ce se pune pe roata de rezerva, iar varianta aleasa de tine parea super OK, oricum eu am de gand sa le transport cu mine in concediu in Italia, adica vreo 1500 km, peruzzo daca e slab ce sa cumpar???? sunt debusolat total nu am carlig, nu vreau biciclete pe acoperis HELP!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Suport biciclete Multumesc mult, dar m-ai cam dezumflat, eu am nevoie de un suport pt. 2 biciclete, suport ce se pune pe roata de rezerva, iar varianta aleasa de tine parea super OK, oricum eu am de gand sa le transport cu mine in concediu in Italia, adica vreo 1500 km, peruzzo daca e slab ce sa cumpar???? sunt debusolat total nu am carlig, nu vreau biciclete pe acoperis HELP!!!!! :grin::grin: Pai nu te supara, mai bine dezumflat acum decat sa te trezesti cu usa stricata pe la Nadlac si cu bicicletele in drum.. Pina la urma, ca parere personala, cred ca vrei prea mult de la saracul Jimny : sa ajungi tocmai in Italia cu 2 biciclete, e o treaba cam grea.. Uita-te la ceva cu carlig, ca inteleg ca e mai solida solutia, dar tot asa , de la cineva care are si a mers, nu pareri din carti. Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Suport biciclete Eu vroiam sa-l pun pe toyota rav 4 nu pe Jimny, dar gasind aici subiectul cu portbagajul pentru biciclete nu am mai deschis alt topic, asadar suportul e slab ??? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Suport biciclete salutare tuturor, si eu sunt in curs de cautare de un suport pt (cel putin) 3 biciclete, si am cautat ceva cu prindere pe roata de rezerva (pt un pajero). solutia asta mi se pare cea mai comoda, ca poti umbla la bagaje fara sa mai dai jos suportul + bicicletele (o adevarata neplacere cand bicicletele mai sunt si murdare, etc...). pe forester am un thule 'clip on' cu prindere pe hayon, dar nu mi se pare foarte practica solutia, trebuie sa fii foarte atent sa nu uiti ca mai ai ceva de scos / adaugat din bagaje, ca iar trebuie sa dai rastelul jos... prin urmare, am vazut urmatoarele solutii: - peruzzo, despre care s-a mai vorbit, dar nu duce decat max 2 biciclete. - flli menabo (http://www.car-life.ro/categorii/index/catid/4/Suporturi%20biciclete) cu mai multe variante de prindere. modelele ce mi s-au parut mie interesante sunt 'poseidon' si 'logic', dar din pacate nu sunt in stoc, asa ca trebuiesc comandate (!). am sunat sa intreb despre modele, dar domnisoara de la telefon nu prea a parut sa stie foarte multe despre ele, asa ca saptamana viitoare o sa dau o fuga pana acolo sa vad ce se poate afla... - rider 4x4 (http://www.portbagaje.net/locatie-port.php?id=172&scat=23&ssubcat=51), care mi s-a parut cel mai cinstit la raport calitate / pret, detaliile sunt mai multe decat la celelalte, si cred ca acesta va fi in final 'cel ales' :) tot aici mai este unul '4x4bike carrier 30', dar sincer mi se pare cam fragil pt 3 biciclete. cam atat am gasit eu relevant pt acest subiect, sper sa va ajute in cautari... exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Suport biciclete Eu vroiam sa-l pun pe toyota rav 4 nu pe Jimny, dar gasind aici subiectul cu portbagajul pentru biciclete nu am mai deschis alt topic, asadar suportul e slab ??? multumesc Nu m-as aventura la o excursie lunga de 1500km cu acest peruzzo+jimny. Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Suport biciclete Eu am Peruzzo de 2 bicle, a costa vreo 650 lei,am pus si 3 bicle pe el Nu se simte (cel putin la masina mea) Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Suport biciclete Pana la urma am cumparat un PERUZZO STELVIO ALUMINIU second hand, l-am montat pe roata de rezerva la Toyota Rav 4 si am plecat pana la Pisa in Italia ( 3000 km dus intors) incarcat cu doua bicicleta foarte grele, in total 40 de kg. Scula e super buna nici o problema asa ca o recomand si la altii. Second hand se poate gasi la 100 eur . salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Suport biciclete Pana la urma am cumparat un PERUZZO STELVIO ALUMINIU second hand, l-am montat pe roata de rezerva la Toyota Rav 4 si am plecat pana la Pisa in Italia ( 3000 km dus intors) incarcat cu doua bicicleta foarte grele, in total 40 de kg. Scula e super buna nici o problema asa ca o recomand si la altii. Second hand se poate gasi la 100 eur . salut Probabil usa la RAV4 e mai "tare" ca la jimny. La mine la denivelari cam face un zgomot ciudat... Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Suport biciclete Si mie mi-a fost "frica" sa nu subrezesc usa, dar pana la urma nici macar nu a scartait, e drept de la Arad pana in Italia si inapoi nu prea am gasit denivelari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Re: Suport biciclete si eu mi-am luat peruzzo pe jimny, in principiu e bun prin oras dar la fel si la mine la denivelari face un sunet ciudat . credeam ca e de la janta ca ar face un dute-vino exact ca o oala, dar imi zicea lumea ca nu are cum sa faca janta ca e otel tare, deci cred ca tabla de la usa face un zgomot , iese inafara si reintra la loc. nu prea imi vine sa merg km multi cu ea asa, mai ales pe off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Octombrie 1, 2011 Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Re: Suport biciclete Salutare Peruzzo aluminium probat deja peste 5000 km si as recomanda sa achizitionati ptr doua bicle bratele de prindere mic si mediu Eu il recomand. Pe roata de rezerva am lasat suportul iar suportii ptr bicle in portbagaj. http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/IJT/8b35e958.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/IJT/59f7625a.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/IJT/cdb4bca4.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/IJT/a97fa30e.jpg http://i1235.photobucket.com/albums/ff422/ipampu/IJT/880a0174.jpg 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate