fastervw Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Salut,am un Ford F-150 din pacate luat cu motorul blocat , motor 5,8 , intrebare ce fel de motor diesel as putea monta pe el , inca nu sint hotarit sa pastrez masina. Ce parere aveti despre acest model. va multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: motor Ford F-150 Are punte rigida pe fata? Cum adica blocat? Gripat? Cred ca are iesi ceva super din masinuta asta daca s-ar investi ceva $$ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: motor Ford F-150 esti sigur ca e 5.8 litri? Nu 5.7? In afara de derajul cu importul din SUA, piesel sunt ieftine pe acolo. Pe de alta parte nu merita, zic eu, sa strici masina cu alta motorizare ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gimax Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: motor Ford F-150 Salut,am un Ford F-150 din pacate luat cu motorul blocat , motor 5,8 , intrebare ce fel de motor diesel as putea monta pe el , inca nu sint hotarit sa pastrez masina. Ce parere aveti despre acest model. va multumesc, Salutari,mai exact spune-ne in ce an a fost fabricat si ce tip de transmisie are?(manuala sau automata),cateva detalii de sub masina(punti etc...),daca este din perioada `92-`96 motorizarea spusa de tine e corecta(5.8 L) dar difera in schimb calutii si cuplu dupa cum urmeaza: - 5.8 L V8 -1992 210 hp (160 kW) 427 N.m - 5.8 L V 8-1993 ,200 hp(150 KW),420 N.m - 5.8 L V 8 -1993–95 240 hp (180 kW) 461 N.m - 5.8 L V8- 1994–96 210 hp (160 kW) 441 N.m.La aceasta motorizare s-a montat cutie automata cu 3 sau 4 viteze sau manuala cu 4- 5 viteze.E pacat sa" strici" masina cu dieselu,mai bine cauta ca ajutor un mecanic bun,ceva banuti si reparo.Succes! Orice lucru bun in viata e ilegal,imoral sau ingrasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 (editat) Re: motor Ford F-150 salutari, am demontat motorul din pacate are doua biele strambe , s-au desfacut suruburile de la piciorul bielei si l-ea ingramadit in blocul motor . Arborele cotit Ok nici pic de uzura cuzinetii intregi nu sau rotit , in conculzie am nevoie de 2 biele ....sau de un alt motor( ce Diesel as putea potrivi) cine stie ceva dati un semn multumesc, Editat Decembrie 5, 2010 de fastervw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: motor Ford F-150 Buna seara ! E mult mai recomandabil un diesel pe o camioneta de acest gen, oferind cuplu motor si consum rezonabil (autonomie) la care un benzinar poate doar sa viseze. Cat despre "stricat", sunt doar pareri... Diesel, deci. Inainte de Powerstroke au fost Navistar si International Harvester 6.9 si 7.3, cu si fara turbo, iar mai recent 6.0, 6.4, 6.7 si iarasi 7.3, toate patru din familia Powerstroke si cu turbo. In general, diesele s-au montat de la F250 in sus, acestea fiind agregate de ferma de care se tragea la greu. Din 1997 incoace, nu s-au mai montat deloc diesele pe F150, ci doar pe modelele superioare, 250/350, etc. Oficial, cred ca ar incapea acolo orice V8 TD din familia Ford, ideea e sa gasesti unul in stare buna, si sa-l iei complet cu cutie si reductor, urmand a adapta doar lungimea cardanelor, suportii motor si eventual traversa suport cutie, restul fiind chestii marunte. Daca vrei sa refaci benzinarul, pentru piese recomand direct piata americana, via summitracing.com, jegs.com sau altii ca ei. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 are cineva Ford F 150 motor 5,8 an 1994- are cineva Ford F 150 motor 5,8 an 1994- am nevoie de citeva informatii am reusit sa repar motorul la : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54573-motor-Ford-F-150 si am citeva piese care nu au fost demontate de mine si nu sint sigur exact unde vin(un manual de reparatie ar fi grozav) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: motor Ford F-150 rezolvata problema motorului(a fost inlocuit), stie cineva un model asemanator pt ajutor la montarea citeorva periferice la motor , eu l-am luat cu motorul partial demontat va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: motor Ford F-150 Inlocuit tot cu motorul de 5.8 sau .....? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: motor Ford F-150 inlocuit motorul tot cu 5.8 benzina din fericire , doar ca sint citeva chestii care nu stiu unde vin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate