The Spark Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 salut! vreau sa imi pun pe ims un motor si transmisie de jeep dar acuma tot consultand forumul am o nedumerire. initial m-am gandit la motorul de 4l si cutie automata ca din cate am citit merge binnneeeee, dar cum in loc de inima am un v8 m-am gandit ca ar da bine un v8 si in ims. acuma va rog sa imi ziceti daca sunt diferente notabile intre cele doua motoare, inafara de consum, ca sa ma pot lamuri asupra deciziei mele. sunt sigur ca v8 trage mai tare dar imsul fiind usor cred k se descurca bine si cel de 4l. suflet imi zice v8 dar cateodata trebuie sa gandim logic sa iasa un lucru bun. astept opiinile voastre. va multumesc anticipat, Ciprian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? eu nu cred ca incape motorul si cutia de jeep in lacasul de la ims plus toate acareturile conexe cu motorul,grupuri,sisteme de prindere,cauciucuri mai mari,decupaje din aripi,unde bagi radiatorul acela gigant.daca ai bani multi si esti un supermecanic go for it.bafta multa si tine-ne la curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? Incape fara nici o problema si cel de 4 litri si cel V8. Din moment ce IMS e foarte usor, eu zic ca cel de 4 litri e arhisuficient. Ca radiator, pastrezi pe cel de IMS, este foarte ok, gros, cupru si mare, te rezolva fara probleme. Restul intra ca e loc. Mai departe... succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? ideea cu motorul de jeep e ok ,insa sa folosesti si transmisia..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
The Spark Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? bineteles motor de 4 l cu tot cu transmisia automata de preferat ma gandeam si eu si nu imi fac griji ca nu intra, chiar daca cumva racirea nu face fata oricand se poate pune un radiator in plus in spate. am sa va tin la curent cum merg treburile. dar oare ma lasa cei de la rar sa il omologhez???:grin:ar fi tare fain. cu stima, ciprian. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? Buna ideea cu motorul de Jeep dar cred ca V8 este mult prea complicat ca si electronica pentru a fi transplantat,mergi pe 4L ca este mai simplu.Bafta ca ai nevoie. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? nu cred ca iti doresti sa ti-l omologheze ...o sa platesti impozit cam cat costa masina ...anual era de vanzare un ims cu motor de jeep de 4 l de vanzare relativ recent in ro. problema care trebuie rezolvata vor fi in primul rand franele , cele originale vor fi depasite clar de noua situatie . dar acuma sincer vi se pare motorul de 4 l de jeep o mare chestie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: motor si transmisie de jeep pe IMS ? mda, motor mai tare decat cel de 2,5 original...poate e cazul sa pui 3 l de aro benzinar daca ala NU ajunge...ceea ce ma indoiesc profund, poti sa pui alt motor cel de jeep eu nu cred ca e super alegere...nu ca ar fi mai prost ca cel original, dar nici plusuri grozave nu ai poti sa te gandesti la un V8 dar de land rover, un 3.9 benzina ...ala cam e ceva de el, si daca pui si cutia de range rover ... cu reductor 3,2 ...discutam de ceva proiect... serios sub caroseria de M cu minime modificari pui ceva roti 38... si daca lasi transmisia originala, cu rapoarte de 5,1...motorul e relaxat total, mai ales in reductor, unde pe panta unde patrolul pui din 3 in 2...tu bagi din 3 in 4 parerea mea ca e o treaba serioasa si inafara de sudat grup spate "pe direct" sa nu se rupa satelitii, mai ar trebui sa te pregatesti cu 2-3 grupuri de fata de rezerva planetarele se rup greu, crucile "la greu" ... dar ai masina ultra performanta cu minime modificari ( suporti motor, cutie, decupat putin aripi fata si badylift de 5 cm) bine...asta e minim, ca ar trebui frane pe disc, servodirectie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate