giorgel Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak domnule, sa o stapanesti sanatos! cliseu, deh, altceva nu-mi vine in minte deocamdata.... acuma, care dintre cele doua va fi de noroi? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Masina se pregateste de primele numere rosii. I-am pus semnalizarea pe fata si stopul pe spate, am scos scaunele si am curatat interiorul. Am schimbat o valva la o roata si am verificat franele. Urmeaza schimb ulei si filtru de ulei si schimbarea casetei de directie care pierde ulei probabil facuta praf de gume. baga niste poze noi . cauciucurile raman tot aceleasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak domnule, sa o stapanesti sanatos! cliseu, deh, altceva nu-mi vine in minte deocamdata.... acuma, care dintre cele doua va fi de noroi? Multumesc. In teorie asta rosie e de noroi si cea neagra de strada daca stam sa analizam gumele de pe ele. Tot in teorie niste Simex-uri ar fi bune dar momentam merge si asa. Daca nu se mai strica pana atunci asta rosie ar trebuie sa vada Agnita si amandoua sa vada Maramuresul. Peste tot la standard. Vreau sa o iau de jos. Sper sa ajung cu ea pana acolo ca sunt vreo 350 de kilometri de la Fagaras :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Poze de acum o luna de pe langa casa. Mai noi nu am. http://1.1.1.5/bmi/img835.imageshack.us/img835/2879/snv80297.jpg http://1.1.1.4/bmi/img837.imageshack.us/img837/6281/snv80294.jpg Cauciucurile tot astea raman momentan. Vreau sa vad cum se comporta si apoi ma decid. Eventual o sa ma decid ce fac cu masina. O tin pentru piese, o vand, o tin pentru noroi, o inscriu pe Romania, o inscriu pe Bulgaria. Dinastea. :grin: Chestia care ma bucura cel mai tare e rezolvarea urmtoarei probleme: Masina se oprea si ramanea fara curent cand iti era lumea mai draga. Azi am descoperit de ce. Un fir era iesit din mufa de la ambele capete ale mufei. De fapt nu facea contact bine. E vorba despre firul mai gros de 5 mm care preaaca de la baterie si se duce undeva catrea farul din dreapta. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Cand nu ai de lucru iti faci!! Totusi senzatiile pe care uneori mi le dau masinutele astea ma fac sa trec peste problemele lor. Cea neagra momentan nu are probleme. In schimb asta rosie e tot la doctor e. Am vazut ca sta jalnic cu franele. Am verificat discurile si placutele pe fata, ferodourile si tamburii pe spate. Concluzia? Pe fata trebuie sa schimb tot. In carte zice sa schimbi discurile daca au sub 11.5 milimetri si ale mele aveau cam 10.5. Am cumparat discurile si placutele si cand sa le schimb la roata din dreapta observam ca rulmentii erau varza si nici macar nu mergea desfacuta piulita care-i strange deci nici nu puteam sa schimb discul. Solutia? Alta fuzeta. Am schimbat fuzeta si am montat discul si placutele si acolo. Am schimbat si tot lichidul de frana. Masina franeaza mai bine ca la inceput dar tot nu e cum trebuie. Am descoperit ca nu tine nici frana de mana pe stanga spate si ca e cablul blocat. Solutia? Alt cablu. Nou nu se gaseste deci se ia de la dezmebrari. Intre timp am mai schimbat si caseta de directie, uleiul din motor si filtrul de ulei si toate uleiurile in grupuri si in cutie. Masina facea si inca face un zgomot la motor. Era rulmetul de la rola intinzatoare a curelei auxiliare care invarte alternatorul si pompa de servo. L-am gasit la un magazin de rulmenti si am dat 7 lei pe el. Daca luam rola cred ca nu scapam fara vreo 200. Zgomotul s-a mai dus dar tot mai face. Urmatoarea inculpata este pompa de apa care o sa fie schimbata luni. Masina de ceva vreme pierde ulei pe la simeringul de la axa cu came. Solutia? Simering nou si distributie schimbata. Nu aveam de gand dar asta e. Intre timp am rezolvat si problema proiectoarelor care nu se aprindeau si a brichetei din bord. Am facut si directia. Ca un scurt rezumat: Ulei motor, filtru ulei Uleiuri in grupuri si cutie. Discuri si placute noi pe fata. Schimbat lichidul de frana. Fuzeta second hand. Stop spate second hand. Semnalizare fata second hand. Caseta servo second hand. Bricheta bord noua. Reparatie proiectoare. Reglaj directie. Urmeaza Ditributia completa. Simering arbore cotit si simering ax cu came. Pompa de apa. Cablu frana de mana. Boxe si casetofon. Benzina. MMOF si FREE SPIRITS AGNITA. Cu volanul pe dreapta m-am invatat repede iar masina merge acceptabil cu 33-urile ajutata si de raporrtul de 5.27 din punti. Nu are bara stabiliziatoare dar nu-i simt lipsa. Trebuie sa fac o proba cu Gps-ul ca sa vad care e diferenta fata de ce indica ceasul din bord dar la 60 de mile merge lejer. Mai fac si cate o depasire. O sa ziceti ca nu am vizibilitate buna. Ba am, ma uit peste masinile din fata :ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Interesante masinutele astea prima oara le-am vazut prin Grecia.Am tot urmarit un Rocki in stare buna treceam zilnic pe langa el in drum spre munca si il inspectam in speranta ca poate il vinde si deodata a disparut (trebuia sa-i las un bilet in geam).Cu piesele cam cum te descurci se mai gasesc si noi? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Rocky e fratele mai mare desi arata cam la fel. Au motoare de 2.0 benzina, 2.8 td si unele mai rare de 2.7 6 clindiri de Bmw. Piese se gasesc. Cele originale sunt destul de scumpe dar sunt cateva dezmebrari cu preturi acceptabile. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Daca e diesel e sters deja din memorie ma uit dupa ceva ca al tau benzinar ca de vreo 3 ore tot citesc pe aici :D.Scuze de off nu mai intreb nimic ca am gasit cam ce ma interesa. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Stai linistit. Poti intreba orice vrei. Rocky are punte rigida si pe fata. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Doar primele serii care sunt mai rare au punte rigida pe fata si arcuri cu foi. Pe cele care le vezi mai des, majoritatea sunt cu independenta pe fata si unele au hardtopul putin suprainaltat. :grin::wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Slaba miscare la sectiunea Daihatsu? E posibil ca numai mie sa mi se intample cate ceva la masini? Poate ca am doua dar oricum voi aveti mai multe :)) Azi am descoperit ca nu mai trage fata. Ramane de vazut din ce motiv. Cand cuplez 4*4 cardanul se invarte, planetarele se invart dar rotile nu. Banuiesc ca e de la Mrl-urile automate dar nu sunt sigur. Aveam niste flanse si puteam sa vad exact daca Mrl-urile sunt problema doar ca le am la Bucuresti si eu sunt plecat. Sa va verificati suportii de la motor si de la cutie inainte si dupa ce iesiti din teren. Evitati sa ramaneti fara elicea de la termocupla si cu radiatorul spart. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Clar sunt MRL-urile, mai ales daca spui ca ai automate. Desfa-le, curata-le de vaselina, in caz ca a fost cineva scupulos si le-a umplut pana sus cu vaselina, uita-te in manual care e ordinea in care ar trebui sa fie montate piesele si e posibil sa mearga. Sau ia altele, de data asta manuale. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Clar sunt MRL-urile, mai ales daca spui ca ai automate. Desfa-le, curata-le de vaselina, in caz ca a fost cineva scupulos si le-a umplut pana sus cu vaselina, uita-te in manual care e ordinea in care ar trebui sa fie montate piesele si e posibil sa mearga. Sau ia altele, de data asta manuale. :) Nu toti au norocul tau sa gaseasca manuale second ieftine. Aia de unde am luat eu Avm-urile nu mai au pe stoc si in Romania sunt aproape duble la pret. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Daihatsu Sportrak daca se invartesc amandoua planetarele fata, in acelasi sens si cu aceeasi turatie, sunt ambele MRL-ri defecte. daca se invarteste doar o planetara, cu turatie dubla fata de o roata spate de ex., MRL-ul aferent este defect. cum ai facut constatarea? ai ridicat complet spatele? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Am cuplat 4*4 si in curte dadeam usor in fata. Cardanul fata se invartea iar planetarele se invarteau amandoua in acelasi sens cu aceasi viteza. Cand scoteam de pe 4*4 nu se mai invartea nimic pe fata cum era si normal. Daca ridic o roata fata in aer Mrl-ul nu era cuplat. Iar la un mic test in teren fata nu trage. Am urcat o albie a unui rau de pe loc cu ambele masina. Cea neagra cu Avm-uri urca fara stres. La asta rosie patinau rotile din spate in pietris si cele din fata nu se miscau deloc. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Daihatsu Sportrak acuma sper ca nu discutam discutii...cu tote 4 rotile pe asfalt.... eu nu ma pricep la daihatsu, am insa oarece idee despre 4x4...dupa transfer... testul tau nu e concludent. desfaci fiecare MRL in parte si vezi ce si cum. sau, daca ai cu ce, in curte, suspenzi spatele complet, cuplezi 4x4 si treapta 1-a, si eliberezi usor ambreiajul....observand masina si planetarele fata, evident... daca pleaca toata masina de pe capre, fata trage. daca masina nu pleaca de pe capre si una dintre planetarele fata are turatie, ori e rupta, ori MRL-ul aferent este defect. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: Daihatsu Sportrak am vazut pe autovit : http://www.autovit.ro/daihatsu-feroza-C20313400.html o vinzi ? de ce? arata super. pe cealalta o pastrezi sau treci la alta clasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Re: Daihatsu Sportrak am vazut pe autovit : http://www.autovit.ro/daihatsu-feroza-C20313400.html o vinzi ? de ce? arata super. pe cealalta o pastrezi sau treci la alta clasa? Stii cand incerci sa te lasi de fumat? Asa incerc si eu. Momentan nu tin neaparat sa o vand sau sa le vand. Daca o sa am clienti o sa le vand pe amandoua si o sa cumpar altceva. Daca nu, una o tin de strada si una o mai modific putin :)) Pe asta rosie vreau sa o vand ca sa nu mai bag bani in ea. Ma gandesc deja la o bara spate, suspensie noua, scuturi, alte gume. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 (editat) Re: Daihatsu Sportrak Astept o iesire, mentionez ca am achizitionat troliu si luni o sa-l montez :dr3 Editat August 26, 2011 de pacepa Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Cine mai e ca tine? :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Cine mai e ca tine? :)) Come onnnnn... vine frigu mai avem un pic de vara sa urcam pe undeva nu conteaza unde. :grin: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Sa vina frigul ca am cauciucuri de iarna. Calutul zicea de Orr la Vama Buzaului. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Daihatsu Sportrak da da...ne bagam! maine ma duc in zona ( fara starbucks :-( din pacate.... ) la fel si sambata viitoare asa ca pot sa aranjez deja cu cazarea etc.... dar hai sa vb pe un topic separat.... Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Daihatsu Sportrak Pai ce mai astepti ?, deschide-l ! Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Re: Daihatsu Sportrak Cu parere de rau va anunt ca masina a ramas fara motor. L-a donat surioarei cu numere de Romania. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate