shoricelu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 In sfarsit am reusit sa montez un kit de 2 si sa pun "renumitele" KM2 de la BF Goodrich. Chiar daca nu arata asa de bine ca Insa Turbo Sahara - si nici nu cred ca se descurca la fel de onorabil in namoale - pe general mi-au facut o impresie buna. Sper sa nu am problemele de uzura rapida de la reesapatele de la Insa Turbo dar nici sa nu raman pe cine stie unde pe motiv de "troliu lipsa"... Azi insa, la o intoarcere pe loc, am auzit un zgomot care nu poate fi decat cauciucul care a atins undeva. Ceea ce inseamna ca ATINGE. Foarte rar si in conditii de viraj maxim. In plus aud un scartait ciudat uneori (la denivelari) pe care il pun pe seama unui arc care freaca in pivotul ala de cauciuc de sub suportul arcului. As mentiona ca arcul din fatza (sofer) cam face burta spre inainte din cauza ca e foarte lung. Si inca o mentiune: acelasi arc foarte lung probabil lasa masina usor denivelata (ridicata pe partea soferului cam cu 2 cm). A mai patit cineva la fel??? http://img228.imageshack.us/img228/8601/jimnyside.th.jpg Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Jimny cu 2 inch si 215/75 R15 Nu poti sa compari gumele originale cu cele resapate. Alta compozitie, alta durata in timp si mai ales alta greutate la aceasi dimensiune. Ca si profil depinde cu care te descurci mai bine. Din ce am citit la noroi era mai bun Km1 decat Km2 dar nu se mai importa in Europa. Ca si echivalent poti gasi Insa Turbo Dakar. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Jimny cu 2 inch si 215/75 R15 Asa stau si arcurile stoc. Nu-i de speriat. Asa stau arcurile la toate jimny-urile:grin:. Crezi ca, gumele alea inlocuiesc un troliu? Niciodata. Inseamna ca n-ai incercat ceva mai piperat ca sa-ti dai seama de necesitatea troliului:wink::2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Jimny cu 2 inch si 215/75 R15 :br Arata foarte bine! Si oricum se descurca bine! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shoricelu Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Jimny cu 2 inch si 215/75 R15 da, arata:)))) toti copiii se uita lung la ea. Probabil o confunda cu o jucarie mai mare :ha: Acuma-s cazut pe ganduri in legatura cu dilema flanse vs jante intoarse.... Tough choice!!! Jimny "moapsa" M13A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Jimny cu 2 inch si 215/75 R15 La automata, eu merg cu flanse pe spate de mai bine de un an ... este mult mai stabila! Pe fata nu am reusit sa le echilibrez! La englezoaica ... aveam din UK flanse pe spate si i-am pus eu si pe fata ... nu tremura volanul! Ca look este nebunie! [ Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate