Zimbrul Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Vreau sa imi schimb masina cu care fac naveta, iar pt asta trebuie sa ma decid ce sa cumpar. Ideea initiala a fost noul Jeep Grand Cherokee, dar datorita faptului ca in tara noastra draga, nu mai avem reprezentanta , adica nici de unde sa il cumperi si cu atat mai putin sa il repari ... m-am linistit. Apoi m-am gandit la Chevrolet Tahoe Hybrid, si stand de vb cu un amic ce are flota de Aveo si Cruze, acesta mi-a spus: " nu cred ca cineva se pricepe sa il si intretina, dar sa il si repare daca cade ... " omu' sincer dealtfel. Astfel am ajuns la LR Discovery 4 3.0L V6 sau Toyota Landcruiser 150 ... Va rog sa ma ajutati cu pareri concrete in sustinerea uneia sau alteia, dar fara replici de genul: E proasta (= care din marci) ... stiu eu ... Multumesc anticipat tuturor celor ce isi vor scrie parerile. Ura Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: LR Discovery 4 vs Landcruiser 150 Ca si pret cum stau? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LR Discovery 4 vs Landcruiser 150 Ca si pret cum stau? amandoua costa undeva la 55 de mii Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LR Discovery 4 vs Landcruiser 150 Despre Toyota nu pot vorbi pt. ca nu cunosc. Discovery 4 cu motor 3.0 TDV6 este excelent, confortabil si f. f. silentios, iar datorita suspensiei pneumatice este f. bun si in Off-Road ( da´ nu cu Slicks :grin: ) Extrem de spatios , probleme zero la motor, relatia din reductor f. buna... Parti negative... prea putine.... poate in comparatie cu Toyota ar rezulta mai slabe componentele de transmisie, dar oricum costa si mai ieftin piesele . Daca ai posibilitate, ia-l cu dif. blocant pe spate. Nu o sa-ti para rau deloc... :grin:...parerea mea ....:be Daca vrei sa-l folosesti si pt. Off-Road iti pot trimite informatii si planuri pt. scuturi . L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: LR Discovery 4 vs Landcruiser 150 Nu vreau sa il scot de pe asfalt am TJ-ul preparat pt offroad. Imi trebuie strict ca masina de naveta, zilnic ca sa ajung la birou si inapoi acasa fac 100k iar datorita faptului ca sunt extrem de multi nebuni in libertate la volan ... prefer un 4x4 Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate