armand18us Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 salut, eu sincer nu inteleg de ce lumea ar vrea sa fie moderator :)), eu spre exemplu petrec cred cam 3-4 ore pe forum zilnic si nu sunt moderator si nici nu as dori sa fiu. daca iti place asa de mult poti sa contribui la diversificarea forumului prin postari de calitate nu doar de dragul de a avea stelute. Daca esti moderator dupa parerea mea ar trebui sa iti petreci cel putin dublu ca timp pe forum, sa fii pregatit sa iti umple frigiderul de "carne" diverse persoane etc...nu cred ca este usor si nici nu cred ca aduce beneficii... din contra cred ca aduce mult mai multe responsabilitati decat daca ai fi utilizator normal. Pe final...ca o o intrebare...de ce vor unii sa fie moderatori ??:tk:cl Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pe final...ca o o intrebare...de ce vor unii sa fie moderatori ??:tk:cl Pentru a fi luati in seama ,aputea face pe zmeii,a se razbuna,etc.... Cred ca moderatorii trebuiesc numiti,nicidecum acceptati in urma propriei solicitari! Ps: exista moderatori pe forum care nici macar nu intra cu zilele,fac offtopic-uri mai grave decat alea pe care altora le sunt sterse,dar sunt si altii echidistanti,respectuosi,etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? V-am facut un topic nou, dedicat acestei discutii care se anunta interesanta......:ha: PS - Topicul cu sugestii pt imbunatatirea forumului trebuie sa-l pastram totusi pt ce a fost creat...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? cine da cele mai pertinente explicatii castiga......................................................................functia de supermoderator,locul 2 moderator,iar cel de pe 3 ia BAN!:h5:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? @alex22_xxx Avand in vedere ca ti-ai plimbat curul prin Bucuresti zilele trecute si nu m-ai sunat ... poti sa te treci din oficiu pe pozitia 4 ...schingiut, biciuit si ars pe rug! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? @alex22_xxx Avand in vedere ca ti-ai plimbat curul prin Bucuresti zilele trecute si nu m-ai sunat ... poti sa te treci din oficiu pe pozitia 4 ...schingiut, biciuit si ars pe rug! :ha: era tarziu si am zis ca nu are rost sa te deranjez,iar dimineata la 5 am plecat spre Ruse.Data viitoare ne vedem...sau vi tu aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Pe final...ca o o intrebare...de ce vor unii sa fie moderatori ??:tk:cl Mai rau, decat a vrea sa fii moderator e sa te dai ca esti si sa raspunzi la intrebari neadresate tie, in numele forumului sau a unui grup inchipuit... ''stim'' ''vrem sa facem''... si au inceput sa apara muuulti ''moderatorii'' dinastia. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? adevarul armand, ca vazand nr de postrui, pot sa imi fac o ideie cam ce plus valoare aduce fiecare user... iar daca cineva care e practic invizibil (prin numarul de posturi) vine si deschide asemnea discutii, punctand ca are minim 4 ore de activitate zilnica... aualeu, ceva nu e in regula :ha: te asteptati poate, dupa ce ai scris cele de mai sus, sa iti vina si propunerea ...domnule, nu vrei sa fi moderator daca tot stai atat de mult ppe forum... :br numai ca asemenea discutii incepute nu prea miroase a bine din start, iar intrebarea ta retorica sigur nu este din o curiozitate fireasca...mai degraba are alte interese ascunse forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Poate e Armand mai curios de felul lui? Ce conteaza daca aici are sub 100 de posturi? poate mai activeaza si pe alte forumuri? poate doar citeste si nu posteaza? Plusvaloarea nu e adusa de numarul de posturi, ci de calitatea lor. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Am si eu o intrebare: daca userul isi atinge nr de posturi necesar in topicuri precum "topic de prezentare a noilor membri" si "la multi ani costele" ce sanse are sa ii ia locul lui Emil Boc? :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Am si eu o intrebare: daca userul isi atinge nr de posturi necesar in topicuri precum "topic de prezentare a noilor membri" si "la multi ani costele" ce sanse are sa ii ia locul lui Emil Boc? :)))) numarul de posturi aici e invers proportional cu aceasta posibilitate fiecare post in plus te indeparteaza de aceasta sansa pe care o are fiecare roman e logic posturile se fac stand pe (acest) forum sa stai pe acest forum mai mult are 3 efecte directe - daca esti marlan si redus...iti deschide mintea - daca stai pe forum nu ai timp sa faci campanie electorala -daca esti pe forum, esti inconjurat de oameni de calitate...CARE NU SUPORTA POLITICA si ceea ce implica ea asa ca, sansele scad cu fiecare post care il faci pe forum :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Dragii mei, intrebarea a venit in urma discutiei de aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58886-Sugestii-pentru-posibile-modificari-si-imbunatatiri-ale-forumului/page5 in cazul in care nu ati citit aceste posturi :tk Revenind la activitatea mea pe forum, nu postez doar ca sa ma aflu in treaba, postez in general cand am o problema sau cand pot scrie ceva pertinent iar comentariul lui @soimu mi se pare un atac fara sens, insa ca sa nu creada cineva ca am "interese ascunse" ii comunic pe aceasta cale urmatoarele: in acest moment muncesc in jur de 12 ore pe zi chiar si mai mult in unele zile, cele 3-4 ore sunt adunate in aceasta perioada in minutele de pauza si inainte de "culcare", asa ca munca de moderator sincer este ultimul lucru care mi-ar mai trebui, oricum in ultima vreme am facut mai mult offroad din tastatura decat sa pot iesi cu masinuta ( iar scopul pana la urma este sa iesi din casa in natura alaturi de persoane care au acelasi hobby...nu sa stai sa moderezi un forum ) Cred ca @soimu ar trebui totusi sa fie mai putin acid in comentarii, pentru ca pana la urma nu toti utilizatorii vor sa fie moderatori :ha::x Multumesc:cl Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Am si eu o intrebare: daca userul isi atinge nr de posturi necesar in topicuri precum "topic de prezentare a noilor membri" si "la multi ani costele" ce sanse are sa ii ia locul lui Emil Boc? :)))) Postul din topicul "Prezentarea membrilor" ar trebui sa fie unul singur,iar faptul ca posteaza "la multi ani costel", o face de dragul lui Costel pt ca topicurile de acest fel sunt la sectiunea "Discutii diverse" unde nu se contorizeaza postarile, lucru de altfel precizat in Regulament......... Posturile de umplutura sunt sesizate imediat de moderatori si sunt sterse, tot conform Regulamentului......... Cat despre cantitatea de posturi vs. calitatea lor, asta e data implicit de calitatea userilor, cantitatea fiind controlata tot cu ajutorul Regulamentului...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? ....de obicei moderatorii: 1. nu ies in teren (ca sa aloce cat mai mult timp moderarii) 2. cei care ies in teren nu sunt moderatori:ha: (@astral nu bat nici un apropo).......(pt ca sunt ocupati poate cu trolierea). 3. firu vietzii Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? ... poti scrie pe usa de la intrare : MODERATOR ... in loc de avocat sau inginer sau presedinte de bloc .... ... definitia sau esenta cuvantului moderator o gasiti pe google intr-un curs sustinut de Chuck Noris la Shtokio ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? ....de obicei moderatorii: 1. nu ies in teren (ca sa aloce cat mai mult timp moderarii) 2. cei care ies in teren nu sunt moderatori:ha: (@astral nu bat nici un apropo).......(pt ca sunt ocupati poate cu trolierea). 3. firu vietzii prietenul meu Goganu....nu uita ca jumatate din moderatori traiesc la poalele muntilor...:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? ....de obicei moderatorii: 1. nu ies in teren (ca sa aloce cat mai mult timp moderarii) 2. cei care ies in teren nu sunt moderatori E valabil doar ptr forumul asta sau ptr toate forumurile? Acilea egzista un mic conflict ...de interese? Micule Verdi ...:ha: Firu vietzii ...ezact cum zici matale ... :ha: PS - sper ca nu ti-ai pierdut tocmai acum simtul umorului ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? prietenul meu Goganu....nu uita ca jumatate din moderatori traiesc la poalele muntilor...:grin: :ha::g Asta cam asa e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? mamaaaaaaaaaaaa m-ati luat toti in primire, @sensei helpppppppppp !!!! 1. sunteti toti offtopic :ig 2. @zoli.....vorbeam de cealalta jumatate 3. @yonutz.....firu vietzii, o vorba cat se poate de reala :g 4. @max......ne vedem in teren :ha: te pun sa tragi de troliu la patrol :grin: p.s......marele verdi :2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Help? N-ai nevoie, te descurci de minune cu batul prin gard, vad. On topic: Mie imi place sa fiu moderator pentru ca nu suport linkurile incorecte de YouTube. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? adevarul armand, ca vazand nr de postrui, pot sa imi fac o ideie cam ce plus valoare aduce fiecare user... iar daca cineva care e practic invizibil (prin numarul de posturi) vine si deschide asemnea discutii, punctand ca are minim 4 ore de activitate zilnica... aualeu, ceva nu e in regula :ha: te asteptati poate, dupa ce ai scris cele de mai sus, sa iti vina si propunerea ...domnule, nu vrei sa fi moderator daca tot stai atat de mult ppe forum... :br numai ca asemenea discutii incepute nu prea miroase a bine din start, iar intrebarea ta retorica sigur nu este din o curiozitate fireasca...mai degraba are alte interese ascunse Am si eu o intrebare: voi moderatorii va puteti modera intre voi? Din raspunsul lui @soimu la o intrebare ...pertinenta de altfel, trag concluzia ca a postat de umplutura....deci trebuie sanctionat....nu? @soimu - foarte urat din partea ta sa acuzi un coleg aiurea(doar pentru ca nu are multe posturi in raport cu orele petrecute la calculator) Cam asa se intampla in toata romania, cand unul te intreaba de unde ai asa multi bani, raspunsul este....ba tu, ai furat:hw Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? 4. @max......ne vedem in teren :ha: te pun sa tragi de troliu la patrol :grin: Stai bre ca data viitoare voi fi si eu cu masina. Daca vrei, trag de troliu dar cu masina. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Gogane....zi-mi si mie cum e in teren.....ca de cand sunt moderator....n-am prea iesit.....am inceput sa urc in masina pe dreapta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? subiect drag inimii mele:grin:, dezvoltat indelung si in alt topic dedicat...concluzia mea a fost sintetizata in chiar titlul topicului "moderez...deci exist". Actualmente pot afirma ca... totusi, fara a generaliza: ..."despre moderatori, numai de bine!" ... Ramane valabila si zicala, in acest caz, al moderatorilor ..."Da-i omului putina putere pentru a vedea cine e cu adevarat!" Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Re: De ce vor unii sa fie moderatori ? Stai bre ca data viitoare voi fi si eu cu masina. Daca vrei, trag de troliu dar cu masina. :grin: [video=youtube;P2-VGDF4y18]http://www.youtube.com/watch?v=P2-VGDF4y18&feature=related :br:br:br Editat Aprilie 1, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate