VIPER Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Pe scurt, in cateva poze, ultimele modificari aduse masinutei, pe care o indragesc din ce in ce mai mult. Dupa vreo 2 ani in care am incercat sa o aduc la ''zi'' ( s-au schimbat o gramada de consumabile, distributie, ambreiaj, etc) a venit vremea sa o incaltz cu niste 'bocanci'' si binenteles un SL de 5 de la Roly (montat de colegul de forum e_mishu, caruia ii multumesc inca o data, un baiat de nota 10+) Azi s-a facut si geometria la roti. Sper sa va placa :):banana OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vitara upgraded alta masina cu bf-urile pe ea.S-a schimbat complet .acum mai are nevoie doar de noroi.:banana 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vitara upgraded Asa e Mishu, cu BFG-urile s-a schimbat radical atat aspectul masinii cat si confortul. Pe asfalt am lasat 1.8 atm sa scuture cat mai putin. @potzocul, ce ai tu pe masina acum, inteleg ca e un SL (suspension lift). Ceea ce vrei, este un BL (body lift -care ridica doar caroseria de pe sasiu). Sunt foarte multe discutii pe aceasta tema. Foloseste functia ''cautare''. Si da, se monteaza la Sibiu BL-uri si SL-uri. Incearca site-ul suzuki-vitara.ro penrtu mai multe detalii. OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Vitara upgraded Arata bine masina dar nu asta mi-a atras mie atentia. Frate, roata ai de rezerva BFG arata mortal. Ce mai, ai facut o treaba de treaba. Sa imi pun si eu troaca la punct si ne apucam e iesiri. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Vitara upgraded viper ajuta-ma cu niste poze la evacuarea ta daca poti :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Re: Vitara upgraded Potzocul, manopera la BL nu stiu cat costa, operatiunea nu ar trebui sa dureze mai mult de 1 zi. Practic se monteaza niste distantiere care ridica caroseria de pe sasiu. BL insa implica modificari la masina cum ar fi maneta la schimbator indoita/prelungita, trebuie reasezate bara fata/spate, etc insa nimic deosebit. Iti pot da mai multe detalii colegii care au montat. Repet, daca dai cu funcata ''cautare'' gasesti mult informatii aici pe forum. @cucuci, evacuarea se bifurca undeva pe la jumatatea masinii. Poze momentan nu am, insa din cate m-am mai uitat eu, e facuta destul de profi treaba. Eu asa am luat masina. Cand am vreme o sa fac si 2-3 poze sa intelegi mai bine cum e facuta.Este un kit tuning original LASER montat in Olanda. Editat Aprilie 10, 2011 de VIPER OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Vitara upgraded astept pozele cand ai ocazia sa le faci, mersi. urmeaza modificata evacuarea si la mine de aceea ma intereseaza cum e facuta :) :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kky Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Vitara upgraded Si eu astept niste poze cu evacuare. Arata destul de bine, oare si suna la fel de bine ? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate