alex44 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Salut, Am si eu o mica problema...tot mi se blocheaza rotile pe fata, merg infranate. Etrierii sunt Lucas, cu kit-uri de reparatie noi, placute relativ noi. Unul din ei are ceva "gropite" de rugina pe cilindru, dar celalat e ceas si amndoua sunt infranate. Azi am facut din nou o aerisire a sistemului de franare si a mers bine, aprox 30-40km, iar acum pe seara iar a inceput sa mearga infranata rau....si nu am idee de unde... din cate stiu pompa e servofrana, si cred ca are dublu circuit. Masina e din 94-95, produs de Santana Motors. Poate sa fie o pb cu circuitul pentru fata?? Sau poate altceva? Help me cu ceva idei, solutii !? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: problema frane samurai Cred ca e cazul sa dai pistonasele la pasla, sa fie netede. Problema franelor e destul de neplacuta si eu cred ca e des intalnita. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: problema frane samurai Nu ma pricep la frane (doar am schimbat o data conducta cu T-ul pe spate si am facut aerisiri :grin:) insa am avut o problema similara la un moment, cu sabotii de pe spate ce-i drept. Erau noi, proaspat schimbati de un mecanic la un respectabil service de offroad si mi se tot blocau pe oala. Se incingea janta de puteai praji oua pe ea. Am dus-o la un service de cartier la care un mecanic fara experienta in masini 4x4 i-a scos nus' ce arculete si le-a montat invers. De atunci nu am mai avut probleme. Pe fata e total diferit cu placutele, insa ce vreau sa spun este faptul ca o mica neatentie la detalii in timpul montarii, poate face o mare diferenta. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferas Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: problema frane samurai salut! daca problema a aparut fara sa umbli la frine atunci este de la garniturile din pompa. Poti verifica usor slabesti conducta de la pompa atunci cand este infranata daca se deblocheaza ai gasit defectul. Mult succes:h5 Suzuki samurai 1.6 8 valve vitara, land rover discovery 1 300 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: problema frane samurai La frane am umblat acum vreo luna-doua si de atunci a mers ceva...pistoanele erau relativ netede, in sensul ca unul era "ca nou" iar celalalt mai avea punte de la rugina pe care am incercat sa le netezesc un pic. Problema este ca amandoua sunt infranate, deci nu cred ca e de la pistonas. Pe luni am sa desfac pompa sa vad ce e pe acolo si revin cu detalii. @soferas: poti sa fii un pic mai explicit? cum as putea sa fiu sigur ca e de la garniturile pompei..ce ar trebui sa slabesc? :tk la toti pentru idei/sfaturi. Week-end placut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: problema frane samurai Slabesti conducta care intra in etrier,sau surubul de aerisire.Daca ai garniturile din pompa nasoale, se creaza presiune in circuit cind apesi pedala de frina dar nu mai scade presiunea din circuit dupa ce iei piciorul de pe pedala.Facind operatiunea asta iti dai seama daca infrinarea se produce din cauza ca presiunea lichidului din conducta nu mai scade dupa ce eliberezi pedala de frina sau daca pistonasele de la etrieri sint blocate si nu mai culiseaza inapoi.Dupa ce faci chestia asta o sa stii unde ai de umblat.Daca zici ca etrierii pareau ok, si eu cred ca e vorba de garniturile pompei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferas Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: problema frane samurai asa m-am gandit si eu cum zice colegul "PYZ" dar mai simplu este sa slabesti direct doar conducta de sus la pompa cea care pleaca spre etriere. :h5 Suzuki samurai 1.6 8 valve vitara, land rover discovery 1 300 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferas Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: problema frane samurai ATENTIE si la un amanunt care nu am dat importanta. La o alta masina era aceeasi problema adica amandoua roti fata ramaneau la fel de infranate. Am curatat pistonasele, am curatat si bagat vaselina la culisantele etrierelor si... la fel tot ramanea infranata. Am incercat sa scot placutele de frana si... am gasit defectul era de la urechile de ghidaj ale placutelor mai groase. Le-am luat cu pila si merge perfect. Spor Suzuki samurai 1.6 8 valve vitara, land rover discovery 1 300 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: problema frane samurai mersi de sfaturi. cred ca este de la garniturile pompei...pentru ca am vazut ca in mers dupa ce merg ceva timp fara sa actionez frana, la prima pedala de frana, pedala este fff sus, deci cred ca nu mai eliberea presiunea. oricum am sa ma uit maine si la placute... o seara buna buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: problema frane samurai Si eu am avut roata stanga fata care im facea figuri in sensul ca se bloca cand si cand. Problema era la pistonasul care era intepenit din cauza mizeriei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: problema frane samurai Salut, Am reusit si eu sa desfac pompa de frana. Servo e ok, dar asa cum banuiam problema este la pompa. Cand apas frana circuitul de pe fata trage lichid, dar nu il mai elibereaza inapoi. In consecinta tb sa iau o pompa noua. Masina este Santana, din 94 , pompa e Lucas fi 20,6. Poate sa ma ajute cineva cu un cod, eventual o echivalare, un pret ceva? mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: problema frane samurai Stai asa! De ce sa iei pompa noua?Daca pistonasele sint ok, pompa nu e ovalizata la interior, arcurile ok, ia doar un set de garnituri.Si faci pompa la fel ca una noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: problema frane samurai problema este ca nu am reusit sa o desfac....sa vad ce e in ea. In sensul ca in manual arata un surub ce trebuie desfacut, dar eu am un model mai nou de pompa, fara surubel si partea care intra in servo este capsulata peste pompa...si nu am cum sa o trag afara sa vad pistonasele si garniturile..... si mai frumos la 2 magasize de piese am gasit codul, dar nu au de unde sa livreze :hl:hl mai cautam azi sa vad ce rezolv.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: problema frane samurai Cam asa arata pompa de la Samuraiul cu motor de 1.000 cmc.Surubul care blocheaza pistonasele se afla in partea de dedesupt a pompei(fata de cum este montata pe masina), intre literele R si F.Pompa nu prea are cum sa fie capsulata, eu unul nu am mai vazut niciodata la nici un model de autoturism pina acum.Dupa ce dai jos garnitura care acopera pompa( cea mai mare din poza unde ai toate garniturile pompei) trebuie sa scoti siguranta aceia cu doua urechi.Abea pe urma se pot scoate pistonasele si garniturile din pompa. Pune , te rog, niste poze cu pompa ca sa ne putem da cu parerea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: problema frane samurai pana la urma am schimbat pompa cu una sh. Ca info nici daca vrei una noua nu prea ai de unde sa cumperi. La pompa de samurai cu motor de 1300 pompa nu are nici un surub pe sub ea...am sa pun poze diseara cu pompa sa vedeti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate