Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum modific de extrem o frontera

adi de la cheia

Postări Recomandate

Re: cum modific de extrem o frontera

poti pune cate-va imagini cu frontera? iar sfatul meu....daca vrei ceva mai usor in teren,de ce nu vinzi frontera si treci la suzuki samurai sau la cele mici(ca DIMENSIUNE)

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poti pune cate-va imagini cu frontera? iar sfatul meu....daca vrei ceva mai usor in teren,de ce nu vinzi frontera si treci la suzuki samurai sau la cele mici(ca DIMENSIUNE)

ideea e ca nu mai pot sa o vand pentru ca modificarile sant prea mari si nu mai poti sa faci nici RAR si deacea am optat la asta

Link spre comentariu

Daca e vorba de http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49741-punti-rigide-pe-frontera cred ca deja e prea ''de extrem''pentru o frontera...

In ce priveste modificarile de caroserie/sasiu - nu stiu daca un LWB se preteaza cel mai bine sau poti gasi o micuta (samurai/vitara...sau chiar si o frontera SWB) pe care sa muti tot de pe frontera exceptie caroseria si sasiul...dupa care sa modifici noua caroserie.

Cel mai simplu de modificat cred ca ar fi baza unui samurai totusi...aici gasesti cam ce poate iesi in diverse forme si motorizari dintr-un sami...si nu numai -

http://www.pirate4x4.com/forum/forumdisplay.php?s=&f=13&page=1&pp=25&sort=lastpost&order=desc&daysprune=-1

Bafta

Link spre comentariu

salut

laso mai bine asa ca este destul de extrema si acum....cred ca dai clasa la multe 4x4 cu asta, eventual daca tot te mananca asa de tare muta tot pe o frontera sport 2.8td si o sa fie alta treaba atunci.

succes.

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

ce sa zic m-am tot gandit si cred k o sa renunt la varianta cu sami sau daihatzu si o sa incerc sa o modific chiar pe ia .Rolcage exterior oricum trebuie la toate deci atunci ar trebui sa se lege

ideea e ca mai trebuie ajustat din sasiu si cred k o sa fie ok

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Parerea mea este sa mai pui niste fier pe Frontera asta, nu cred ca e o problema asa mare gabaritul ei, vezi americanii ce bestii au si se dau fara probleme prin padure.

Sau daca nu... muta tot ce tine de mecanica pe un smaurai-vitara-feroza...ma refer la motor-cutie-punti ...:grin:

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

:h5pune frate un roll-cage exterior...fara sa mai tai nimic din ea..si cu rar-ul ..esti baiat descurcaret...trebe sa te invatam noi....ce nu merge in tara asta??

Adita chiar imi era dor sa te mai aud!mai merge "dihania"???

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

sal mai nenicule care mai e viata ta k nu mai stiu nimic de tine ? dami si mie o adresa de mes sau un tel k sa mai vb de acolo de unde esti.

Ce sa zic masina merge ok cu mici probleme si deacea as fi optat sa o tai, la ultima iesire am rupt prezoanele de la o planetara de pe spate , o planetar de pe fata din cauza k nu am pus limitatori de viraj,troliu etc de axterior nu mai vb, nu stiam daca o sa mai ajung acasa cu ea noroc cu nea ionel

Link spre comentariu

Vizitator red patrol

inca nu am vazut frontera modificat la extrem,probabil nici nuare capacitati extreme dar daca totusi are cineva niste poze as fi curios

Link spre comentariu

inca nu am vazut frontera modificat la extrem,probabil nici nuare capacitati extreme dar daca totusi are cineva niste poze as fi curios

baga un ochi aici ca este un topic pe tema asta...:h5

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49741-punti-rigide-pe-frontera

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Vizitator red patrol

da, am vazut dar ma gandeam la ceva mai impresionant optic

Link spre comentariu

da, am vazut dar ma gandeam la ceva mai impresionant optic

E off road nu tunnig-show...fara ironie daca era mov cameleon era mai misto'...?...mergea mai bine?...crezi ca opticul face diferenta in off?...te rog....

Sincer respect parerile si gusturile tuturor dar sa nu exageram...:h5

Edit:si imi place si tunnigul...:grin:

Link spre comentariu

sa fie mai inaltat ,roti mai mari si mai agresiv

Crezi ca poti face asta la o masina care inca se mai tara si pe strada ??? ..... are roti mai mari decat 35'' Extreme .... cat sa fie de mari fara sa nu rupi nimik la punti ???

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

eu personal impreuna cu propietarul fronterei am adus anvelopele de la bucuresti...sunt mari...foarte mari pt o frontera,mai mari nu cred ca se mai pot pune fara modificari de grupuri si alte alea si la final va fii decat stema si tabla de opel..si vorbim deja de altceva..:old.

Am urmarit proiectul cu frontera inca de la inceput...poate vre-un coleg de la X3M VALCEA sa puna un link cu ceva actiune....:h5

ps. mai extrem decat asta eu nu am vazut...frontere.:hl

OFF-TOPIC daca faci pipi pe anvelopa ei....dupa aia te poti scutura fara probleme de un crampon de simex...fara sa te apleci prea mult:ha:

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

..... cu 2-3 posturi inainte e inserat un link...cu tot ceea ce trebuie aflat...rotile sunt 33x12,5x15..special trak de la insa(resapate).sunt mai mari decat 35 originale..dar frontera asta are alte punti...poate dai o tura pe posturi...sunt si ceva poze..:tk..mai pun inca o data link-ul..

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49741-punti-rigide-pe-frontera

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

acum voi da primele poze cu un criminal cu sange rece numit ady de la cheia,el este cel care a omorat FRONTERA si o va face sa renasca sub o alta forma; una care va uimi pe multi.

Recunosc pentru inceput este trist ca nu o sa o mai vedem asa cum o stiam.

Dar iti uram mult spor la munca Ady :br

DSC01501.JPG.6d572f22a2ac0c643577f12512117b0d.JPG

DSC01502.JPG.0436dc62b3fd041063ccb66f18101a98.JPG

DSC01503.JPG.b031909bb8e3a32864ad2878305625a2.JPG

DSC01504.JPG.bb0b7e79d9e628a54fdcd51f2366e7cf.JPG

DSC01505.JPG.89742a73c5b0ca9211178db4555e1911.JPG

DSC01506.JPG.c04665e947eff7a9efea9bf976f25974.JPG

DSC01507.JPG.609ab43775aaf6f6a2f1a980736e4ab0.JPG

DSC01508.JPG.0d5be57a51297d01c584f518a7601852.JPG

Editat de Andrei_vl
ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare