NIK4X4 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: cum modific de extrem o frontera spor la treaba si asteptam poze cu evolutia masinii...ce caroserie o sa puna acum? AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: cum modific de extrem o frontera caroseria o sa fie de feroza o sa revin cu niste poze ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera frumos proect de ce nu incerci cu o caroserie de frontera scurta eu as zice cai mai eficienta . plus ca dimensiuni is cam acelias spor la treaba si spor la munca :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera Parerea mea , sa nu ne abandonezi! Poate gasesti o modalitate sa pastrezi caroseria (sau macar o parte din caroseria) Fronterei. Un proiect ambitios, bafta! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) Re: cum modific de extrem o frontera Ce vrei sa faci cu masina ?....Daca mergi la competitii, merita ,dar daca nu eu zic sa o lasi asa. Editat Ianuarie 18, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera Pai e prea tarziu sa mai ramana asa: sasiu taiat, punti TV :grin: Sa vedem ce iese, deocamdata din motive financiare proiectu e pe tusa... slp ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera Parerea mea , sa nu ne abandonezi! Poate gasesti o modalitate sa pastrezi caroseria (sau macar o parte din caroseria) Fronterei. Un proiect ambitios, bafta! :br Ai avut gura aurita :grin: Intre timp am mai luat o Frontera Sport care cred ca va ramane masina care se va modifica. Va primi de pe asta albastra: puntile, suspensia, poate motoru, spun poate pentru ca pe de-o parte am pune 2.3-u ca mi se pare mai puternic pe de alta parte am lasa 2.0 si sa schimbam rapoartele... O sa mai treaca ceva timp pana cand o sa o vedem in teren, dar nici nu prea mai conteaza, vreau doar sa o vad din nou mergand! ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi de la cheia Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera nenea andrei de data asta ai dreptate am pregatit terenul ne trebuie niste pofta de munca si anumite chiesti cum ar fi tendoane, suporti pe punte si pe sasiu arcuri elicoidale ,suporti tot la fel pe punti si pe sasiu ceva strong asta ar cam fi prima chiestie de inceput si dupaceea mai vedem lista e foarte mare 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 (editat) Re: cum modific de extrem o frontera Nu te uita la mine pana in august :grin: :ha: P.S. Tendoanele si suportii se fac, stiu ca esti dibaci la chestiile astea! In premiera aflu ca vrei arcuri elicoidale nu lamelare... nu mi-au spus asta :sh2 Editat Februarie 26, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera Salut,sunt curios sa vad la final ce iese din frontera...succes si asteptam poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera Din nou schimbari majore cu masinuta asta... In final ramane asa: punti IMS, sasiu, motor si cutie de viteze Frontera, jumate de caroserie de Daihatsu si cealalta jumate din teava :grin: Se munceste la ea, o sa pun si ceva poze :h5 Speram sa iasa asa cum ne asteptam!:banana ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera Dupa luni de schimbari... a iesit asta: ( sau va iesi :grin:) -punti IMS raport 5.1 cu frane pe disc -sasiu Frontera 2.3 -motor Frontera 2.0i -cutie viteze Frontera 2.0i ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera @adita,@andrei....azi trec pe la voi(sa va spionez).Foarte frumos proiectul,spor la treaba. Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera ceva detlii despre suspensia spate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: cum modific de extrem o frontera @ Luci, o sa il gasesti pe Adi muncind la greu :grin: @Zep, o sa iti spun imediat ce aflu, inca nu am ajuns la ele asa ca nu am intrebat ce naibi sunt si nici Adi nu s-a oferit sa imi spune, oricum asteapta-te sa fie niste nebunii de la cine stie ce :ha2 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate