alin-jeep Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Buna ziua . De curand am cumparat un XJ din 94 ,motor 2.5 i la care am reusit sa identific puntea spate ca fiind Chrysler 8 3/8. Ptr.linistea mea sufleteasca as dori sa stiu mai multe despre acest model-sunt sau nu sunt valabile.Raportul este de 4.1 la 1 dupa masuratorile facute de mine.Dupa primele probe sunt mari sanse sa pastrez aceasta masina <macar o perioada>. O sa incerc sa revin mai tarziu cu poze deoarece am multe chestii ciudate in DOTARE. Va doresc o zi frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 (editat) Re: INFO-punte spate XJ -Chrysler 8 3/8 da, corect, adica punti de Chrysler 8.25 pe spate... sunt oarecum similare cu Dana 35 dar putin diferite... - accepta rapoarte de 3.55, 3.73, 3.90, 4.11, 4.56, 4.88 - ai blocanti pt ele de la Detroit Locker, Powertrax, ARB - planetare cu 27 spline pt modelele pana in 1996 si cu 29 spline la modelele din 1997 incoace, dar nu am vazut sa aiba upgrade pt planetare mai groase... Editat Aprilie 3, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: INFO-punte spate XJ -Chrysler 8 3/8 Da,mi s-a parut ca este ceva diferit si acolo,dar totusi care-i treba cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: INFO-punte spate XJ -Chrysler 8 3/8 8.25-urile sunt considerate mai solide decat D35. Coroana mai mare in diametru in primul rand. Apoi suspectez ca si trompele sunt mai solide decat la D35 (care e una din principalele probleme). Tot C-clip, optiuni mai limitate la blocante. Per total sprijin aftermarket mai redus. Daca vrei upgrade la D35, bolt-on si ignori lipsurile e ok. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate