zippo Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Dupa iesirea de azi am constatat ca am o scurgere de ulei din caseta de directie. Destul de pronuntata, nu e vorba doar de ceva ce "musteste". Intrebarea mea este: exista un kit de reparatii pentru caseta? Ce variante am pana la a achizitiona o alta? Masina este Patrol K 160 Multumesc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Pentru toyota exista kitt de garnituiri pentru caseta de directie,in mod sigur exista si pentru nissan.Casetele sunt asemanatoarte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Poate te ajuta: http://www.servodirectie.ro Au reconditionat casetele existente cu garantie si au facut treaba buna la turisme. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Poate te ajuta: http://www.servodirectie.ro Au reconditionat casetele existente cu garantie si au facut treaba buna la turisme. recomand cu caldura super ok oamenii ,nu se apuca de lucru daca stiu ca nu iasa bine. la hilux-ul meu kit-ul + manopera era pe la 1200 lei asta ca informatie. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Dupa iesirea de azi am constatat ca am o scurgere de ulei din caseta de directie. Destul de pronuntata, nu e vorba doar de ceva ce "musteste". Intrebarea mea este: exista un kit de reparatii pentru caseta? Ce variante am pana la a achizitiona o alta? Masina este Patrol K 160 Multumesc. Pt scurgeri de ulei exista chituri de reparatie si aproape toate firmele din RO isi fac treaba bine problema este ca atunci cand ai uzura in melc nu se mai poate face nimic kitul de reparatie fiind extrem de scump! Kitul de reparatie pt scurgerile de ulei se gaseste numai pe original! Cu seria de caroserie du-te la reprezentanta sau cine are programul pe OE al masinii si gassti codul respectiv! Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Am fost azi la Unix. Nu exista kit de reparatie pentru modelul acesta de Patrol. Ca urmare am doua variante: second sau reparata la o firma specializata. Pe de alta parte ma mananca degetele sa o desfac si sa incerc totusi o reparatie.... Multumesc oricum pentru sfaturi. Va tin la curent cu ce reusesc sa fac. :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Am un prieten care a reparat recent caseta de directie la un k160 la un strungar.Il cunosc personal pe strungar si stiu ca face lucruri bune. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 4, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Am un prieten care a reparat recent caseta de directie la un k160 la un strungar.Il cunosc personal pe strungar si stiu ca face lucruri bune. Multumesc de informatie. De ce imi este teama sunt garniturile si semeringurile care cu siguranta sunt pe acolo. Din ce m-am uitat prin manualul de k 160, sunt cateva componente care la desfacere necesita schimbare obligatorie. Nu-mi dau seama daca piesele si dimensiunile acestora se regasesc in alte sisteme (auto sau stiu eu ce motoare ansambluri mecanice/hidraulice). Un exemplu ar fi rulmentii de pivoti, care originali erau o caruta de bani dar pe care i-am gasit la vreo 10 lei/bucata, romanesti. Cu siguranta nu sunt atat de rezistenti, dar de banii acestia desfac puntea in fiecare an :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Poate gasesti stanta cu modelul pe caseta si astfel poti gasi mai usor setul de reparatie. Nu pot sa cred ca nu exista si pentru masina ta garnituri, simeringuri, rulmenti etc. Ai putea sa incerci si cu un telefon la reprezentanta si sa-i intrebi ce cod are setul. Eu nu stiu nimic de Patrol dar daca-mi dai mai multe date poate-ti caut pe afara. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Caseta de directie, poate fi reparata? Am fost azi la Unix. Nu exista kit de reparatie pentru modelul acesta de Patrol. Ca urmare am doua variante: second sau reparata la o firma specializata. Pe de alta parte ma mananca degetele sa o desfac si sa incerc totusi o reparatie.... Multumesc oricum pentru sfaturi. Va tin la curent cu ce reusesc sa fac. :h5 Unix este o firma ce importa piese after market dupa un program general de piese. Du-te la reprezentanta cu seria de caroserie si vei gasii codul pe original al kitului de reparatie al casetei tale. De asemenea vei gasii la schimb reconditionata de fabrica cu garantie si vei da caseta ta la schimb. Iti spun toate acestea nu din auzite / m-am lovit de aceeasi problema ca tine! Pretul in schimb este mai saltat dar si calitatea este alta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate