ra4x4 Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Am fost zilele trecute pe la un vanzator de Thule din Cluj, care-mi spunea ca a vandut unui posesor de Feroza niste bare transversale. In primul rand l-as ruga pe acesta sa-mi spuna cum e si daca i-au ramas niste piese care se pare ca le-a luat in plus. M-ar interesa pe mine acestea. In aceasi ordine de idei, as intreba si restul clubului feroz-istilor daca si-au cautat solutii la acest capitol. nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Eu am portbagaj pe Feroza, si pare facut cam pentru ea. E drept ca nu am mai vazut la alta Feroza unul similar. Atasez o poza.Fotografie in comparatie. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Am fost zilele trecute pe la un vanzator de Thule din Cluj, care-mi spunea ca a vandut unui posesor de Feroza niste bare transversale. In primul rand l-as ruga pe acesta sa-mi spuna cum e si daca i-au ramas niste piese care se pare ca le-a luat in plus. M-ar interesa pe mine acestea. In aceasi ordine de idei, as intreba si restul clubului feroz-istilor daca si-au cautat solutii la acest capitol. si eu sunt interesat. pe aici prin zona nu am gasit la nimeni.dar am vazut ca altii si-au facut ceva homemade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narcis007 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Daca gasiti vre-o sursa m-ar interesa si pe mine!:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Pentru bare transversale are Thule o solutie. Eu ma gandeam la acestea si cand e cazul trantim cutia de skiuri deasupra... nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narcis007 Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Un nr de telefon are cineva de la vre-un furnizor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Un nr de telefon are cineva de la vre-un furnizor? Da-i si tu pe gugal o cautare dupa Thule....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza cautati la piese auto colaboratori meteor( trost auto mai nou) ei sunt distribuitori produse thule.si au cei de la thule mai multe modele de portbagaje in functie de buget. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Nu e thule dar e o idee... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Interesant, e facut la noi sau asa ai adus-o? Ceva poze din interior, la zonele de fixare? nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza salut. daca ai fost la pilkington-parbrize, eu sint ala. mi-au adus ce au stiut ei (750 RON ) si habar n-au avut sa-l monteze, voiau sa-mi gaureasca hard-top-ul chiar daca le-am explicat ca exista gauri astupate . o tineau una si buna cu schitele de montare...; banu'inapoi, ura si la gara. imi fac eu suporti in spate (pentru prindere pe gutter modificata); in fata merge prinderea pe gutter standard cu bare Automaxi si dispozitive de prindere de 200 roni din Auchan...o sa pun niste poze cind e gata. de la toptools se potriveste brici un portbagaj mic de 99 euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut23 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: portbagaj thule salut! am si eu o fiara d-asta si mi-a placut portbagajul tau........daca vrei , poti sa-mi spui si mie locatia cat mai exacta a punctelor de prindere prevazute de fabricant pt. portbagaj?? spui ceva de niste gauri astupate?? trebuie sa dau jos hardtopul??exista si in fata gauri astupate, sau cum l-ai prins?? multumesc............ Editat Septembrie 19, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza http://www.ebay.it/itm/Barre-portatutto-portapacchi-premontate-Daihatsu-Feroza-3p-dal-89-/250901934090?pt=Porta_Pacchi_Bici&hash=item3a6aebb00a#ht_2379wt_940 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: portbagaj thule salut! am si eu o fiara d-asta si mi-a placut portbagajul tau........daca vrei , poti sa-mi spui si mie locatia cat mai exacta a punctelor de prindere prevazute de fabricant pt. portbagaj?? spui ceva de niste gauri astupate?? trebuie sa dau jos hardtopul??exista si in fata gauri astupate, sau cum l-ai prins?? multumesc............ ti-am trimis mail detaliat. l-ai primit ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza vreau si eu eu un mail cu portbagajul. merci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut23 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: portbagaj thule ti-am trimis mail detaliat. L-ai primit ? nul-am primit decat asta dupa ebay...ma interesa exact modelul din poze........ii sta bine.multumesc...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: portbagaj thule nul-am primit decat asta dupa ebay...ma interesa exact modelul din poze........ii sta bine.multumesc...... salut, nu cred ca ti-a placut portbagajul meu ca n-am pus inca poza....dar dupa cum scriam si in forum este o solutie struto-camila perfect functionala si, in acest moment si testata, in sensul ca nu se rupe nici la vint incasat in fata la mersul cu 100 la ora pe sosea si in off-road mediu; lada incarcata avea vreo 40 kg. deci : 1. deschizi geamurile la hard-top atit cit se poate 2. te urci pe cirlig sau pe bara spate si vei vedea niste capete semirotunde de suruburi 3. in interiorul hard-topuluidai jos invelitorile cu fermoar si vei vedea piulitele corespunzatoare suruburilor de mai sus 4. le desfaci pe cele 2 mai din spate de pe fiecare parte si acelea vor fi gaurile care definesc prinderea. 5. cauti la Baumax, sau dedeman sau praktikerdoua coltare la 90 grade de prins capriori la constructiile de lemn : tabla de 2,5mm , lata de 30x30mm lunga pina in 250mm (caci o sa o tai tu cit trebe). Cu aproximatie gaurile potrivesc, oricum trebuie sa le lergesti cu burghiul de 12 sau 14mm. Se monteaza acolo. 6. Cumperi bare de portbagaj cu prinderea pe gutter standard Automax (masori lungimea barelor !!!!!!! sa nu fie mai mici decit latimea caroseriei fata !!!!!!! ). Eu am gasit la Auchan. Gutter-ul este profilul din tabla care merge pe deasupra geamurilor laterale la unele masini, facut special pentru prinderea portbagajelor. 7. in fata este prindere standard pe gutter. 8. in spate, numai partea fixa de la barele cumparate se va sprijini (si vei da gauri corspunzatoare in coltare) pe coltare si se prind cu suruburi de M6 . 9. cind totul este gata nu uita sa vopsesti antirugina coltarele. 10. montezi tot si stringi bine de tot suruburile. pui vaselina pe filete sa nu-ti rugineasca. 11. cumperi asta, daca-ti place : http://www.portbagaje.net/locatie-port.php?id=271&scat=16&ssubcat=66 12. io am rezolvat tot cam in 2 zile, 10 ore de lucru in total sper sa-ti fie de folos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaii Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: portbagaj thule Salutare! Foarte interesanta ideea ta! Crezi ca poti sa imi trimiti si mie mai multe detalii ? Multumesc!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza :ft:ft:ft:ft:ft:ft:ft:ft Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin.pacurar Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Salut tuturor, daca doar un client au avut pentru portbagaj la Feroza este foarte posibil ca eu sa fiu acela. Am luat intr-adevar un set de bare de la Thule, dar am fost nevoit sa cumpar doua seturi de picioare intrucat in spate trebuie sa fie mai scurte decat cele din fata, asta din cauza modului de prindere. In plus a trebuit sa mai improvizez din tabla groasa inoxidabila doi suporti care se prind pe parte din spate si pe care mi i-au facut niste meseriasi din Cluj. Problema este ca au fost destul de scumpe, dar a meritat intrucat eu mi-am montat un cufar pe care-l port permanent (biciclete, bete de pescuit, ski-uri etc.) si nu am avut nici un fel de problema de cand l-am pus. Mai am inca un set de picioare in concluzie. Incerc sa caut link-ul cu forumul unde am gasit solutia, pentru ca nu vreau sa mi-o insusesc. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut23 Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Salut tuturor, daca doar un client au avut pentru portbagaj la Feroza este foarte posibil ca eu sa fiu acela. Am luat intr-adevar un set de bare de la Thule, dar am fost nevoit sa cumpar doua seturi de picioare intrucat in spate trebuie sa fie mai scurte decat cele din fata, asta din cauza modului de prindere. In plus a trebuit sa mai improvizez din tabla groasa inoxidabila doi suporti care se prind pe parte din spate si pe care mi i-au facut niste meseriasi din Cluj. Problema este ca au fost destul de scumpe, dar a meritat intrucat eu mi-am montat un cufar pe care-l port permanent (biciclete, bete de pescuit, ski-uri etc.) si nu am avut nici un fel de problema de cand l-am pus. Mai am inca un set de picioare in concluzie. Incerc sa caut link-ul cu forumul unde am gasit solutia, pentru ca nu vreau sa mi-o insusesc. :) salut ! gata l-am facuT sambata!! l-am facut tip cos.deci nu thule cu bula de fibra.(coparseu ,cum ii zic eu) ,saptamana asta o sa pun niste poze..Am fost la o tura cu el, 3 rucsaci de 80 si alt echipament..intra la fix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Si pozele? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrut23 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 (editat) Si pozele? http://imageshttp://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc0175jd.jpg/hack.us/photo/my-images/194/dsc0004qi.jpg/ uite si niste poze.scuze de intarziere dar am fost plecat ..si apoi am am niste probleme cu mrl-urile la ea...........cam asa l-am facut portbagajul..costuri.......niste bere meseriasilor......... http://imageshttp://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc0175jd.jpg/hack.us/photo/my-images/194/dsc0004qi.jpg/ uite si niste poze.scuze de intarziere dar am fost plecat ..si apoi am am niste probleme cu mrl-urile la ea...........cam asa l-am facut portbagajul..costuri.......niste bere meseriasilor......... http://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc0175jd.jpg/ Editat Iunie 22, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: portbagaj thule pe feroza Foarte tare, poate ne pui si niste poze mai detailate thanks Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Re: portbagaj thule pe feroza Salutare am gasit pe net poza asta.Se pare ca in spate se foloseste bara cu prindere tip streasina doar ca trebuie confectionata o streasina mica care se prinde in acel surub vizibil cand deschizi geamurile din spate.Bara care vine in spate dupa cum se vede in poza trebuie sa aiba suporti mai mici de inaltime. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate