DAGTOYOTA Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 vrau sa schimb rezervorul la masina mea si sa il pun in bena intrebare : Ce probleme apar ?? rezervorul are compartimente inauntrul pt a nu face valuri ?? si pt inclinatii laterale etc ?? asi pune un rezervor de glof de plastic pt ca e mai usor ce parere aveti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 ....Orice rezervor are dispozitive sparge val....in interiorul lui...daca-l pui in bena ajuti pompa de alimentare....realizezi o cadere naturala.....deci pompa trage mai usor plastic...nu-i o alegere buna .....in caz de rasturnare....crengi uscate...cedeaza mai repede ca cel de metal.....plus ca se incarca electrostatic..... Urmeaza sa-i faci un cadru solid....si sa-l prinzi corespunzator de caroserie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 daca vrei ceva profesional,,atunci un rez omologat FIA,,care la baza este din cauciuc special invelit in tabla de inox,,,rezista la socuri,,in interor are antivaluri !!! sau solutia Nelu Pogacianu,,,2 butoiase de bere din inox legate intre ele Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 gaseste un rezervor de mercedes ca e mai mare, deh..au si consum masinile. il sudezi bine si il imbraci in tabla de Al. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 am citit pe un forum italian: -la Toyota ca si a ta a montat un rezervor de plastic de Iveco camioneta,,120 litri,,,mi se pare cea ma ok solutie. Se gaseste usor ,nu-i scump si e f usor. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 la regulament este stipulat ca rezervorul trebuie sa fie in afara habitaclului intentionez sa confectionez unul din tabla de aluminiu stiti pe cineva care sa ma poata ajuta? @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 nu cred ca confetionatul este o problema ,problema este cum reactioneaza motorina cu aluminiu rezervorul este in afara habitaclului pt ca vreau sa tai partea din spate a masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 motorina nu are nimic cu aluminiul....sunt multe rezervoare de aluminiu pe camioane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2008 ok ms mult nu am stiut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 ideea era daca stiti un atelier care sa efectueze astfel de confectii din aluminiu, as aprecia indrumarea voastra berea este inclusa @Dagtoyota tare m-ai facut curios in ceea ce priveste taieturile :) posteaza te rog poze cand te apuci de treaba ca si pe mine m-ar tenta @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2008 de 2 ani zic ca o tai dar mie mila de ea Acuma e prea lovida si nu se merita sa o indrept asa ca nu cred ca mai are scapare nu prea am timp acuma de masina si astep cauciucri noi jante + alte piese iar dupa ce le primesc cred ca ma apuc :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Parca stiam ca voi citi topicul asta , este un atelier in Brasov care face asa ceva ,tocmai azi m-am tocmit sa-mi faca rezervor de 150 l pt. Unimog din tabla de 3 mm , cu mat. omului (m-am interesat cam 12-14 mil costa tabla fara electrozi care mai costa si ala vreo 1-2 mil)imi ia vreo 1000 eur luni imi comunica pretul exact ,mi-l face exact cum vreu eu Da-ti un tip cei cu camioane un indicator de nivel pt. asa ceva unde gasesc? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate