Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rezervor

DAGTOYOTA

Postări Recomandate

vrau sa schimb rezervorul la masina mea si sa il pun in bena

intrebare :

Ce probleme apar ??

rezervorul are compartimente inauntrul pt a nu face valuri ?? si pt inclinatii laterale etc ??

asi pune un rezervor de glof de plastic pt ca e mai usor

ce parere aveti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....Orice rezervor are dispozitive sparge val....in interiorul lui...daca-l pui in bena ajuti pompa de alimentare....realizezi o cadere naturala.....deci pompa trage mai usor

plastic...nu-i o alegere buna .....in caz de rasturnare....crengi uscate...cedeaza mai repede ca cel de metal.....plus ca se incarca electrostatic.....

Urmeaza sa-i faci un cadru solid....si sa-l prinzi corespunzator de caroserie :h5

Link spre comentariu

la regulament este stipulat ca rezervorul trebuie sa fie in afara habitaclului intentionez sa confectionez unul din tabla de aluminiu stiti pe cineva care sa ma poata ajuta?
@Landcruiser
Link spre comentariu

ideea era daca stiti un atelier care sa efectueze astfel de confectii din aluminiu, as aprecia indrumarea voastra berea este inclusa

@Dagtoyota tare m-ai facut curios in ceea ce priveste taieturile :) posteaza te rog poze cand te apuci de treaba ca si pe mine m-ar tenta

@Landcruiser
Link spre comentariu

Parca stiam ca voi citi topicul asta , este un atelier in Brasov care face asa ceva ,tocmai azi m-am tocmit sa-mi faca rezervor de 150 l pt. Unimog din tabla de 3 mm , cu mat. omului (m-am interesat cam 12-14 mil costa tabla fara electrozi care mai costa si ala vreo 1-2 mil)imi ia vreo 1000 eur luni imi comunica pretul exact ,mi-l face exact cum vreu eu

Da-ti un tip cei cu camioane un indicator de nivel pt. asa ceva unde gasesc?

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare