boma Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 ca la noi..furi mult ..iesi repede.... http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora- ... cuzare.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Parerea mea e ca omul e bagat la inaintare. A furat de unul singur atatia bani dar nu mai are nici unul. C'MON Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boma Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 depozit i-a pus intr-un depozit la termen...... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 da incredibil sincer nu pot sa-mi inchipui cum de a furat doar un singur om atatia bani!? hm... :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Din cate am inteles nu i-a furat.. ci i-a jucat pe bursa si a pierdut suma asta.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 acum sa fim seriosi.....5 mliarde de euroi....nu dispar asa.....fara sa observe nimeni :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 poi asta ma intreb si eu cum naiba sa dispara atatia banii si nimeni nu a observat atata timp mai nimica?! e ceva putred acolo... :-P se zice ca omul a actionat singur cea ce nu prea imi vine sa cred.... :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 omul nu a furat nimic. meseria acelui om era sa plaseze lichiditati, ca asta e fisa postului. a jucat la "daca" si a pierdut. e clar ca sefii lui stiau, si fie l-au lasat fie chiar l-au incurajat. intotdeuna cand cineva perde, altcineva castiga. OK a pierdut banca, interesant e de aflat sa-i aflam si pe aia care au castigat...poate vom avea o surpriza. S-a deschis sezonul la tunuri, asta primavara a cazut piata imobiliara in SUA/Canada, se dau atacuri clare la diverse valute (inclusiv RON), baietii de la Londra nu stau degeaba. Daca au pierdut imperiul colonial (pe harta) nu inseamna ca au pierdut imperiul financiar. Nu uitati ca UK e in cacat de vreo 3 ani, in germania se inchid sute de firme ZILNIC, iar economiile "exponentiale" ale Europei (Romania si Turcia) trebuiesc strunite, ca sufoca vestul. Iar fosta URSS joaca o supercarte tot imobiliara, la moskova mp de teren sare FRECVENT de 10.000 euro !! Ei nu-si vand tara ! Expansiunea China pe plan economic omoara in stanga si-n dreapta, micii dragoni s-au stabilizat de ani de zile, iar marea familie asiatica rezista atacurilor perciunatilor deja de doua sute de ani, si se consolideaza. Frumos ar fi sa ne gasim si noi locul in tabloul asta, dar cu cacatii astia la conducere, e tare greu! LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate