Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nu fuge tractorul

gigi_naste

Postări Recomandate

sa fie el al dracu daca nu vrea sa fuga nu vrea mai mult de 80-90km la ora si cand urc o panta si vad ca acul de la vitezometru o ia in jos imi vine sa sar din el ..... schimb filtrele de motorina la 7500 recunosc cele mai ieftine am dat jos rezervorul lam spalat am curatat sorbul sita de la sorb am suflat cu compresorul conductele de motorina tur-retur curatat egr o mai fi ceva de curatat si nu stiu eu turbina functioneaza, interculerul spalat ce sai mai fac cu nu mai stiu in rest este in toate mintile lui utilajul astept parerile voastre si cred ca o sal deranjez pe cristi blondu cu niste intrebari
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nu fuge tractorul

Buna seara !

Vineri si sambata, al meu nu se tura mai sus de 2000rpm si se oprea din mers. Vorba ta, sufla prin tevi, pune filtru nou, etc.

Rahat... Supapa de sens montata inainte de filtru se blocase cu mizerii din tanc, iar intre ea si filtru se facea vid. Si cum nici un diesel nu merge cu vid, in special vinerea si sambata, am sarit peste supapa aia ticaloasa. Pana azi, cand am montat una noua. Acum, totul e in parametri normali.

Daca ai asa ceva in circuit, e un potential candidat la rezolvarea problemei tale.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

cand am schimbat filtrul am curatat si supapa aia din bateria filtrului daca este vb de aia a mai zis cineva de debilmetrul de aer mam uitat intre filtrul de aer si turbina si nu are ma gandsc la vacuumurilea alea de deasupra galeriei de evacuare dar deja ma depaseste treaba asta

Link spre comentariu

1. Verifica furtunasele de vacuum sa nu fie crapate sau iesite de pe supape

2. Daca exista debitmetru de aer, scoate mufa de la el si vezi cum merge cu ea scoasa (s-ar putea sa mearga la fel)

3. Verifica sa nu fie sarita distributia de la semne.

De sistemul de alimentare, de joasa presiune te-ai ocupat deja, asa ca de cel de inalta presiune lasa sa se ocupe un pompagiu.

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

Vizitator pancrat mircea

ULELE pompe de injectie au osita fina [cauta si varianta asta]si curato si va merge,

Link spre comentariu

saptamana asta o sa ma ocup de sita aia sa o curat stiti cumva un meserias sa ma duc sa verifice instalatia de inalta presiune undeva prin apropiere de calarasi ca la noi mie si frica sa las pe cineva sa bage mmainile in ea

Link spre comentariu

Stiu un pompagiu foarte bun dar in bucuresti.Nu am numar de telefon de acolo dar pot obtine.Daca ai nevoie lasa un mesaj , ceva...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

azi am fost cu la un doctor in turbine si am clapeta aia de la turbina care ii da debitul de aer blocata se deschide prea putin nu la maxim din cauza calaminei am lasat masina la un mecanic sa o curete si va spun cum functioneaza dupa

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

am ajuns la mecanic nu mia dat jos turbina doar a suflat cu compresorul pe la clapeta de la turbina toate functioneaza numai ce se intampla cand o turez peste 2800-3000rot clapeta de la turbina nu se deschide mai mult ci ea se inchide o avea prea multa calamina si nu-i da voie sa-si faca cursa pana la capat cert este ca mam dus bou si mam intors vaca:ha:bagam........... am luat legatura si cu cristi blondu sa o duc si la el sa vedem c-mi zice baiatu

Link spre comentariu

Motorul lui nu are debitmetru iar la vacuumuri n-are decat 3 solenoizi si 3 chestii actionate vacuumatic. N-au treaba senzorii.

Eu cred ca ceva,pe undeva e infundat. Nu se alimenteaza cum trebuie. E greu sa dai un diagnostic daca nu esti de fata cand face figura.

O banuaiala ar fi sita de la pompa de injectie (daca o mai are). E pe tur,unde intra conducta cu surub gol in pompa de injectie,exact langa capacul de la distributie.

Atentie! La pompa de injectie si ce mai e legat de ea trebuie mana de pompagiu.

Daca scoate fum negru in sarcina,nu are suficient aer sa o arda. Daca cumva fumul are alta culoare e cu totul alta distractie.

Link spre comentariu

in sarcina scoate fum negru iar la sita aia de la pompa de injectie nu am umblat

Scoate nori sau o "patura" fina pe jos?

Verifica toate colierele de la intercooler si turbina,furtunele de vacuum sa nu fie crapate/taiate (nu se vede din prima,trebuie sa le iei la "puricat").

Fa si un mic test:

(cu motorul cald) Ridica capota si tureaz-o peste 3000 ture. Atunci cand iei brusc mana de pe tija de la acceleratie urmareste tija de la capsula vacuumatica. Se duce in jos 1-2 cm? Daca da,inseamna ca lucreaza. Daca nu,alta capsula.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare