Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou concept de portiera

pretorian

Postări Recomandate

Re: Un nou concept de portiera

:ha: da, acum serios, nu pleaca masina cu usa deschisa

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum ai pleznit praful... pa pa usa

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

si daca vrei sa trosnesti vreun biciclist cum faci?!

In primul rand pe tine, in timp ce plin de remuscari, incerci sa-i faci loc sa treaca pe langa tine si il saluti cu respect urandu-i o zi buna.

:uameni

Am la activ 2 "prieteni" ca tine, care mi-au deschis usa in fata. Unu s-a ales cu fata de portiera sparta impreuna cu geamul spart si al 2-lea, cu usa data peste cap, scoasa din balamale. Dar sezonul 2011 abia a inceput, am schimbat si pedalele, am luat de downhill, ultimele le-am lasat in parbrizul unui shmecher care a zis ca-mi face o gluma buna. Nu vreau sa se mai sparga si pedalele.

Am 1.83, 94kg, bicicleta de 16kg configurata in asa fel incat sa nu fie nevoie sa pun frana atunci cand mi se deschide portiera in fata. Doar ridic usor roata din fata si ma urc pe portiera. De obicei merg tare.

Cum troznesti vre"-"un biciclist? Te uiti de 2 ori in oglinda laterala si tii in tine.

:tk

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

nu stiu daca mai functioneaza sistemul dupa un drum prin localitatea noastra ,(se sapa intr-o veselie ptr, o noua canalizare si un nou bransament de apa) ,daca se stropesc cu noroi ,stil tencuit , mai functioneaza? sau, stau deschise tot timpul? ori ,,,,,nu se mai deschid.....?:hl

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

on topic...as vrea sa vad cum culiseaza usa aia cand esti pana la in gat in noroi :grin:

offtopic...biciclistii binevoitori..si cei asemeni lor nu se mangaie cu usa...ca au 90 de kg...sau mai mult.....bullbarul in schimb rezolva treaba asta cu maxima eficienta :ha:

Link spre comentariu

On: masina pierde f mult din dinamism prin surplusul de greutate datorat sistemelor de glisare.

Off: Sa stii ca ma dau si prin Brasov :banana

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare