Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

S.m.a.e.b 2011

pretorian

Postări Recomandate

Pentru cei pasionati si nu numai

Editia 2011 a SMAEB - "Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti"; va avea loc in weekend-ul 9-10 Aprilie 2011

Romaero Baneasa

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: S.m.a.e.b 2011

Locatia e Romaero Baneasa, poate a completat ulterior Pretorian. smaeb.ro vad ca face redirectionare catre motocilism.ro, topicul SMAEB 2011, acolo ai detalii suplimentare.

Samurai incepator
Link spre comentariu

chiar deloc, nu ai pierdut nimic, mi-am luat aparatul foto cu mine si n-am avut ce fotografia :ha: daca poti sa crezi nici macar femei nu au mai fost anul asta saracie mare :al

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

Saracie da, dar vreo doua chestii faine tot au fost: BMW R 1200R si Ducati Diavel. Cel putin Ducati era absolut superb, chiar si pentru mine care nu sunt fan vitezane.

La capitolul echipament chiar mai bine, am plecat cu o casca si o pereche de cizme cross la pret foarte OK. Promotii multe, puteai lua geaca enduro textila cu 250 lei sau geaca pe piele la 300. Ambele cu protectii hard. Erau si casti de 900+ lei la 200 la lichidare de stoc.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Cred ca pentru echipament m-as fi dus si eu, ca de, ma manca in .. si mi-am amchizitionat un atv, de curand, si parca o casca as fi luat si eu si niste echipament pentru el, la niste reduceri, ca de, asta prinde la roman, iar eu ma conformam ca atare.

:tk

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Saracie da, dar vreo doua chestii faine tot au fost: BMW R 1200R si Ducati Diavel.

daca imi aduc bine aminte astea au fost si anul trecut, cat despre accesorii le gasesti la acelasi pret si dupa salon la cel putin 2 magazine din bucuresti. Singurul avantaj era ca aveai cantitate mai mare de unde alege, insa si foarte multe kiciuri, gandestete ca o casca de calitate care costa 900+ nu poate ajunge la 200, astea sunt chichite de marketing :grin:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare