alexandruvoinea Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Buna ziua. Doresc sa imi confectionez o bara pentru masina mentionata in titlu. Pentru aceasta operatie as dorii ca cei binevoitori sa vina cu ceva proiecte cu toate informatiile posibile. Va multumesc:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Sa inteleg ca nimeni nu vrea sa ofere aceste pretioase informatii? :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Uite la o simpla cautare am gasit ceva pentru tine http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53750-bara-fata-Land-Rover-Discovery Acum dupa ce o sa citesti pe acolo ai sa sti si cui sa pui intrebari pe PM ca sa-ti dea detalii. La niste modele anume tu te-ai gandit, cam cum sa arate ca modelul care ti l-am prezentat eu sau mai simpla cu niste tevi, un pic de detalii din partea ta nu ar strica. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 uite o varianta din teava http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168803723145661&set=a.168500576509309.50205.100000481023646&type=1&theater Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 (editat) Re: Front Bar Discovery 1 Dupa ce la un moment dat renuntasem la ideea ca o sa imi fac o bara singur, intr-o zi de plictiseala crunta m-am decis sa reiau ideea. Ceea ce a urmat este rezultatul unor incercari mai mult sau mai putin reusite de a taia cu flexul si a suda cu aparatul. Ca si materiale am folosit tabla de 3 mm, teava de 1" si 4 coturi Editat Iunie 22, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Foarte tare! Ai facut-o in sufragerie?:ha1 Mai trebuie si colturile sub aripi si sa nu-i pui protectii la faruri ca nu le mai poti scoate. :h5 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 (editat) Re: Front Bar Discovery 1 Am revenit cu noi poze si cu gandu ca parca puteam un pic mai mult dar cum socramiu e cam grabit nu mai am timp sa refac ce nu imi place. Pentru inceput va ramane asa iar cand va fii gata noul meu garaj voi face una mai profi, nu asa din topor... Astept pareri. :tk P.S. Multumiri lui Adamu pt proiectoare Editat Iunie 28, 2011 de alexandruvoinea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Va rog sugestii pentru parte de vopsitorie. Daca imi recomandati un vopsitor de al vostru bun care sa nu ma lase in fundul gol e excelent. Altfel ma apuc batraneste si o vopsesc eu. Ne fiind un cunoscator dar cu o mana destul de buna cat sa nu para vopsita cu trafaletele sau cu pensula as vrea sa imi dati solutia pentru grundul aplicat, vopseaua pe care sa o folosesc (la spray ca nu pot folosii compresorul in bloc). Multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Ca sa iasa perfect si sa tina si 1000 ani, cam asa trebuie facuta : sablat, zincat si vopsit electrostatic. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44834-Toyota-FJ40-.......-An-1977&p=709977&viewfull=1#post709977 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Multumesc mult pentru solutie dar as vrea daca se poate si niste preturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Revin si cu ultimele noutati. Am pus grila pentru faruri romaneste bineinteles cu o bucata din ce mi-a ramas de la gardul de casa.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Multumesc mult pentru solutie dar as vrea daca se poate si niste preturi. Fa-i o vizita lui Matake, pe sos.Viilor, spalatoria auto de pe colt, vis-a-vis de Interbrands.......vezi live si minunea de FJ40......bei o cafea.....afli tot ce vrei ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Revin cu ultimele lucrari (slefuit gaurit intarit ) Si eu langa opera. Urmeaza sa ajung la vopsitor. Intre timp trebuie sa ma documentez cum leg proiectoarele. Am buton liber pe bord dar trebuie sa vad cum ii fac o schema. Astept sugestii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Felicitari! a iesit frumos si se vede ca iti place sa te "joci" cu fiarele! Am insa o intrebare: daca vrei sa schimbi un far, ai suficient loc sa o faci sau trebe sa dai bara jos? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Nu m-am gandit la treaba cu farul dar ideea e ca in viitor, adica in vreo 2 ani cand imi termin casa si garajul vreau sa o dezmembrez cu totul si sa o reconditionez, si atunci vad ce fac cu farul. Momentan cred ca dau jos bara care nu ia mai mult de 2 min, iar proiectoarelor o sa le pun niste papuci ca sa le deconectez repede in caz de avarie. In orice caz astept cat mai multe pareri legate de electrica proiectoarelor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Salut. O bara cu toate tratamentele de vopsire poate ajunge si la 500e.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Credeti ca daca am construit o bara cu ce aveam prin curte o sa dau 500 de euro ca sa o vopsesc? Apropo pe masina am dat 500 de euro. Astept niste raspunsuri mai reale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Revin in forta. Am terminat toata bara. Pana la urma din lipsa de timp si fonduri am vopsit-o singur. Acum dupa ce am montat bara m-am apucat batraneste sa leg proiectoarele. Rezultatul a fost ca se pare am ars vreo siguranta. Adica m-am uitat de unde vin firele de la far. Am identificat perechea de conductoare pentru faza lunga si am taiat, am legat, am izolat. Bun. Aprind farurile. Faza scurta OK. Acum dau faza lunga se aprind toate. Dupa care mor. Ramane farul drept cu faza lunga mergand, in schimb partea stanga pe care am legat proiectoarele moarte profunda. Mentionez ca pe faza scurta merge. Am reluat toate legaturile si sunt bune. Ma gandesc doar ca am ars ceva. Bun. Acum ca am facut beleaua caut ajutor si va rog inca o data sa ma ajutati sa leg proiectoarele. As vrea sa mearga pe faza lunga, sau separat pe alt buton intrucat am butoane libere. Repet ca nu cunosc partea de electrica a masinii desi spre marea mea rusine am terminat facultatea de instalatii. Mai jos e produsul brut. :hl:hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 24, 2011 Partajează Postat Iulie 24, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Ai mesaj in PM. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 ai grija cum legi proiectoarele k se lasa cu pompieri si nu e de bine ......incearca un releu cred k gasesti o schema pe net ....ce patesti tu e normal pur si simplu suprasoliciti unul din circuitele de faza lunga ( sunt doua .stg si dr) te poti scoate usor din foame cumparand o instalatie de proiectoare gata facuta de la un magazin de piese de Dacia varianta pt dacia papuc (au fire suficient de lungi sa montezi proiectoare si pe camion ( se gaseste si o varianta pentru dacia solenza dar trebuie un pic modificata ):wink: pentru partea cu rugina CONVERTOXID ( asa se numeste produsul nu firma de pe ambalaj) se aplica direct pe tabla indicat ar fi cu un pistol de vopsit ...bla bla bla ...pe scurt formeza un strat superficial care protejeaza impotriva ruginei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 S-au montat proiectoarele acum 3 saptamani dupa o schema de pe forum. Am folosit releu' respectiv, o siguranta si ceva fire. Merge perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Conteaza de la care far tragi firele sau nu conteaza stanga - dreapta Eu am tras de la farul din dreapta, le-am pus pe buton separtat si acum am ramas fara faruri, nu mai functioneaza nici faza lunga nici scurta, dar merg proiectoarele Becuri ok, sigurante ok, functioneaza claxonul luminos " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Noiembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Nu conteaza de la care far tragi, ci doar sa nu strici conexiunea initiala. De la far te intereseaza doar sa preiei functia de faza lunga. Adica conductorul de faza lunga il dezizolezi pe 2-3 cm (fara sa il tai) si legi de el conductorul ce merge in releul circuitului de proiectoare. Mai departe cum se realizeaza circuitul de proiectoare gasesti cel putin 2 scheme pe site. Succes. Daca nu te descurci o sa caut schema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 Multumesc frumos pentru raspuns O sa caut un electrician sa vad care este problema, de ce au murit farurile. " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 16, 2011 Partajează Postat Noiembrie 16, 2011 Re: Front Bar Discovery 1 poate a cedat comutatorul pentru faza scurta/lunga si mai face contact doar pe flash NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate