Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suzuki-vitara.ro - Va multumeste!

PaulSB

Postări Recomandate

Exact cum am spus si in titlul acestui post, dorim sa va multumim tuturor clientiilor nostrii si in special celor de pe acest forum :cl . Multumim tuturor celor care ne-au acordat increderea lor, multumim celor care ne-au " tepuit ", ( pentru ca am invatat multe de la ei), dar ce mai conteaza, am implinit primul ANISOR!

Toate acestea au fost posibile doar cu multa munca si seriozitate. Va cerem scuze celor care au fost dezamagiti din diferite motive, suntem la inceput, cu siguranta vom creste, cu siguranta vom fi tot mai perfectionisti!

Va multumim tuturor, dar in special :cl:tk

P.S. Si nu in ultimul rand multumim Misu si Sika!

Editat de PaulSB

tel: 0740/038.025

barbu.paul@yahoo.com

Suzuki Vitara '91

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: suzuki-vitara.ro - Va multumeste!

La multi ani! Este mare lucru primul an ... atunci totul se petrece repede! Felicitari!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Paul si Roly . nu vreau sa ..ne scuzam intr-un fel sau altul de imposibilitatea noastra de a ajunge la o iesire in zona Sibiului dar speram sa ne revenim si sa sarbatorim in noroi acest prim an al vostru , sunteti o trupa deosebita si va tin pumni strinsi ptr. noile incercari , din noul an .....succes va dorim si toate cele bune.

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Multumim tuturor pentru urari si :cl pentru ca aici am inceput si aici ne simtim acasa.

Personal doresc sa le multumesc tuturor colaboratorilor, in special lui Mishu si lui Sika.

Dar mai ales lui PaulSB, pentru ca fara el nu aveam ce sarbatorii si pentru ca este un model de corectitudine.:tk

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare