Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Frane feroza

mihaii

Postări Recomandate

Salutare!

Va cer ajutorul intr-o mica problema, ieri am schimbat conductele frana spate si surpriza am ramas fara frane, totul aerisit spate, fata, nu curge pe nicaieri lichid dar nu reusesc sa am frane! Poate sa fie de vina pompa de frana? , inainte de a schimba conductele fanele era ok !

Va multumesc si astept sfaturile voastre!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Frane feroza

Poate e o problema la modul cum ai facut aerisirea. Franele la Feroza au un dispozitiv care face echilibrarea presiunii intre stanga si dreapta, respectiv fata si spate. Poate a prins aer.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Re: Frane feroza

Poate e o problema la modul cum ai facut aerisirea. Franele la Feroza au un dispozitiv care face echilibrarea presiunii intre stanga si dreapta, respectiv fata si spate. Poate a prins aer.

Unde se afla acest dispozitiv si cum trebuie procedat pt. a echilibra presiunea ?

Am aerisit franele spate si fata de mai multe ori, teoretic aerul ar fi trebuit sa iasa dar... nimic si chiar nu imi explic acest lucru avand in vedere ca franele functionau f.bine inainte de aceasta operatie....

Multumesc pt. raspuns!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare