Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bara directie s-a dus...

costakala

Postări Recomandate

Re: Bara directie s-a dus...

Daca sunt numai pivotii exista solutii. Tai bara si montezi pe filet pivoti noi. Ai mare grija la cine apelezi pentru lucrararea asta... Aici in zona de sud este un nene in Popesti care a facut la mai mute patroale operatia respectiva si toti `pacientii` traiesc:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Solutia data de Adi ... e una foarte buna cu mentiunea ca se da filet si pe ei montezi capetii-pivot ... ! Daca stateai in Buc te trimiteam la un nene sa iti repare pivotii ...

O alta bara de directie e aproximativ 1000 de ron din cate stiu eu ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

1160 ron am gasit bara in fundatura asta de tirg .

N-am gasit sub nici o forma cine sa-mi aduca pivoti HD.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cos ...in Bucuresti exista un atelier care repara pivotii aia ...E probat pe mai multe elemente de camion unde fortele sunt ceva mai mari ...

Link spre comentariu

Da, stiu ca se repara .

Se pot modifica , devenind reglabili si gresabili .

Dar mai caut inca doi pivoti , ca sa ma linistesc cu capul si pentru bara de cuplare . Pentru o vreme m-am lasat de scotocit , redirectionind fondurile spre articulatii sferice , insa nevoia de pivotii HD pentru Y60/61 e totusi la fel de actuala . Orice informatie ajuta , si pe initiatorul acestui subiect , caruia ii recomand aceasi solutie .

Din experienta mea de lucru de pina acum , am renuntat sa folosesc articulatii sferice la sistemul de directie .Solutii tehnice care se pot aplica sint putine , penalizate de simplitatea si accesiblitatea pivotilor clasici .

La suspensie e alta discutie .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

O sa dau o fuga saptamana asta pe la atelierul cu pricina. Daca se va intrevede o solutie o sa o pun aici. :h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cauta capete de bara de Ford Tranzit, se potrivesc pe con, iti mai trebuie un strungar pt filetarea barii. cost total 150 ron.

www.ingaraj .ro e un magazin in bucuresti una noua costa 800 ron face livrari in toata tara prin fan. Am mai lucrat cu ei, recomand.

Link spre comentariu

Eu am reparat tot ce inseamna pivot pe fata la un Patrol W 160 undeva in Bucuresti la un service care se cheama ........ ( nume adresa pe PM daca te intereseaza )

A costat 900 ron tot ce insemna pivot pe lantul cinematic al directiei , mai mult a facut totul reglabil , adica: se uzeaza mai stringi putin etc , cand ajungi la capat mergi la el si face bucse noi .

Am tinut masina 2 ani si nu a fost nevoie sa string nimic deci in conditii extreme cred ca tine 3-4 ani lucrarea lui .

Daca negociezi si poti astepta cred ca poti iesi mai ieftin , eu ma grabeam si am platit si " taxa de urgenta "

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

Bre ... facand o scurta curatenie pe la puntea fata am descoperit ca pivotii de la bara de directie (capetii de bara fiind filetati amandoi) aveau gresoare... :ha: Astfel acusica numarai 7 gresoare la masina in loc de 3...juma' de kil de vaselina l-am halit la prima gresare ... ceea ce nu e tocmai rau ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare