Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cuiul de la Suceava sau linguritza din Stuttgart

Vizitator Figo

Postări Recomandate

.... lovit de boala am savurat linistea din casa !! ....pruncii la scola. jumatatea la job ! Doar eu si motanul acasa !!! a fost minunat !

la un moment dat am ajuns sa ma plictisesc ! am cautat un cui si nam gasit ..... asa ca am lua un shurub ! lam pprins in menghina si lam taiat!!!!

dar am remarcat ca era din ceva aliaj moale. Chiar penibil !

asa ca am luat o linguritza din 18/10 edelstahl Made in Germany !

am taiato si pe aia !!!

pun poze si astept raspunsul de la cuiu din suceava ! :hi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cuiul de la Suceava sau linguritza din Stuttgart

Io zic ca te-ai fript la sfinta p :ce a, cind vine Karla acasa si vede ca o parte din zestrea ei a fost taiata asa de brutal :ha: :ha: Si mai cred ca viata ta sexuala va avea de suferit :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Io zic ca te-ai fript la sfinta p :ce a, cind vine Karla acasa si vede ca o parte din zestrea ei a fost taiata asa de brutal :ha: :ha: Si mai cred ca viata ta sexuala va avea de suferit :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Link spre comentariu

eu cred ca daca era sa incurce surubul nu se taia asa de usor :-P

lasand gluma la o parte din ce vad eu in pozele alea te-ai infipt sa tai un surub pt mobila. Sunt niste suruburi de slaba calitate facute sa se infileteze in pal din ala facut din rumegus. In conditiile astea nu se justifica necesitatea unui material prea de soi fiind suficient in aliaj mai rusinos.

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator Figo

.......la asta chiar nu mam gindit ! :shrk

:ha: :ha: :ha: :ha:

......... si Navara e pe stop .......

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Presupun că pentru asta... sucevenii vor fi vinovaţi (capul răutăţilor, instigatorii)? :shock:

Link spre comentariu

Vizitator Figo

vina

nu !!!! nu voi denuntza pe nimeni ! :grin:

am aruncat linguritza asa ca la proces nu vor exista dovezi ! :h5

........... am facut firmituri in sufragerie

............am minjit cu marmelada telecomanda

............nu am dus gunoiul

............bolnav fiind miam facu un ceai dupa care a aratat bucataria ca

dupa bomba de la Hiroshima

astea sint infractziuni mai grave decit sa tai o linguritza ! :ha: :ha: :ha:

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Re: vina

nu !!!! nu voi denuntza pe nimeni ! :grin:

am aruncat linguritza asa ca la proces nu vor exista dovezi ! :h5

........... am facut firmituri in sufragerie

............am minjit cu marmelada telecomanda

............nu am dus gunoiul

............bolnav fiind miam facu un ceai dupa care a aratat bucataria ca

dupa bomba de la Hiroshima

astea sint infractziuni mai grave decit sa tai o linguritza ! :ha: :ha: :ha:

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Frate...esti mancat...no escape...

Macar sa lasi cuiva mostenire contul asta de pe forum...

:sl :sl :sl :sl :sl :sl

Link spre comentariu

Vizitator Figo

......... si Navara e pe stop .......

un pic de frisca si te rezolva si Navara :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

......... si daca se ineaca ???????? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

mai flake...nu e bine deloc

cum dreacu sa te pui tu, om cu experienta in cutite, sa faci asemenea teste de cacao

nu e pacat

asta e exemplul ce-l dai tu celor care acum mijesc ochii in lumea asta a cutitarilor?

nu ma asteptam

acuma meriti sa trudesti 2 ore cu pila diamantata fina sa ascuti dintii cum au fost

ce teste fratilor...

eu imi iau acuma o masina sa vad daca intru in copac de 30 cm diametru se rupe copacul

ca daca nu se rupe s se strica masina nu era buna pentru teren

sau iau un laptop si daca nu rezista la un banal dus de 30 sec e o porcarie

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Chiar asa ... sa te apuci tu, om serios, de asa ceva :-P :-P :hi

Si oricum, dom´doctor zicea ca baioneta aia periculoasa taie cuie printr-o miscare gen topor, adica da tzaraneste cu lama in cui, pana moare el sau cuiul, sau cel putin eu asa am inteles ...

Nu incearca sa *taie*, si atat mai putin sa foloseasca zimti...

PS: Iti dai seama ce ai facut? Eu incercam sa invat de la tine vreo chestie buna, si uite... :banana Iti dai seama cat ma plictisesc eu la hotel, si am si niscaiva bricege cu mine? Daca ma apuc si eu de "teste" de-astea si ciopartesc tot ce prind ? :-P

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Daca a da cu toporul e "tzaranesc" , cum s-ar putea face "civilizat" asa ceva? :shock:

Aah, nu, scuze de confuzie : nu e tzaraneste sa dai cu toporul, Doamne fereste !

Tzaraneste (in sensul de lipsa de bun-simt) mi se pare MIE ca e sa dai cu lama unui cutit intr-un cui, doar asa, din orgoliu personal, ca sa vezi care e mai tare. Chiar daca baioneta aia (vorba lui charlie - "pi*dokana") taie cuiul, cu ce te-ai ales din treaba asta ? Respect oricum nu ti-ai castigat, toata lumea a facut misto :banana . Da, intr-adevar, ai o baioneta care taie cuie, bravo tie, dar n-o s-o folosesti niciodata, pt ca n-o sa ai nevoie sa tai cuie cu ea, iar daca intr-adevar taie cuiul, inseamna ca nici nu e buna de altceva ...

Scuze, nu incerc sa incep discutii, e doar parerea mea. Nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar fac bascalie de ce mi se par faze de bascalie.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

Vizitator Figo

cuie

@Max a scris :

Macar sa lasi cuiva mostenire contul asta de pe forum...

..... mosteneste juniorul ... o sa va impuie capu cu playstation si gameboy

iar motanul il mostenesti tu !!! :ha: :ha: :ha:

@soimu !!

.......da sti ce tare mam plictisit !!!! iau pila dar dintzi aia vor disparea cu tot ! iar pentru cei care mijesc la cutzite pun o poza ! este din damast mozaic ............. oare taie un cui ? :-P :-P :-P :-P

@Gabitzu a scris :

PS: Iti dai seama ce ai facut? Eu incercam sa invat de la tine vreo chestie buna, si uite... Iti dai seama cat ma plictisesc eu la hotel, si am si niscaiva bricege cu mine? Daca ma apuc si eu de "teste" de-astea si ciopartesc tot ce prind ?

............ lasa bricegele, cuiele si testele ......... te invatz eu acuma ceva bun !!!! LA HOTELUL TAU SINT CAMERISTE !!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

lovit sau taiat ......... mh ...... eu zic sa mai asteptam cu video clipuri si poate facem o demonstratzie "LIVE" la intilnirea clubului ! :twisted:

adevarul este ca doar intro stare de ebrietate avansata putem sa ne dam seama daca lovitura a fost domneasca sau nu !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare