xxe Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 (editat) Salut, Am luat de 1 luna un Mitsubishi Pajero Sport din 2005. Masina merge bine, are istoric de service, 215.000 de km. In schimb fostul propietar, pasionat de pescuit si vanatoare a rupt ornamentele de plastic de pe partea stanga, cele care "umfla" aripile. Unde credeti ca as putea sa gasesc, after market sau second? Am fost la un mester sa le faca din fibra de sticla dar nu mi-au placut. La final, trebuie sa spun ca desi am cont pe forum de 2 ani nu am putut posta un anunt de cumparari piese si de aceea am scris aici. Multumesc. George - 0720313131 Editat Aprilie 2, 2012 de Tavi D. modificare titlu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Ornamente de plastic aripi .....Si probabil ca tot de doi ani n-ai apucat sa citesti pagina de aici......... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098 Bafta ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate