Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rezistenta portbagaj y60

Ile Dacian

Postări Recomandate

salutari!

Vreau sa stiu un portbagaj pe y60,ce grutate poate sa suporte .

Am simexuri si pe asfalt se mananca vazand cu ochi si as vrea sa am doua seturi de roti.

sistemul de pridere al portbagajului ar fi asta.

brackettogether.jpg.b55179641cf07f51de2313896348cd0a.jpgbracket.jpg.f6d6d59f77298ae9dfbbfcb1c657803b.jpg

ce parere aveti?

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator mao

Re: rezistenta portbagaj y60

Exact asa este si sistemul meu de prindere, doar ca sunt in total 8 bucati, 4 le o parte. Nu as putea sa iti spun in kg, dar am pus odata multe bari de fier, chiar multe si a rezistat cu succes.

Link spre comentariu

al meu a tinut la 2 personae de 100 kg bucata care se plimbau sus pe el in cautarea iesirii onorabile din teren

nu a cedat nu sa culcat pe capota

dar al meu a fost facut de traco service

e important materialul si designul

daca ai arb... as zice ca poti pune 300 kg fara emotii

ps

vezi ca daca pui 200 kg pe el si te dai in teren... o sa il rastorni de zici ca nu a avut noroc :ha:...si pe sosea, la o masina inaltata si optionala fara bari stabilizatoare, o gretate sus NU este indicata

mai bine ia lanturi daca vrei sa ai rezerva de crampoane

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cred ca Soimu se refera la lanturi pt roti, care cateodata tin loc de simex... asta ca sa nu mai cari rotile sus. Oricum du-te la sala daca nu ai brandul facut, pt ca e ceva sa ridici 4 roti simex de patrol pana pe portbagaj.

Portbagajul rezista fara probleme la ce ai tu de gand, dar daca sari calul cu greutatea (adica 200 kg) mai importante sunt sinele si sistemele de prindere decat portbagajul in sine.. Fa-i 4 sisteme de fiecare parte

Atentie ca 200kg in parcare nu sunt tot 200kg atunci cand mergi sau franezi!

La pajero roti de 31: 4x 40kg

Link spre comentariu

multam! :h5 mi-am facut deja o parere dar nu inteleg de ce lanturi zici ''soimu''-le :cn

am luat cu ajutrul unui forumist (caruia ii multumesc inca o data) 2 perechi lanturi forestiere pentru caucicuri 35/12,5/16 (maxim)

inafara de cele 44 lbs /buc nu ai ce sa comentezi si dupa ce le-ai pus...nu exista simex ca ele

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare