ARNO Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 ma poate ajuta cineva cu o yala ,SH din dezmembrari , cod FQR100570 pentru un disco2 din 2003? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piccolino Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: yala blocata usa spate disco 2 ma poate ajuta cineva cu o yala ,SH din dezmembrari , cod FQR100570 pentru un disco2 din 2003? Daca desfaci panoul usii, vei avea acces la sistemul de tije care actioneaza yala. Vei vedea cu usurinta ca problema ta se poate rezolva imediat, pentru ca mai mult ca sigur una din ele (tija) e sarita de la locul ei si nu mai actioneaza cum trebuie. Eu am rezolvat una cu aceeasi problema si nu este nevoie sa cumperi alt sistem de inchidere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARNO Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: yala blocata usa spate disco 2 am desfacut si demontat yala ,dar nu se poate repara .Yala este capsulata si defectul este sigur la ea.Tijele sint ok si cuplate pe pozitile lor .Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate