Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizite 4x4 mare.

CatalinMCL

Postări Recomandate

Buna, sunt nou pe forum si vin cu o intrebare care poate nu trebuia pusa aici.:cnDoresc sa achizitionez un 4x4 second hand. Bugetul e de pana in 2000 EUR, poate cam mic in cazul asta. Ma intereseaza ca masina sa fie cat mai mare, pentru ca o voi folosi si la carat diverse acareturi. Mentionez ca trebuie sa aiba minim 4 locuri si motorul sa fie >2000cc. Am vrut sa iau un Jeep Grand Cherokee din Tim, insa din pacate a crapat la iesirea din oras. Asadar, ma gandesc la Jeep si Ford, fiindca sunt mari si au si motoare pe masura insa nu as ezita sa cumpar nici o japoneza sau un Land Rover, dimpotriva . Astept parerile voastre, experienta mea in domeniul asta fiind momentan nula. Gracias :2dr
For those about to rock: I salute you!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Variante 4x4 mare.

La una cu volan pe dreapta nu te-ai gandit?? Ai sanse mult mai mari sa gasesti ceva care sa se incadreze in bugetul tau.

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Buna, iau in considerare si una cu volan pe dreapta insa mom. ce am gasit aveau si cutie auto. Cum se impaca o cutie automata cu noroiul? Cat despre ARO 24, l-am luat in considerare insa taica-mio nici nu vrea sa auda:old

For those about to rock: I salute you!
Link spre comentariu

Eu m-am dat cu o Toyota Land Cruiser Prado automata si sa comportat exemplar. Adikamikaze are un Mitu automat si cu volan pe stanga cu care sa dat anul trecut in campionat ceea ce zic eu ca spune destul de multe despre o automata.

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare