Tinelos Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Ce overfendere ma indrumati sa iau pt Y60 ? , in cazul in care tai cam un 1cm din aripa ? Oare pt y60 se poate adapta modelul asta ? Am pus aceasta poza doar ca exemplu ! Multumesc ! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Overfendere Patrol Y60 Niste overfendere de genul asta face un nene la Bucuresti (Costel Fetcu) din fibra. Un set costa cam 400 euro. O alta varianta sunt cele de cauciuc care se muleaza pe orice aripa. Setul de 4 costa in jur de 200 de ron. Face un nene de la Targu Jiu ... Manolo parca ... :h5 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Overfendere Patrol Y60 400 de euro ? dar din ce le face ? spoite cu aur? Poti sa imi dai si mie nr de contact al lui cel din Bucuresti ? Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Overfendere Patrol Y60 0722.472.094 Nu as putea sa-ti spun cu ce tip de aur le poleieste... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Overfendere Patrol Y60 Macar sa scrie pe ele "24 K - FAN GUTZA" :ha::ha::ha: Mersi oricum ... mari mestesugari romanii astia ! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Overfendere Patrol Y60 Eu zic sa te folosesti de informatie (daca iti trebuie)... si sa lasam comentariile ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Overfendere Patrol Y60 OK , iti multumesc. Imi pare rau daca spam-uiesc serverul ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate