13 Todesengel Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Ce ambreiaj(adica combinatie placa/disc) se potriveste la M? Mai exista vreo varianta de placa de presiune in afara de cea veche cu "catei"? Modelul mai nou de Aro este la fel,sau este cu"soare"? Presupun ca atunci cind schimbi ambreiajul,neaparat trebuie sa "imperechezi" de la acelasi model.Rulmentul de presiune este interschimbabil? Poze are cineva? Pareri:ce placa e mai buna? multumesc! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Problemul se rezolva destul de repede si bine fara mari complicatii avand in vedere ca ambreiajul de L 25 ,L27 si D127 sunt la fel.Difera doar calitativ in functie de producator si bine inteles la pret . Eu am motor ANDORIA aspirat pe masina si am un set pentru ambreiaj nou dar nu pot spune daca se potriveste sau se poate adapta. Daca ai demontat ambreiajul buclucas le putem compara :piesa cu piesa si tragem si o concluzie.Ambreiajul asta polonez este extraordinar {placa tip soare } :h5 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 am avut si eu probleme cu ambreiajul la masina de la munca.....am schimbat arcurile originale cu arcuri de ambreiaj de Sr....si de atunci.....fara probleme..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 HAi ca ai bagat omu in ceata definitv. Unde dreacu mai gaseste el arcuri de SR cand nici d"astea nu se mai gasesc ? :h5 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Februarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2008 Problemul se rezolva destul de repede si bine fara mari complicatii avand in vedere ca ambreiajul de L 25 ,L27 si D127 sunt la fel.Difera doar calitativ in functie de producator si bine inteles la pret . Eu am motor ANDORIA aspirat pe masina si am un set pentru ambreiaj nou dar nu pot spune daca se potriveste sau se poate adapta. Daca ai demontat ambreiajul buclucas le putem compara :piesa cu piesa si tragem si o concluzie.Ambreiajul asta polonez este extraordinar {placa tip soare } :h5 Inca nu l-am demontat,vremea asta si timpul m-au tinut deoparte.Cit costa un ambreiaj polonez complet? IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 eu am spus ce solutie am aplicat........iar ambreiaje de SR....s-ar mai gasi.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate