Max Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Am nevoie de o masina de genul acesta, respectiv Toyota Lucida. Stiu ca sunt doar in Anglia dar nu ma intereseaza. Exista si varianta europeana Toyota Previa dar aceea este benzina 2500 cc si nu are 4x4. A avut cineva asa ceva astfel incat sa imi dea niste informatii reale despre acest model de masina? Probleme specifice, fiabilitate etc. Am vazut multe de vanzare cu motorul defect. Oare ce se duce de obicei? Motor 2.2 turbo diesel 4x4 Cutie automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii scuze off topic, ........e urata ca porcu' ..........si seamana a supozitor. Am vazut abandonata una de ani buni vis-a-vis de Plazza, e rosie........ Nu stiu daca e 4x4, dar o sa ma opresc sa verific........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Interesanta jucarie, 7/8 locuri intr-o masina cu motor amplasat central, sub scaunele din fata. O masina de dus copii la scoala (dc ai fost f harnic sau culegi toti copii vecinilor) cu geometrie de masina sport. Am impresia ca pe diesel 4x4, a fost montata doar cutie automata cu 4 trepte. S-a vandut si in Olanda, Australia, Noua zeelanda si America. Dar, ce te faci daca se strica una alta? cam nasol moment cu piesele. De ce nu VW Sharan, T5 Multivan, T5 Caravelle, T4 Transporter ? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Interesanta jucarie, 7/8 locuri intr-o masina cu motor amplasat central, sub scaunele din fata. O masina de dus copii la scoala (dc ai fost f harnic sau culegi toti copii vecinilor) cu geometrie de masina sport. Am impresia ca pe diesel 4x4, a fost montata doar cutie automata cu 4 trepte. S-a vandut si in Olanda, Australia, Noua zeelanda si America. Dar, ce te faci daca se strica una alta? cam nasol moment cu piesele. De ce nu VW Sharan, T5 Multivan, T5 Caravelle, T4 Transporter ? Daca se strica, luam piese din Anglia. Nu imi plac Volkswaginurile. :grin: Sunt fan TOYOTA. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii poate ajuta la ceva link-ul asta....:h5 http://cars.trovit.co.uk/used-cars/toyota-lucida-4x4-pictures Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Salutare. Te-ai informat? Ai gasit ceva despre aceste masini? Si mie imi plac si parca mi-as lua una d-asta,asa ptr iesiri la iarba verde,mai ales ca nu sunt nici scumpe. Eu am gasit vreo 2 diesel-uri,cu nr. de Anglia expirate. :banana Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Cat de fan Toyota ai fi ...daca vrei ceva "cinstit" cauta un V-classe de la Mercedes ... :old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 (editat) Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Eu am gasit asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=Ym6qI8i7hok Interiorul e spatios si luminos,cu scaune multifunctionale. Tractiunea spate e cam "neprietenoasa",dar un 4x4 ar fi super.Dupa parerea mea,Toyota nu face motoare proaste,iar cele de 2.2 diesel cred ca sunt reusite si fiabile. Ca sa imi fac o parere proprie,cred ca ar trebui sa vorbesc cu un actual sau fost posesor de asa ceva. Cat despre piese,cu un mecanic constatator bun si un cont pe E-bay,lucrurile sunt pe calea cea buna,nu? :x Editat Iunie 13, 2011 de Astral Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Un benzinar 2.4 cu GPL inscris RO >>>aici<<< consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Nu este 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Toyota Lucida 4x4 - informatii Yonutz, Mercedes-ul e scump pt ce imi trebuie mie. Toyota Previa nu e totuna cu Toyota Lucida. Lucida are un motor diesel economic si, mai ales, este 4x4. Motorul de 2500 benzina de la Previa consuma destul de mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate