niros05 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Sunt fericit ca in sfirsit am terminat cu invatatul.........cel putin pina la doctorat . www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Scuzati ......am bagat degetele aiurea prin tastatura.................. Si cum va spuneam am onoarea de a va anunta ca de acum sunt Psihoterapeut ..........cu libera practica si parafa. Sper sa nu aveti nevoie de mine dar..........daca trebuie apelati cu incredere ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Felicitari vere Niros!!! vezi, ca si p'aci, pe forum , poti gasi ceva pacientura!!! :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Pe aici majoritatea sunt bolnavi de off-road.:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Felicitari domnul doctor!:h5 Dar in viata nu terminam niciodata invatatul... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Felicitari Sorine! E "marfa" la greu pe acest forum. Chestia e ca ei nu reconosc ca au probleme. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Cine e intreg sa ridice 2 degete:ha: 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Felicitari! crezi ca ridica cineva 2 degete? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: " La psihologul vesel !" felicitari !!! .... dar eu sunt de o cu totul alta parere ai sa ai de lucru doar in afara forumului.... noi cei de aici suntem toti normali ( :ha: ), cei din afara sunt defecti... si eu nu sunt nebun ....!!! dar cunosc vreo doi pe care i-as putea spune la domnu ' profesor si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: " La psihologul vesel !" @ Sorin Felicitari! Cum iti tratezi insa damblaua ta legata de off road?:grin: @ ceilalti Sunt unii care nu au nevoie de psihoterapeut... Problema lor tine de alta specialitate mereu confundata cu cea lui Sorin :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Multumesc pentru aprecieri ! Am si varianta scurta pentru unele persoane : " Eu nu sufar de nebunie...............ci ma bucur de ea in fiecare minut !":banana:banana:banana www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: " La psihologul vesel !" @ niros Dilema profesionala : Sa tratezi pe unul adus de nevasta cu forta de boala offroad Anul asta n-ai trecut pe la mine pentru vinul de mere:2dr 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: " La psihologul vesel !" Zoli, nu numai ca nu am ajuns la tine dar nu am mai ajuns nici in Brasov, ceea ce pentru noi este de neconceput. Am avut foarte multe de invatat pentru examenele finale, asa ca.......... Iar acum am masina la tinichigiu pentru o luna.......cel putin. Da luna viitoare cind iau masina sa stii ca o sa fac un drum pina la Brasov si atunci te caut. P.S. - Nu bea tot vinul mai lasa o sticla si pentru sufletelul meu.......... www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate